+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO DISNEY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Disney filmu Aladdins un Mulans fanus iedvesmos šis LEGO Disney Jasmine un Mulan Adventure komplekts, kurā ietilpst uzbūvēta rotaļlietu pils un templis, 2 leļļu figūras, 2 LEGO dzīvnieku figūriņas un interaktīvas digitālās būvniecības instrukcijas, lai celtniecību padarītu jautrāku. Bezmaksas lietotnē LEGO Building Instructions pieejamajās instrukcijās ir parocīgi tālummaiņas un pagriešanas rīki, lai palīdzētu bērniem aplūkot konstruējamo modeli.

Šie Disney Princess modeļi palīdz bērniem iegūt pārliecību par sevi, iedvesmo viņu iztēli un radošumu, spēlējot ainas no filmām vai veidojot savus stāstus. Šis komplekts ir paredzēts spēlēšanai vienatnē vai ar citiem LEGO Disney komplektiem (nopērkams atsevišķi), lai paplašinātu savas spēļu iespējas.

Produkta īpašības:

  • Šajā 176 daļu komplektā ietilpst detalizēta divstāvu pils un neliels templis, kā arī virkne piederumu, kas iedvesmo īsas, jautras ikdienas spēles.
  • Leģendāri varoņi – šo komplektu ar Disney Jasmine un Mulan un Horse Khan un Tiger Raja var kombinēt ar citiem Disney komplektiem (nopērkams atsevišķi) vai izmantot atsevišķi.
  • Jautra dāvana bērniem no 6 gadu vecuma - bērniem patiks šis radošo iespēju pilnais komplekts ar vidi no 2 slavenajām Disneja filmām, kas padarīs to par lielisku dāvanu čaklam bērnam.
  • Iedvesmojošas detaļas spēlēšanai - šis komplekts ar 17 cm augstu, 22 cm platu un 8 cm dziļu pili īsām, jautrām ikdienas spēlēm.
  • Interaktīvā digitālā būvniecība — izmantojot LEGO būvniecības instrukciju programmu, celtnieki var tuvināt, pagriezt un vizualizēt sava modeļa digitālo versiju.
  • Attīstiet vissvarīgākās prasmes - ar detalizētu lelles figūru un pazīstamiem modeļiem šis Disney Princess komplekts mudina jūs spēlēt brīvi un radoši, attīstot dzīves jautrākās prasmes.
  • Kopš 1958. gada LEGO komponenti atbilst nozares augstākajiem uzticama savienojuma standartiem.
  • LEGO sastāvdaļas tiek mētātas, karsētas, drupinātas, savītas un analizētas, lai nodrošinātu to atbilstību stingrajiem globālajiem drošības standartiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DISNEY. 43208 LEGO® Disney Princess™ Jasmīnas un Mulanas piedzīvojums - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 43208 LEGO® Disney Princess™ Jasmīnas un Mulanas piedzīvojums – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

43208 LEGO® Disney Princess™ Jasmīnas un Mulanas piedzīvojums

Kods: 4040101-5397
Svītrkods: 5702017154350
3709
5299
37,09 €
37,09 €
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs