+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO TECHNIC
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Vai pazīsti kādu bērnu no 7 gadu vecuma, kuram patīk Monster Jam™? Aplūko šo fantastisko LEGO Technic kravas auto ar pavelkamo motoru Monster Jam Monster Mutt™ dalmācietis (42150) ! Šis kravas auto modelis ar reālistiskajiem zīmējumiem un krāsām godina fanu iecienīto kravas auto. Pavelkamais motors ļauj bērniem piedalīties sacīkstēs vai atveidot trikus, kas redzēti īstajā Monster Jam arēnā.
“Divi vienā” monstru vāģa dāvana
Paplašini bērnu rotaļu iespējas, jo šo “divi vienā” rotaļu kravas auto var pārbūvēt par Sacīkšu kravas auto ar pavelkamo motoru.
Rosini bērnu iztēli
LEGO Technic būvējamie modeļi ar transportlīdzekļiem, kas izskatās un darbojas kā īsti, palīdz mazajiem LEGO faniem aizraujošā veidā iepazīties ar inženierzinātnēm un mehāniku. Lejupielādē lietotni LEGO Builder un dodies jaunā būvēšanas prieka pasaulē, kur bērni var pietuvināt un pagriezt modeļus 3 dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Monstru vāģa būvējamais modelis. Bērni var būvēt LEGO Technic rotaļu kravas auto Monster Jam™ Monster Mutt™ dalmācietis (42150) un rīkot sacīkstes. Šī “divi vienā” rotaļlieta ar pavelkamo funkciju ļaus rotaļāties daudzas stundas.
  • Iedvesmo piedzīvojumiem arēnā. Bērni izmanto pavilkšanas funkciju, lai raidītu kravas auto modeli uz priekšu, un pēc tam atveido aizraujošus monstru vāģu trikus, kas redzēti Monster Jam™ arēnā.
  • Divreiz vairāk jautrības. Bērni var ļauties jaunam izaicinājumam, pārbūvējot modeli Monster Mutt™ dalmācietis par Sacīkšu kravas auto
  • Monster Jam™ zīmējumi. Pievienotas uzlīmes, kas patiks Monster Jam faniem.
  • Bērniem no 7 gadu vecuma. Šis monstru vāģis ir aizraujoša dāvana dzimšanas dienā, svētkos vai vienkārši tāpat Monster Jam™ faniem un iepazīstina būvējamo rotaļlietu cienītājus ar inženierzinātnēm.
  • Rotaļām piemērots izmērs. Šī Monster Jam™ kravas auto modeļa aptuvenais augstums ir 11 cm, garums 19 cm un platums 11 cm
  • Intuitīvas instrukcijas. Lietotne LEGO Builder rāda tev un bērnam ceļu uz intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar rīkiem, kas ļauj pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Iepazīšanās ar inženierzinātnēm. LEGO Technic būvējamo modeļu komplektos iekļautas reālistiskas kustības un mehānismi, kas iepazīstina jaunos LEGO būvētājus ar inženierzinātņu pasauli.
  • Augsta kvalitāte. LEGO Technic detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, un tās vienmēr var droši savienot.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO Technic detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

42150_lifestyle-6421753baf746.jpg

Dinamiska jautrība Monster Jam™ faniem

“Divi vienā” LEGO Technic komplekts Monster Jam™ Monster Mutt™ dalmācietis ar pavelkamu motoru sniegs daudz prieka.

42150_hero-6421754c9318c.jpg

Iedvesmojoši piedzīvojumi arēnā

Kad komplekts ir uzbūvēts, bērni var sarīkot sacīkstes un izpildīt kolosālus monstru vāģu lēcienus un trikus.

42150_build-6421755778042.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

42150_inthebox-64217563f29d7.jpg

Vēl vairāk Monster Jam™ prieka

Šis komplekts ir lielisks LEGO Technic Monster Jam™ klāsta papildinājums (citi komplekti jāiegādājas atsevišķi).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO TECHNIC. 42150 LEGO® Technic Monster Jam™ Monster Mutt™ dalmācietis - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 42150 LEGO® Technic Monster Jam™ Monster Mutt™ dalmācietis – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42150 LEGO® Technic Monster Jam™ Monster Mutt™ dalmācietis

Kods: 4040101-6015
Svītrkods: 5702017400105
1869
2199
18,69 €
21,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs