+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO DISNEY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Jebkuru bērnu no 6 gadu vecuma un Disney Vaianas fanu gaida piedzīvojumi ar šo radošo LEGO ǀ Disney Vaianas ceļa meklēšanas laivas (43210) komplektu. Komplektā iekļauta dubultkorpusa laiva ar noņemamu nojumi un apdrukātu buru, glabātuve, divas LEGO minilellīšu figūras, LEGO delfīna figūra un dekoratīvi elementi. Lietotne LEGO Builder noskaņos bērnus jautram būvēšanas piedzīvojumam, ļaujot viņiem pietuvināt un rotēt 3D modeļus, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.

Taustāmas rotaļas

Šis detalizētais komplekts ir pilns dažādu īpašību un aksesuāru, kas vairos jautrību bērnu lomu spēļu laikā, kā arī izdzīvojot filmas ainas un radot pašiem savas. Laiva apvieno piedzīvojumus un mājas rotaļas, vienlaikus iedvesmojot bērnu radošās prasmes. To var izmantot rotaļās vienu pašu, kā arī apvienot ar citiem LEGO ǀ Disney komplektiem (nopērkami atsevišķi).

Jauki tēli

Šis komplekts rosinās bērnus tūlīt sākt rotaļāties ar Vaianas un Sinas minilellīšu figūrām, kā arī ar LEGO delfīna figūru, un būs jautra un iedvesmojoša dāvana jebkuram Disney fanam.

  • Neierobežotas rotaļas — Iepriecini Disney Vaianas fanu no 6 gadu vecuma, kurš jūsmo par laivām, uzdāvinot detaļu bagātu dāvanu, kas iedvesmos viņa iztēli — LEGO ǀ Disney Vaianas ceļa meklēšanas laivas (43210) komplektu.
  • Radošā jautrība — Šajā komplektā iekļauta dubultkorpusa laiva ar buru, liels klājs ar nojumi un divām minilellīšu figūrām, LEGO dzīvnieku figūriņa un daudz dekoratīvu, rotaļas rosinošu piederumu.
  • Iemīļoti tēli — Disney Vaianas un Sinas LEGO minilellīšu figūras — šis komplekts ir radīts, lai dotu iedvesmu nebeidzamiem piedzīvojumiem un rotaļām ģimenes vai draugu lokā.
  • Dāvana bērniem no 6 gadu vecuma — Disney faniem patiks šis komplekts, kurā ir daudz iztēli rosinošu iespēju un leģendārā laiva, kas veidota pēc Disney filmas motīviem, tāpēc komplekts būs lieliska dāvana bērniem, kam patīk piedzīvojumi.
  • Radoša rotaļa — Laiva ir 17 cm augsta, 19 cm gara un 14 cm plata, un šis komplekts rosina bērnus pielietot radošumu un iedvesmu, lai izbaudītu nebeidzamas rotaļas.
  • Labs palīgs — Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO Builder, kur būvētāji var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus, pilnveidojot jaunas prasmes.
  • Attīsti dzīvē noderīgas prasmes — Šis Disney būvējamais komplekts ar detalizētām LEGO minilellītēm un pazīstamiem modeļiem rosinās radošas rotaļas un palīdzēs aizraujošā veidā pilnveidot dzīvē noderīgas prasmes.
  • Nelokāma kvalitāte — Jau kopš 1958. gada LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās var precīzi savienot.
  • Drošība pirmajā vietā — LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

43210_lifestyle-64217f561a635.jpg

Dodies piedzīvojumā kopā ar Disney Vaianu

Šis LEGO ǀ Disney komplekts veicina bērnu aizrautību un iedrošina nebeidzamām rotaļām, vienlaikus sniedzot lielisku vērtību.

43210_hero-64217f61986dd.jpg

Būvē to un ļauj piedzīvojumiem sākties

Iekļautas 2 LEGO minilellītes figūras, laiva ar nojumi un apdrukātu buru, kā arī stāsta elementus, lai iedvesmotu lomu spēles piedzīvojumu.

43210_build-64217f8373c11.jpg

Piepildi bērna vēlmi pēc neierobežotiem piedzīvojumiem

Jautra dāvana bērniem, kuriem patīk iztēles bagāti, pārdroši notikumi radošo prasmju attīstībai, atkārtoti būvējot un rotaļājoties ar komplektu.

43210_inthebox-64217f91345b3.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DISNEY. 43210 LEGO® Disney Princess™ Vaianas ceļa meklēšanas laiva - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 43210 LEGO® Disney Princess™ Vaianas ceļa meklēšanas laiva – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

43210 LEGO® Disney Princess™ Vaianas ceļa meklēšanas laiva

Kods: 4040101-6018
Svītrkods: 5702017424774
3308
3999
33,08 €
33,08 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs