+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 10+ gadi
Zīmols: LEGO TECHNIC
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Dzinēja rēciens. Nervus kutinošais paātrinājums. Elegantā noliekšanās pagriezienos. Ja esi iztēlojies sevi braucam ar Ducati, tev patiks būvēt šo LEGO® Technic Ducati Panigale V4 R modeli. Uzzini, kā pārnesumkārba iedarbina V4 cilindru dzinēju. Vēro Ducati vienmērīgo gaitu, ko nodrošina priekšējā un aizmugurējā piekare. Pēc tam izmēģini dažādus braukšanas paņēmienus ar divu ātrumu pārnesumkārbu.

Elegance, izsmalcināts stils, izcila darbība. Šis LEGO® Technic 42107 Ducati Panigale V4 R modelis iedzīvina oriģinālā motocikla būtību. Tas ir pirmais LEGO Technic motocikla modelis, kurā iekļauta pārnesumkārba dažādu ātrumu un braukšanas paņēmienu izpētei. Citi lieliski elementi — stūrēšanas iespēja, priekšējā un aizmugurējā piekare reālistisku kustību atveidei, kā arī priekšējās un aizmugurējās disku bremzes. Ducati fani pratīs novērtēt šīs lieliskās motocikla reprodukcijas elementus. Balsta kāja, izpūtēja caurule, vējstikls un panelis — tie visi ir sīki elementi, kas nodrošina šī modeļa atbilstību pilnizmēra versijai. Turklāt klasiskais sarkanais krāsojums noteikti liks Ducati fana sirdij sisties straujāk. Būvē un mācies ar LEGO Technic modeļiem. Šis komplekts ietilpst LEGO Technic klāstā un nodrošina visaptverošu būvēšanu, kas sniedz gandarījumu. Modelis ar reālistiskām funkcijām paver būvētājiem skatu uz mašīnbūves pasauli un iespēju noskaidrot, kā darbojas zobratu mehānismi.

  •  Slavenā Ducati Panigale V4 R modelis būvēšanai, izpētei un apskatei. LEGO® Technic faniem un motociklu entuziastiem patiks šis aizraujošais būvēšanas izaicinājums.
  •  Uzbūvē savu Ducati Panigale V4 R un gūsti unikālu iespēju izpētīt visus elementus un funkcijas, kas veido šo leģendāro motociklu. Iekļauta arī divu ātrumu pārnesumkārba — pirmo reizi LEGO® Technic motociklu vēsturē.
  •  Uzzini, kā jūtas Ducati Panigale V4 R īpašnieks, atveidojot šo modeli ar priekšējo un aizmugurējo piekari, kas nodrošina reālistiskas kustības. Klasiskais sarkanais krāsojums iedzīvina motociklu, radot patiesu Itālijas gaisotni.
  •  Vai meklē labākās dāvanas motociklu fanam? Šī ir lieliska izvēle. Tas ir arī lielisks izaicinājums LEGO® Technic faniem no 10 gadu vecuma, kurus sajūsminās iespēja iepazīt motocikla darbības principus.
  •  Pievilcīgais modelis (42107) izskatās lieliski, kad ir izlikts apskatei. Tā izmēri ir veidoti tā, lai reālistiski atveidotu īsto modeli. Aptuvenais garums ir 32 cm, augstums 16 cm un platums 8 cm.
  •  Šim rotaļu Ducati motociklam nav nepieciešamas baterijas. Vajadzēs tikai aizrautību, iztēli un vēlmi atklāt kaut ko jaunu.
  •  Sākt rotaļas ar šo lielisko LEGO® komplektu ir pavisam viegli. Vienkārši atver kārbu! Tajā ir vienkāršas instrukcijas, lai pie Ducati rotaļu motocikla būvēšanas varētu ķerties nekavējoties.
  • LEGO® Technic mašīnbūves rotaļlietas izstrādātas visaptverošai būvēšanas pieredzei, kas sniedz gandarījumu; tām ir reālistiskas kustības un mehānismi, kas palīdz bērniem un pieaugušajiem iepazīt mašīnbūves pasauli.
  •  Kvalitātei ir nozīme. Tāpēc ir patīkami apzināties, ka LEGO® būvējamie komplekti atbilst nozares augstākajiem standartiem, nodrošinot ērtu savienošanu katru reizi — jau kopš 1958. gada.
  • LEGO® Technic plastmasas rotaļu modeļiem jāiztur daudz. Katrs tiek rūpīgi pārbaudīts, lai nodrošinātu ikvienas būvējamās rotaļlietas atbilstību visaugstākajiem drošības un kvalitātes standartiem pasaulē.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO TECHNIC. 42107 LEGO® Technic Ducati Panigale V4 R - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 42107 LEGO® Technic Ducati Panigale V4 R – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42107 LEGO® Technic Ducati Panigale V4 R

Kods: 4040101-4673
Svītrkods: 5702016616460
5949
8499
59,49 €
84,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs