+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO DISNEY
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Iepriecini jaunus bērnus no 4 gadu vecuma un palīdzi attīstīt būvēšanas prasmes ar šo LEGO ǀ Disney Auroras pils (43211) būvēšanas komplektu. Tajā iekļauta pils ar slidkalniņu un kāpnēm, trīs LEGO minilellīšu figūras un divas mazākas būves. Dod vieglu un intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu arī jaunākiem bērniem ar lietotni LEGO Builder. Tajā viņi varēs pietuvināt un rotēt 3D modeļus, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam. Būvē, rotaļājies, iztēlojies, audz Šis 4+ komplekts veicina bērnu pārliecību par saviem spēkiem ar jautrām rotaļu iespējām. Noderīgie sākuma klucīši ir stingrs pamats, uz kura bērniem būvēt modeli. Katrā klucīšu paciņā ir tēls, tāpēc bērni var sākt rotaļāties jebkurā brīdī un pārējā komplekta būvēšanu pabeigt vēlāk. Jautrība visai ģimenei - 4+ komplekti ir lielisks veids, kā pieaugušajiem dalīties jautrībā ar bērniem. Neuztraucies, ja arī pieaugušiem LEGO būvējamās rotaļlietas ir jaunums — rotaļu var vadīt bērni, jo šajā komplektā iekļautas arī pamācības ar attēliem, kas sekošanu progresam padara vieglu arī tiem, kas lasīšanu vēl tikai apgūst.

  • Būvē, rotaļājies, rūpējies — Pasniedz Disney princešu faniem no 4 gadu vecuma iespējām pilnu komplektu, kas rosinās iztēles bagātu jautrību — LEGO ǀ Disney Auroras pils (43211) komplektu.
  • Jautrība uzreiz — Šajā komplektā iekļauta pils, Disney princese Aurora, princis Filips un Malefisentas LEGO minilellīšu figūras, kā arī divas mazākas būves. Katrā klucīšu paciņā ir figūra, ar ko sākt rotaļu.
  • Disney princešu rotaļa — Šis komplekts rosina bērnus izspēlēt savas mīļākās filmu ainas vai izdomāt jaunus stāstus par pils ikdienas dzīvi, uzlabojot komunikācijas un radošuma prasmes.
  • Jautra dāvana bērniem no 4 gadu vecuma — Disney faniem patiks šis komplekts, kurā ir daudz iztēli rosinošu iespēju un Disney filmas “Apburtā princese” motīvu. Komplekts būs lieliska dāvana arī bērniem, kam patīk pilis.
  • Spēlējies atkal un atkal — Pils ir 27 cm augsta, 38 cm plata un 11 cm dziļa, un ar to var spēlēties atkārtoti, lai mazie Disney fani būtu priecīgi stundām ilgi.
  • Jaunas būvēšanas iespējas — Lietotne LEGO Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Tajā var saglabāt komplektus, sekot līdzi progresam, kā arī būvēšanas laikā pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās.
  • Būvēšanai bez raizēm — Šajā 4+ komplektā ir iekļauti sākuma klucīši, kas palīdz ātri uzsākt būvēšanu. Vienkāršās, ilustrētās instrukcijas būs viegli saprotamas arī bērniem, kuri vēl tikai mācās lasīt.
  • Mācīšanās rotaļājoties — 4+ būvējamās rotaļlietas ir veidotas tā, lai palīdzētu sagatavoties skolai, attīstot komunikācijas prasmes, koncentrēšanos, iztēli un pašizpausmi.
  • Nelokāma kvalitāte — Jau kopš 1958. gada LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās var precīzi savienot.
  • Drošība pirmajā vietā — LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

43211_lifestyle-64218051beaee.jpg

Radi aizraujošu Disney Ērkšķrozītes pili

Šis LEGO ǀ Disney komplekts piedāvā bērniem, kuriem patīk pilis, mācīšanās un būvēšanas pieredzi ar iemīļotajiem tēliem.

43211_hero-6421805c8cf65.jpg

Radīts jaunākiem bērniem

Iekļauj sākuma klucīšu elementus un varoņus katrā somā, lai veicinātu bērnu pārliecību jautrās rotaļās.

43211_build-642180708656c.jpg

Ģimenes mācās, būvē un rotaļājas kopā

Šis 4+ komplekts ir lielisks veids, kā pieaugušie var dalīties priekā ar bērniem, būvējot un pavadot laiku aizraujošos piedzīvojumos.

43211_inthebox-64218079c3fae.jpg

Piepildi jaunā Disney Princess fana sapni

Jaunākiem bērniem patiks lomu spēles, izspēlējot ikdienas dzīvi ar ikoniskajiem varoņiem šajā LEGO komplektā, kas radīts, iedvesmojoties no Disney Ēkšķrozītes.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DISNEY. 43211 LEGO® Disney Princess™ Auroras pils - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 43211 LEGO® Disney Princess™ Auroras pils – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

43211 LEGO® Disney Princess™ Auroras pils

Kods: 4040101-6019
Svītrkods: 5702017424781
3749
4999
37,49 €
37,49 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs