+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Bērni vecumā no 8 gadiem uzzinās par daudziem jauniem kursiem un kultūrām - LEGO Friends Hārtleikas starptautiskās skolas (41731) komplektā. Viņi var izpētīt klases, kas ir piepildītas ar mācību tematiku. Moduļu dizains ļauj bērniem pārveidot skolu atbilstoši viņu interesēm. Ir kafejnīca, zinātnes klase, ieeja ar skapīšiem, mākslas klase, mediju telpa un vannas istaba. Ārā ir basketbola tīkls un skrituļdēlis un velosipēds ar ķiverēm. Viņi var parūpēties par klases kāmīti Bunsenu, likt lietā savu radošumu mākslas telpā vai spēlēties ārā... Bērniem vienmēr ir kaut kas jauns, ko izmēģināt.

Iespaidīga būvniecības pieredze

Ļaujiet LEGO Builder lietotnei vadīt savu bērnu intuitīvā būves piedzīvojumā, kas ļauj tuvināt un pagriezt modeļus 3D skatā, saglabāt komplektus un izsekot viņu progresam.

Hārtleikas pilsētas jaunā paaudze

LEGO Friends pasaulē bērni var veidot draudzību, atklāt aizraujošas vietas un izspēlēt reālus piedzīvojumus.

  • Vidusskolas tematiskais rotaļu komplekts — ar šo LEGO Friends Hārtleikas starptautiskās skolas (41731) rotaļu komplektu bērniem var būt daudz lomu spēles un skolas piedzīvojumu.
  • Mācieties un spēlējiet — skolas ēkā ir klases, atpūtas zonas, ēdnīca, ieeja ar skapīšiem, vannas istaba un basketbola tīkls.
  • Komplektā ietilpst 5 minilelles — rotaļu komplektā ietilpst LEGO Friends minilelles Alija, Ollija, Rudens, Malu Heila jaunkundze, Niko, kā arī mājdzīvnieka kāmja Bunsena figūra un daudz aksesuāru.
  • Creative Play — Classroom tematiskajos piederumos ietilpst videokamera, klēpjdators, mikroskops un mākslas piederumi.
  • Moduļu ēka rotaļām — skolas modelis ir salikts no noņemamām daļām, un tā izmēri ir 21 cm augsts, 35 cm plats un 25 cm dziļš.
  • Palīdzīga roka — atrodiet intuitīvus būvēšanas norādījumus lietotnē LEGO Builder, kur varat tuvināt un pagriezt modeļus 3D skatā, izsekot progresam un saglabāt komplektus, kamēr bērns attīsta jaunas prasmes.
  • Laipni lūdzam Hārtleikas pilsētas jaunajā paaudzē — 2023. gada janvārī tika paplašināts LEGO Friends visums, iekļaujot jaunus varoņus un vietas, lai iedvesmotu vēl vairāk lomu spēles.
  • Kvalitāte ir garantēta — visas LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, lai nodrošinātu nemainīgu kvalitāti, savietojamību un vieglu būvēšanas pieredzi.
  • Paredzēti droši – LEGO Friends klucīši un detaļas ir nomestas, karsētas, sasmalcinātas, savītas un analizētas, lai nodrošinātu atbilstību stingrajiem globālajiem drošības standartiem.

41731_lifestyle-642141f342b48.jpg

Satiec ar jauno Hārtleikas pilsētas paaudzi

Laipni lūgti jaunajā LEGO Friends laikmetā. Te dažādie tēli saskaras ar mūsdienu pasaules jaunajiem izaicinājumiem.

41731_hero-6421421960b87.jpg
Iedvesmojies jautrām skolas lomu spēlēm
Zinātkāriem bērniem patiks radīt stāstus Hārtleikas Starptautiskās skolas varoņiem.
41731_inthebox-64214227cc258.jpg
Iepazīsti jaunas aizraušanās
Apskati citus LEGO Friends komplektus (jāiegādājas atsevišķi), lai atklātu vairāk tēlu un iedvesmas radošām rotaļām.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO FRIENDS. 41731 LEGO® Friends Hārtleikas Starptautiskā skola - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 41731 LEGO® Friends Hārtleikas Starptautiskā skola – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41731 LEGO® Friends Hārtleikas Starptautiskā skola

Kods: 4040101-5991
Svītrkods: 5702017415178
9349
10999
93,49 €
109,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs