+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO MINECRAFT
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Iepriecini Minecraft spēlētājus no 7 gadu vecuma ar praktisku piedzīvojumu un radošu rotaļu pilnu purvu LEGO Minecraft komplektā "Piedzīvojums purvā" (21240).

Aizraujoša Minecraft rotaļlieta būvēšanai un izpētei

Dāvā bērniem Minecraft radošos piedzīvojumus ar šo bīstamā purva bioma fizisko versiju. Daudzpusīgajā komplektā iekļauta pazīstamā Minecraft varone Alex, kas izcīna ceļu pa dubļiem un mangrovēm Minecraft piedzīvojumā. Komplektā ir daudz radošas būvniecības iespēju, kā arī 2 naidīgi radījumi — zombijs un gļotas — un draudzīga varde, kas vēro notiekošo, tupēdama uz ūdensrozes lapas. Bērni palīdz Alex izmantot cirvi un darbināt sviru, lai uzspridzinātu TNT, tā atvairot visus uzbrukumus. Lai jautrība būtu pieejama arī digitālajā pasaulē, lietotnē LEGO Builder ir intuitīvi tālummaiņas un pagriešanas rīki, un bērni var būvējot vizualizēt savu modeli.

  • Praktisks Minecraft rotaļu komplekts. LEGO Minecraft komplekts "Piedzīvojums purvā" (21240) atveido spēles mangrovju purvu ar daudzām radošas būvēšanas un aizraujošu cīņu iespējām.
  • Ikoniski tēli. Iekļauti Minecraft iecienītie tēli Alex, Zombijs, Gļotu klucītis un Varde purva biomā, ko papildina mangrove, darbgalds, cirvis un spridzināmā TNT funkcija.
  • Daudz rotaļu iespēju. Bērni var būvēt, izpētīt, cīnīties un uzspridzināt TNT, atvairot naidīgos radījumus bīstamajā mangrovju purvā.
  • Dāvana bērniem. Pasniedz šo taustāmo videospēles spraigo piedzīvojumu pilnā mangrovju purva versiju kā dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvanu Minecraft spēlētājiem no 7 gadu vecuma.
  • Pārnēsājamas izklaides. Kompaktais rotaļu komplekts ir aptuveni 8 cm augsts, 9 cm plats un 8 cm dziļš, bet tajā ir milzīgs rotaļu potenciāls.
  • Interaktīva digitālā būvēšana. Lietotnes LEGO Builder intuitīvie tālummaiņas un pagriešanas rīki ļauj bērniem vizualizēt modeli būvēšanas laikā.
  • Minecraft reālajā pasaulē. LEGO Minecraft komplekti piedāvā bērniem piedzīvot iecienīto spēli atšķirīgā veidā — iedzīvinot radījumus, ainas un funkcijas ar praktiskajiem un radošajiem LEGO klucīšiem.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot.
  • Pilnīga drošība. LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

21240_lifestyle-63b7e2883f087.jpg

Minecraft piedzīvojumu pilns purvs!

Palutini Minecraft spēlētājus ar radošu būvēšanu un spraigu cīņu mangroves purvā.

21240_hero-63b7e62dad2a4.jpg

Taustāma rotaļa, jautrība var sākties uzreiz

Ieliec bērna rokās Minecraft radošo garu ar šo bīstamo purva bioma taustāmo versiju.

8-63b7e68da676d.jpg

Izpēti purvu

Minecraft varonis Alex ceļo caur dubļiem un mangrovēm.

Uzveic naidīgus radījumus

Alex gaida zombijs un gļotas.

Aktivizē eksploziju

Svira detonē TNT, lai atvairītu uzbrukumu.

21240_build-63b7e6a4d853f.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

21240_inthebox-63b7e6bac40be.jpg

Aprīkots ar klasiskajām Minecraft funkcijām

Komplektā iekļauts ikoniskais tēls Alex, zombijs, gļotas un varde purvā ar mangroves saknēm un darbgalds.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO MINECRAFT. 21240 LEGO® Minecraft™ Piedzīvojums purvā - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 21240 LEGO® Minecraft™ Piedzīvojums purvā – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

21240 LEGO® Minecraft™ Piedzīvojums purvā

Kods: 4040101-5973
Svītrkods: 5702017415154
1019
1199
10,19 €
10,19 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs