+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO CREATOR
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Bērni no 8 gadu vecuma var atveidot aizraujošus stāstus ar fantastisko LEGO Creator 3in1 rotaļu komplektu "Balts trusis" (31133). Tajā ir iekļauts no klucīšiem būvēts rotaļu trusis ar kustīgu galvu, kājām, muti un ausīm, un tas var izvēlēties 2 gardumus: burkānu vai ziedu.

Neapturamas iztēles bagātas rotaļas dzīvnieku mīļotājiem

Ar šo LEGO Creator 3in1 komplektu bērni var izbaudīt 3 dažādus būvēšanas un rotaļu piedzīvojumus. Viņi var uzbūvēt rotaļu trusi un pēc tam pārbūvēt to par skaistu kakadu, kas knābā sēkliņas, vai par burvīgu balto roni, kurš ir noķēris zivi.

Aizraujoša digitāla pieredze LEGO faniem

Lietotnē LEGO Builder modeli var tuvināt, pagriezt un vizualizēt, izmantojot planšetdatoru vai viedtālruni. Šis reālistiskais būvēšanas process ar palīgrīkiem palīdz mazākajiem būvētājiem iedzīvināt modeļus un ļauj sajust gandarījumu par paveikto.

  • “Trīs vienā” rotaļlieta. Dzīvnieku mīļotāji gūs daudz radoša prieka ar LEGO Creator 3in1 rotaļu komplektu "Balts trusis" (31133), kurā ir iekļauti 3 rotaļu modeļi: balts trusis, kakadu un baltais ronis.
  • Neskaitāmas rotaļu iespējas. Bērni var izvēlēties jautrus piedzīvojumus ar rotaļu trusi mežā, kakadu, kas sēž koka zaros, vai balto roni, kas peld pa jūru.
  • Kustīgi dzīvnieki. Trusim ir kustīga galva, kājas, mute un ausis; kakadu ir kustīgi spārni, aste un kakls, un tā galvu var grozīt par 360 grādiem; ronim ir kustīga mute un peldpleznas.
  • Daudz piederumu. Rotaļu trusi papildina burkāns un ziedi, kakadu var knābāt sēkliņas, bet ronim mutē var iestiprināt zivi.
  • Aizraujoša būvēšana. Būvēšanas komplektā ir 258 detaļas, lai bērni no 8 gadu vecuma varētu izbaudīt aizraujošu būvēšanas procesu, turklāt komplekts būs lieliska dāvana aizrautīgiem LEGO faniem.
  • Rotaļas, esot ceļā. Rotaļu trusis ir aptuveni 15 cm augsts, tāpēc bērni to var paņemt līdzi visās savās gaitās.
  • Uzlabotas būvēšanas iespējas. Planšetdatoru un viedtālruņu lietotnē LEGO Builder bērni var būvēšanas laikā vērot, kā modeļi atdzīvojas.
  • Ar LEGO Creator 3in1 komplektiem bērni var daudzu stundu garumā izbaudīt iztēles bagātas rotaļas ar 3 dažādiem modeļiem, kurus var uzbūvēt no komplekta.
  • Izcila kvalitāte. Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO klucīši tiek izgatavoti tā, lai tos ikreiz varētu viegli savienot.
  • Garantēta drošība. LEGO būvēšanas klucīši atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

31133_lifestyle-6421375114a2c.jpg

3 burvīgi dzīvnieki 1 komplektā

Šis LEGO rotaļu komplekts dāvā bērniem 3 būvēšanas un rotaļu stāstus ar kustīgiem dzīvniekiem.

31133_hero-6421376eeed32.jpg

Bezgalīgas rotaļu iespējas

Dzīvnieku fani var izbaudīt jautrus piedzīvojumus savvaļas dabā ar 3 modeļiem: baltu trusi, kakadu un baltu roni.

31133_build-6421378076db5.jpg

Pārsteidzošs LEGO projekts bērniem

Šis rotaļu komplekts iztēles bagātiem bērniem sniedz aizraujošu būvēšanas pieredzi un stāstu radīšanu dzīvnieku karalistē.

31133_inthebox-6421379231345.jpg

Izbaudi aizraujošu digitālu pieredzi

Mazie būvētāji var saglabāt progresu, tuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās ar lietotni LEGO Builder.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CREATOR. 31133 LEGO® Creator Balts trusis - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 31133 LEGO® Creator Balts trusis – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

31133 LEGO® Creator Balts trusis

Kods: 4040101-5982
Svītrkods: 5702017415864
1319
2199
13,19 €
13,19 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs