+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ mēn
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Izglītojoša izklaide vannas istabā – LEGO DUPLO Mana pirmā peldēšanās prieka: peldošā sarkanā panda (10964) paver rotaļīgas treniņu iespējas katrā peldēšanas laikā.

Produkta īpašības:

  • Viegli mazgājama vannas istabas rotaļlieta - spēles komplekts sastāv no sarkanas pandas, spaiņa un viegli atverama un mazgājama peldošā riņķa.
  • Attīstiet savas prasmes vannas istabā – mazie apvieno 2 blokus, lai uzbūvētu pandu un ievieto to peldošā gredzenā, lai atvērtu neizsmeļamu rotaļu.
  • Dāvana mazuļiem - uzdāviniet šo tūlītējās spēles komplektu mazuļiem no 18 mēnešu vecuma dzimšanas dienā vai jebkurā citā gadījumā.
  • Bezgalīgas jautrības ūdenī – šo mazuļiem draudzīgo rotaļlietu var kombinēt ar citiem LEGO DUPLO peldošiem gredzeniem (nopērkami atsevišķi), un tā ir 10 cm augsta, 21 cm plata un 11 cm dziļa.
  • LEGO DUPLO komplekti iedvesmo ar saistošiem stāstiem, spilgtām krāsām, dažādiem tēliem un daudzām detaļām.
  • LEGO DUPLO komponenti atbilst stingrajiem nozares standartiem, padarot tos viegli paņemami, saliekami un atdalāmi ar maziem pirkstiem.
  • LEGO DUPLO paliktņi un detaļas tiek mētātas, karsētas, drupinātas, savītas un analizētas, lai nodrošinātu atbilstību stingrajiem globālajiem drošības standartiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DUPLO. 10964 LEGO® DUPLO® Creative Play Jautram vannošanās laikam: peldoša sarkanā panda - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10964 LEGO® DUPLO® Creative Play Jautram vannošanās laikam: peldoša sarkanā panda – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10964 LEGO® DUPLO® Creative Play Jautram vannošanās laikam: peldoša sarkanā panda

Kods: 4040101-5336
Svītrkods: 5702017153582
699
999
6,99 €
9,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs