+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 12+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Iedvesmo mazos būvētājus paust savu radošumu ar šo aizraujošo projektu. Bērni no 12 gadu vecuma var pilnveidot savas dizaina prasmes, būvējot un pielāgojot LEGO Friends komplektu "Ziedu un dizaina preču veikali pilsētā" (41732). Modulārā ēka ir veidota no 3 daļām, tāpēc bērni var modeli izkārtot dažādos veidos. Viņiem patiks būvēt detalizēto LEGO Friends ziedu veikalu, mēbeļu veikalu un Adijas dzīvokli, jo katra ēka ir veidota atšķirīgā arhitektūras stilā. Pēc tam bērni var radoši darboties, izvēloties mēbeles tukšajam dzīvoklim. Komplektā ir iekļauti 9 tēli, 2 mājdzīvnieki, 3 dažādu stilu mēbeles un daudz piederumu, kas palīdzēs izdomāt aizvien jaunus stāstus ar šo apskatei piemēroto modeli.

Intuitīvas instrukcijas

Būvēšanas fani var izbaudīt vienkāršu un intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar lietotni LEGO Builder. Šeit var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • Izteiksmīgs apskates modelis. Ar LEGO Friends komplektu "Ziedu un dizaina preču veikali pilsētā" (41732) radoši bērni var uzbūvēt un pielāgot detalizētu dzīvokļa un veikalu modeli.
  • 9 tēli. Komplektā ir iekļauti 9 LEGO Friends tēli, tostarp Adija, kura ievācas dzīvoklī, un Fiona, kura uz jumta audzē ziedus, ko pārdot ziedu veikalā.
  • Pielāgo un izrotā. Modulārais dizains ļauj būvētājiem izvēlēties veikalu un dzīvokļa izkārtojumu. Pēc tam var izvēlēties dažādu stilu mēbeles, lai iekārtotu Adijas jauno mājokli.
  • Daudz piederumu. Šajā komplektā ir iekļauti piederumi, ar kuriem iedzīvināt stāstus: mēbeles, krāsas bundža un rullītis, dzīvokļa atslēga, lejkanna un saksofons.
  • Vērtīga dāvana. Šis LEGO Friends rotaļu komplekts būs aizraujoša dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvana bērniem no 12 gadu vecuma, kuriem interesē iespēja uzbūvēt, izrotāt un izlikt apskatei pilsētas dzīvokli.
  • Izmēri. Šis LEGO Friends dzīvokļa būvēšanas komplekts ir aptuveni 34 cm augsts, 51 cm plats un 19 cm dziļš.
  • Labs palīgs. Atklāj intuitīvas instrukcijas lietotnē LEGO Builder, kur būvēšanas fani var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus, pilnveidojot jaunas prasmes.
  • Jauna paaudze Hārtleikas pilsētā. Kopš 2023. gada janvāra LEGO Friends pasauli papildina jauni tēli un jaunas vietas, kas iedvesmos jauniem radošiem piedzīvojumiem.
  • Kvalitatīvs produkts. Visas LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, lai būvēt būtu viegli, — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO Friends klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

41732_lifestyle-6421436eb44ee.jpg

Satiec ar jauno Hārtleikas pilsētas paaudzi

Iedvesmo bērnus attīstīt savas aizraušanās, pētot jauno LEGO Friends pasauli ar dažādiem tēliem.

41732_hero-64214381353a1.jpg

Iedvesmo radošumu

Bērni, kuriem patīk interjera dizains, ar šo komplektu var uzbūvēt, iekārtot un parādīt LEGO Friends dzīvokli un veikalu.

41732_inthebox-6421439513cb1.jpg

Iepazīsti jaunas draudzības

Iedrošini bērnus radīt savus stāstus ar LEGO Friends komplektiem (jāiegādājas atsevišķi).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO FRIENDS. 41732 LEGO® Friends Ziedu un dizaina preču veikali pilsētā - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 41732 LEGO® Friends Ziedu un dizaina preču veikali pilsētā – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41732 LEGO® Friends Ziedu un dizaina preču veikali pilsētā

Kods: 4040101-5992
Svītrkods: 5702017415185
11199
15999
111,99 €
159,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs