+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO DISNEY
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Aizrauj bērnus no 5 gadu vecuma ar šo LEGO ǀ Disney Virpuļojošās Salātlapiņas (43214) komplektu, kurā iekļauta uzbūvējama novietne ar dekoratīviem elementiem, atslēdziņu un vietu hameleona Paskāla LEGO figūriņai, Salātlapiņas LEGO minilellītes figūra un “dimanta” kleita, kas savienojama ar lietussargu minilellītes uzglabāšanai. Bērni var izbaudīt vieglu un intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar LEGO Builder lietotni, kas ļauj pietuvināt un pagriezt 3D modeļus, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.

Mācīšanās un jautrība

Disney Salātlapiņas fani ar šo komplektu var apgūt noderīgas prasmes. Būvēšana palīdz bērniem gūt pārliecību par saviem spēkiem, un šis komplekts rosinās bērnu iztēli un radošumu, atveidojot filmā redzētas vai pašu izdomātas ainas. Ar šo komplektu var rotaļāties atsevišķi vai arī savienot to ar citiem LEGO ǀ Disney komplektiem (nopērkami atsevišķi).

Labi pazīstami tēli

Ar šo komplektu bērni jau drīz varēs rotaļāties ar Disney Salātlapiņas minilellītiun Paskāla LEGO figūru. Komplekts būs lieliska radoša pārsteiguma dāvana bērniem.

  • Radošas rotaļas. Pārsteidz Disney Salātlapiņas 43214 fanu ar LEGO ǀ Disney būvēšanas komplektu "Virpuļojošā Salātlapiņa" (43214). Jautrība sāksies ar būvēšanu un tik drīz nebeigsies.
  • Kas ir iekšpusē? — Šajā 89 detaļu lielajā komplektā ir būvējama novietne ar dekoratīviem elementiem un atslēdziņu, neliela novietne LEGO figūriņai un pārvēršama “dimanta” kleita, kur uzglabāt LEGO minilellītes figūru.
  • Labi pazīstami tēli — Komplektā ir iekļautas Disney Salātlapiņas un hameleona Paskāla figūriņas, un to var savienot ar citiem Disney Princess komplektiem (nopērkami atsevišķi), vai rotaļāties tikai ar šo komplektu.
  • Radoša dāvana bērniem no 5 gadu vecuma — Bērniem noteikti patiks šis komplekts, kurā ir neskaitāmas iztēles bagātas iespējas, un kas būs lieliska dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvana.
  • Rotaļas, esot ceļā — Kārbiņa (ieskaitot minilellīti) ir 11 cm augsta, 6 cm plata un 5 cm dziļa, un šo komplektu var būvēt un ar to rotaļāties jebkurā laikā un vietā.
  • Jaunas būvēšanasiespējas — Lietotne LEGO Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Tajā var saglabāt komplektus, sekot līdzi progresam, kā arī būvēšanas laikā pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās.
  • Kolekcionējama jautrība — LEGO ǀ Disney dimanta kleitu modeļu kolekcija piedāvā bērniem un faniem komplektus ar 5 dažādām princesēm un viņu “dimanta” kleitām.
  • Apgūsti dzīvē noderīgas prasmes — Šis Salātlapiņas būvējamais komplekts ar detalizētu minilellītes figūru un pagalma modeli rosinās radošas rotaļas un aizraujošā veidā palīdzēs pilnveidot dzīvē noderīgas prasmes.
  • Nelokāma kvalitāte — Jau kopš 1958. gada LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās var precīzi savienot.
  • Drošība pirmajā vietā — LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

43214_lifestyle-64218429db42a.jpg

Mazs iepriecinājums Disney Princess faniem

Šajā LEGO ǀ Disney komplektā iekļauta būvējama virpuļojoša pamatne un detalizēta Salātlapiņas minilellītes figūra ar “dimantu” kleitu.

43214_hero-642184360a097.jpg

Sāciet jautrību ar lielisku būvēšanas pieredzi

Jautrība sākas ar komplekta būvēšanu, kas veicina bērnu pārliecību un būvēšanas prasmes pirms rotaļām.

43214_build-6421844606ec0.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli trīs dimensijās, kā arī sekot līdzi progresam.

43214_inthebox-6421846b1d1f6.jpg

Jautra dāvana Disney Salātlapiņas faniem

Ar šo komplektu vari izmantot kopā ar citiem LEGO ǀ Disney “dimantu” kleitas komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) bezgalīgai jautrībai.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DISNEY. 43214 LEGO® Disney Princess™ Virpuļojošā Salātlapiņa - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 43214 LEGO® Disney Princess™ Virpuļojošā Salātlapiņa – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

43214 LEGO® Disney Princess™ Virpuļojošā Salātlapiņa

Kods: 4040101-6020
Svītrkods: 5702017424811
824
1099
8,24 €
8,24 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs