+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO MINECRAFT
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Pasniedz Minecraft spēlētājam no 8 gadu vecuma ikonisko dimanta zobenu — tikai milzīgu! LEGO Minecraft komplektā "Zobenu priekšpostenis" (21244) šis vērtīgais ierocis izmantots kā īpaši interesantas bāzes dizains, kur bērni var uzbūvēt atpūtas zonu un piedalīties sprādzienbīstamās kaujās.

Dimanta zobena modelis rotaļām un apskatei.

Bērni kalna malā būvē milzīgu bāzi no dimantiem zobena formā un aizsargā to pret naidīgo radījumu uzbrukumiem. Bāzē ir galds, cepums un mūzikas automāts, kurā var “atskaņot” ierakstu. Ārpusē sardzē stāv figūras — Sargkareivis un Kareivis sargs. Aizsardzību nodrošina arī 2 šāvēji bāzes priekšā. Naidīgie radījumi ir Creeper™ un skelets. Draudzīgie radījumi ir cūka un Allay ar folijas spārniem. Torņa pamatnē ir ievietota svira, kas izraisa sprādzienu, pēc kura sabrūk daļa no konstrukcijas. Lai jautrība būtu pieejama arī digitālajā pasaulē, lietotnē LEGO Builder ir intuitīvi tālummaiņas un pagriešanas rīki, un bērni var būvējot vizualizēt savu modeli.

  • Dimanta zobena rotaļu komplekts. LEGO Minecraft komplekts "Zobenu priekšpostenis" (21244) iedvesmo spēlētājus uz piedzīvojumiem ar milzīgu spēles vērtīgākā ieroča atveidu.
  • Autentiskas detaļas. Iekļauts Sargkareivis, Kareivis sargs, Allay, skelets, Creeper™ un cūka. Pazīstamo Minecraft funkciju vidū ir arī mūzikas automāts, kurā var “atskaņot” ierakstu.
  • Klasiski piedzīvojumi. Bērni uzbūvē bāzi, kurā var atpūsties, klausīties mūziku un ēst cepumu, cīnīties pret radījumiem un sarīkot sprādzienu, sagraujot daļu no konstrukcijas.
  • Aizraujoša dāvana. Spēlētāji no 8 gadu vecuma var izmantot radošās Minecraft prasmes, būvējot konstrukciju, kas sagādā nebeidzamas iespējas rotaļām un izlikšanai apskatei.
  • Nebeidzamas rotaļu iespējas. Komplekta aptuvenais augstums ir 21 cm, platums 25 cm un dziļums 11 cm, un to var apvienot ar citiem klāsta komplektiem, lai Minecraft piedzīvojumi būtu vēl vērienīgāki.
  • Interaktīva digitālā būvēšana. Lietotnes LEGO Builder intuitīvie tālummaiņas unpagriešanas rīki ļauj bērniem vizualizēt modeli būvēšanas laikā.
  • Minecraft reālajā pasaulē. LEGO Minecraft komplekti piedāvā bērniem piedzīvot iecienīto spēli atšķirīgā veidā — iedzīvinot radījumus, ainas un funkcijas ar praktiskajiem un radošajiem LEGO klucīšiem.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot.
  • Pilnīga drošība. LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

21244_lifestyle-63b7de2cb7f5d.jpg

Iespaidīga darbošanās milzīgā zobenu bāzē

Dāvā spēlētājiem ikonisko Minecraft dimanta zobenu ar šo lielisko un aizraujošo pamatni.

21244_hero-63b7de59a42b9.jpg

Klasiska Minecraft būvēšanas un cīņas pieredze

Minecraft spēlētāji uzbūvē bāzi dimanta zobena formā un stājas pretī Creeper un skeletam sprādzienbīstamā kaujā.

9-63b7deb44b971.jpg

Atpūties ar jaukām aktivitātēm

Iekļauts galdiņš, cepums un mūzikas automāts ierakstiem.

Aizsargā bāzi no uzbrukuma

Sargkareivis un Kareivis sargs cīnās pret naidniekiem.

Izraisi eksploziju

Novelc sviru, lai sagāztu daļu torņa.

21244_build-63b7dece3b612.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

21244_inthebox-63b7deddd4381.jpg

Lieliska dāvana Minecraft spēlētājiem

Šis komplekts ļauj bērniem būvēt un pētīt bezgalīgi daudzveidīgo Minecraft vidi reālajā pasaulē.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO MINECRAFT. 21244 LEGO® Minecraft™ Zobenu priekšpostenis - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 21244 LEGO® Minecraft™ Zobenu priekšpostenis – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

21244 LEGO® Minecraft™ Zobenu priekšpostenis

Kods: 4040101-5978
Svītrkods: 5702017415796
4456
5299
44,56 €
44,56 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs