+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Ar LEGO Friends rotaļu komplektu "Suņu glābšanas centrs" (41727) mazie suņu mīļotāji no 7 gadu vecuma gūs daudz prieka, atveidojot pašu izdomātus stāstus par suņiem. Komplektā ir iekļauts viss, kas bērniem nepieciešams, lai rūpētos par suņiem, kuri gaida, kad viņus adoptēs. Dzīvnieku mīļotāja Otuma zina, ka arī viņas draugam Zakam ļoti patīk suņi, tāpēc viņa ir uzaicinājusi viņu līdzi. Bērni varēs palīdzēt tēliem nomazgāt, apkopt un pabarot suņus. Modelī ir daudz vietas rotaļām, tostarp zona ar šķēršļiem un slidkalniņu. Modelis ir modulārs, tāpēc bērni var dažādi izkārtot telpas, kurās dzīvo suņi, un reģistratūras ēku, lai izveidotu savām vēlmēm atbilstošu glābšanas centru.
Papildini izklaides
Bērni var izbaudīt vienkāršu un intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar lietotni LEGO Builder. Šeit var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
Laipni lūdzam jaunajā Hārtleikas pilsētas paaudzē
Bērni var iegūt draugus, atklāt aizraujošasvietas un izspēlēt reālus piedzīvojumus LEGO Friends pasaulē.
  • Dzīvnieku glābšanas rotaļlieta bērniem no 7 gadu vecuma. Mudini bērnus rūpēties par dzīvniekiem, būvējot un rotaļājoties ar aizraujošo LEGO Friends komplektu "Suņu glābšanas centrs" (41727).
  • 3 minilellītes, 3 suņi un piederumi. Komplektā ir iekļauti LEGO Friends tēli Otuma, Zaks un Dr. Gabriela Silva, kā arī suņi Pikijs, Dešs un Greisa un dažādi dzīvnieku piederumi.
  • Pielāgo modeli. Bērni var izveidot paši savu suņu glābšanas centru, dažādi izkārtojot zonas — reģistratūru, ārsta kabinetu, kopšanas stendu, šķēršļu joslu un telpas, kurās dzīvo suņi.
  • Piederumi dzīvnieku aprūpei. Bērniem patiks izmantot piederumus, lai atveidotu pašu izdomātus stāstus par notikumiem glābšanas centrā. Iekļautas rotaļlietas, svari, zāles, barība, ūdens, palielināmais stikls, gulta, ķemme un citi piederumi.
  • Dāvana mazajiem dzīvnieku mīļotājiem. Šis LEGO Friends rotaļu komplekts būs aizraujoša dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvana bērniem no 7 gadu vecuma, kuri labprāt uzbūvētu savu dzīvnieku glābšanas centru.
  • Mazajiem būvētājiem piemērots lielums. Suņu glābšanas centra aptuvenie izmēri: augstums 18 cm, platums 26 cm, dziļums 20 cm
  • Labs palīgs. Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO Builder, kur bērni var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus, pilnveidojot jaunas prasmes.
  • Jauna paaudze Hārtleikas pilsētā. Kopš 2023. gada janvāra LEGO Friends pasauli papildina jauni tēli un jaunas vietas, kas iedvesmos jauniem lomu spēļu piedzīvojumiem.
  • Kvalitatīvs produkts. Visas LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, lai būvēt būtu viegli, — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO Friends klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

41727_lifestyle-64213b5953957.jpg

Iepazīsties ar jauno Hārtleikas pilsētas paaudzi

Iepazīstini bērnus ar moderniem draudzību stāstiem ar jauno LEGO Friends komplektu paaudzi un dažādiem tēliem.

41727_hero-64213b714503d.jpg
Jautra mīļdzīvnieku glābšanas rotaļlieta
Šis komplekts patiks bērniem, kuri mīl dzīvniekus. Tajā iekļautas 3 minilellītes un 3 suņu tēli radošai jautrībai.
41727_build-64213b95d1113.jpg
Rosina bērnu iztēli
Bērni attīsta radošas prasmes, lomu spēlēs izspēlējot jaunus piedzīvojumus suņu glābšanas centrā.
41727_inthebox-64213baa389af.jpg
Izpēti jaunus hobijus un intereses
Apskati citus LEGO Friends komplektus (jāiegādājas atsevišķi), lai atklātu vairāk tēlu un iedvesmas radošām rotaļām.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO FRIENDS. 41727 LEGO® Friends Suņu glābšanas centrs - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 41727 LEGO® Friends Suņu glābšanas centrs – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41727 LEGO® Friends Suņu glābšanas centrs

Kods: 4040101-5987
Svītrkods: 5702017415031
5024
6699
50,24 €
66,99 €
-25% rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-24
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs