+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Ar LEGO Friends komplektu "Pārvadājams mazais namiņš" (41735) bērni no 7 gadu vecuma var viegli uzbūvēt radošus piedzīvojumus. Automašīna var vilkt mazo namiņu, un tajā ir vietas 3 minilellītēm. Namiņu var atvērt, lai piekļūtu vannas istabai, virtuvei un guļamistabai. Komplektā ir iekļauti arī dažādi piederumi, tostarp pat rotaļu ugunskurs, lai bērni varētu atveidot savus stāstus par notikumiem kempingā. Bērniem patiks iepazīt tēlus un viņu hobijus. Leo ir paņēmis līdz mājās gatavotas uzkodas,bet Lianna ar nepacietību gaida iespēju zīmēt mīļdzīvniekus skaistajā mežā. Peislija ir paņēmusi līdzi savu trusīti, un viņa šajā iedvesmojošajā vidē vēlas rakstīt dziesmu tekstus.
Jauns veids, kā būvēt
Lietotne LEGO Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā ar iespēju pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
Laipni lūdzam jaunajā Hārtleikas pilsētas paaudzē
Bērni var iegūt draugus, atklāt aizraujošas vietas un izspēlētreālus piedzīvojumus LEGO Friends pasaulē.
  • Namiņš aizraujošiem piedzīvojumiem. Ieved bērnus no 7 gadu vecuma būvēšanas un radošu rotaļu pasaulē ar jauko LEGO Friends komplektu "Pārvadājams mazais namiņš" (41735), kurā ir iekļauta automašīna, namiņš un ugunskurs.
  • 3 minilellītes un 3 mīļdzīvnieki. Komplektā ir iekļauti Leo, Lianna, Peislija un viņu mājdzīvnieki.
  • Detalizēts modelis. Šim mazajam namiņam ir daudz detaļu, tostarp virtuve ar ledusskapi, cepeškrāsni un atvilktnēm, vannas istaba, guļvietas visām minilellītēm, putnu būris,pastkastīte, saules paneļi, augi un daudz kas cits.
  • Rosini bērnu iztēli. Iekļauti dažādi piederumi, tostarp lapas, siens, ūdens un našķi dzīvniekiem, lampa, nazis, siers, pīrāgi, desiņas, panna ar ceptu olu, daži zari, celmi un izkārtne.
  • Dāvana bērniem no 7 gadu vecuma. Šo LEGO Friends rotaļlietu var pasniegt kā dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvanu bērniem, kam patīk radoša jautrība, kempinga braucieni vai rotaļu mājas.
  • Mazajiem būvētājiem piemērots lielums. Pārvadājamā mazā namiņa aptuvenie izmēri: augstums 13 cm, platums 18 cm, dziļums 11 cm
  • Intuitīvas instrukcijas. Lietotne LEGO Builder rāda tev un bērnam ceļu uz intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar rīkiem, kas ļauj pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Jauna paaudze Hārtleikas pilsētā. Kopš 2023. gada janvāra LEGO Friends pasauli papildina jauni tēli un jaunas vietas, kas iedvesmos jauniem lomu spēļu piedzīvojumiem.
  • Kvalitatīvs produkts. Visas LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, lai būvēt būtu viegli, — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO Friends klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

41735_lifestyle-6421540d80a51.jpg

Iepazīsties ar jauno Hārtleikas pilsētas paaudzi

Iedvesmo bērnus attīstīt savas aizraušanās, pētot jauno LEGO Friends pasauli ar dažādiem tēliem.

41735_hero-6421547459fae.jpg

Mazs namiņš, lieli piedzīvojumi!

Iedvesmo radošas rotaļas, kamēr bērni būvē un iepazīst šo pārvadājamā mazā namiņa komplektu, kurā iekļauts auto, namiņš un ugunskurs.

41735_inthebox-6421547cbd1ed.jpg

Iepazīsti jaunas aizraušanās

Apskati citus LEGO Friends komplektus (jāiegādājas atsevišķi) radošai jautrībai un bērnu lomu spēlēm par draudzību.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO FRIENDS. 41735 LEGO® Friends Pārvadājams mazais namiņš - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 41735 LEGO® Friends Pārvadājams mazais namiņš – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

41735 LEGO® Friends Pārvadājams mazais namiņš

Kods: 4040101-5994
Svītrkods: 5702017415208
5249
6999
52,49 €
52,49 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs