+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO TECHNIC
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Bērniem no 8 gadu vecuma, kuriem patīk traktori, patiks arī šis LEGO Technic John Deere 9620R 4WD traktora (42136) celtniecības komplekts. Šai traktora piekabes rotaļlietai, kas izstrādāta sadarbībā ar John Deere ir daudzas reālas iespējas - milzīgi riteņi, šarnīrveida stūre un vadītāja kabīne ar grozāmu sēdekli.

Produkta īpašības:

  • LEGO dizaineri ir cieši sadarbojušies ar John Deere, lai izveidotu rotaļu traktora modeli, kas pilns ar reālistiskām iezīmēm un precīzi atveidotām dizaina detaļām.
  • LEGO Technic rotaļlietai ir stūres mehānisms, vadītāja kabīne ar grozāmu sēdekli un apgāšanās piekabe.
  • Rotaļlietu piekabi var apgāzt, lai bērni varētu pārvadāt kravas ar traktoru. Jebkuru segumu var pārvarēt bērni, spēlējoties ar piekabes bezceļa riteņiem.
  • Rotaļlietas John Deere traktora šarnīru stūres mehānisms bērniem demonstrēs īstu traktora kustību.
  • Šī John Deere traktora izstrādātā rotaļlieta ir paredzēta bērniem no 8 gadu vecuma.
  • Modelis ar piekabi ir 9 cm augsts, 35 cm garš un 9 cm plats.
  • LEGO Technic Universe piedāvā LEGO cienītājiem uzlabotas dizaina rotaļlietas, kas ir gatavas jaunam dizaina izaicinājumam.
  • LEGO Technic komponenti atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tie ir vienmērīgi, saderīgi un labi integrējas katru reizi.
  • LEGO Technic komponenti tiek mētāti, karsēti, saspiesti, pagriezti un analizēti, lai nodrošinātu to atbilstību stingrajiem globālajiem drošības standartiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO TECHNIC. 42136 LEGO® Technic John Deere 9620R 4WD Tractor - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 42136 LEGO® Technic John Deere 9620R 4WD Tractor – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42136 LEGO® Technic John Deere 9620R 4WD Tractor

Kods: 4040101-5429
Svītrkods: 5702017156576
2594
3299
25,94 €
25,94 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs