+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO CREATOR
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Kaislīgiem dzīvnieku mīļotājiem patiks izspēlēt jautrus stāstus ar šo lielisko LEGO Creator 3 in 1 Royal Tiger konstruēšanas komplektu. Tas sastāv no tīģera modeļa ar elastīgu asti, kājām, ķermeni, pleciem, galvu un žokli, un tā purna izteiksmes ir maināmas.

Šis fantastiskais 3 vienā rotaļlietu komplekts sniedz bērniem vismaz 3 dažādas būvniecības un rotaļu pieredzes. Viņi var konstruēt elastīgu tīģeri ar sarkanu putnu, pārveidot to par sarkanu pandu ar bambusu un pundurkociņu, pārvērst to par koi zivi ar kustīgu asti un spurām un ūdensrozēm vai izmantot savu iztēli, lai izveidotu citu dzīvnieku.

Produkta īpašības:

  • 3 dzīvnieku modeļi 1. komplektā.
  • Neizsmeļamas rotaļu iespējas – bērni var izvēlēties piedzīvojumiem bagātu dzīvnieku stāstu: medījuma slēpšana ar niknu tīģeri; kāpt kokos ar sarkano pandu; vai nirt zem ūdens ar koi zivi.
  • Elastīga izklaide - rotaļu tīģeris spēj kustināt ķermeni, galvu, nāsis, asti, kājas un plecus, sarkanā panda var kustināt galvu, asti, kājas, pēdas un ausis, savukārt zivs Koi ir elastīgs ķermenis, spuras un asti.
  • Tīģerim ir sarkans putns un džungļu vide, sarkanajai pandai - pundurkociņš un bambuss, bet zivij Koi - ūdensrozes.
  • Jauki būvēt - šis 755 daļiņu celtniecības komplekts ļauj bērniem vecumā no 9 gadiem izklaidēties, veidojot piedzīvojumus un spēlējoties ar dzīvniekiem.
  • Izstādītais modelis - 14 cm garš, 33 cm garš un 7 cm plats The Royal Tiger ir lieliski piemērots izstādīšanai telpā.
  • Vairāk trīs vienā izklaidē - skatiet arī jaunumus nākamajiem 2022. gada marta LEGO Creator 3 in 1 komplektiem, tostarp Super Robot (31124), Supersonic Plane (31126) un Dolphin and turtle (31128).
  • Interaktīva digitālā konstrukcija - izmantojot bezmaksas LEGO būvniecības instrukciju lietotni, celtnieki var tuvināt, pagriezt un vizualizēt sava modeļa digitālo versiju savos viedtālruņos un planšetdatoros.
  • Augstas kvalitātes. Vairāk nekā sešus gadu desmitus LEGO celtniecības bloki ir ražoti, lai nodrošinātu vienmērīgu atdalīšanu katru reizi.
  • LEGO mceltniecības bloki atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

31129_lifestyle-62d63fed07133.jpg

3 kolosāli dzīvnieki 1 lieliskā komplektā

Detalizētais rotaļu komplekts piedāvā LEGO faniem 3 dažādas būvēšanas un rotaļu iespējas, atveidojot stāstus ar dzīvniekiem.

31129_hero-62d64008ec966.jpg

Aizraujoši piedzīvojumi tropu mežā

Bērni gūs daudz prieka, būvējot un pārbūvējot 3 dažādus dzīvniekus. Izvēlies tīģeri, sarkano pandu vai koi karpu.

31129_build-62d640199e691.jpg

Kolosāla LEGO būvēšanas pieredze

Bērniem no 9 gadiem patiks būvēt un izdomāt aizvien jaunus stāstus ar 3 dažādiem dzīvnieku modeļiem.

31129_inthebox-62d64035a9c08.jpg

Lieliska dāvana dzīvnieku faniem

Rotaļu komplekts ar 755 detaļām būs perfekta dāvana bērniem, kam patīk dzīvnieki un rotaļu piedzīvojumi tropu mežā.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CREATOR. 31129 LEGO® Creator Majestātiskais tīģeris - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 31129 LEGO® Creator Majestātiskais tīģeris – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

31129 LEGO® Creator Majestātiskais tīģeris

Kods: 4040101-5393
Svītrkods: 5702017151854
4050
5499
40,50 €
40,50 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs