+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Iedarbini kaskadieru motocikla spararatu un sagatavojies patiešām augstiem lēcieniem kopā ar LEGO® City kaskadieru komandu! Pievienojies TV seriāla “LEGO City” varonim Rocket Racer uz viņa lieliskā braucamā. Palaid kolosālo lēcienu triku motociklu un lec no rampām, lai pārspētu lēcienu rekordus, izpildītu iespaidīgus trikus gaisā un piezemētos uz viena riteņa. Šis braucējs no augstuma nebaidās, tāpēc uzliec ķiveri un sagatavojies nākamajam lidojumam!

Liec bērnu rotaļām pacelties gaisā ar LEGO® City rotaļu komplektu "Lēcienu triku motocikls" (60298), kurā iekļauts kolosāls kaskadieru motocikls ar spararata piedziņu un TV seriāla “LEGO City Adventures” varonis Rocket Racer, kuram patīk augsti lēcieni. Šī būs perfekta kombinācija iespaidīgam kaskadieru šovam.

Aizraujošs būvēšanas un rotaļu prieks bērniem no 5 gadu vecuma. Šajā rotaļu komplektā ir iekļauta vienkārša būvēšanas pamācība, un tam viedtālruņu un planšetdatoru bezmaksas lietotnē LEGO Building Instructions ir pieejama iespēja Instructions PLUS. Šajā interaktīvajā būvēšanas pamācībā ir tuvināšanas un pagriešanas rīki, kas palīdzēs mazajiem LEGO būvētājiem drīz kļūt par īstiem meistariem.

Ļauj bērnam kļūt par šova zvaigzni! Ar LEGO City Stuntz komplektiem bērni nokļūst notikumu centrā ar spararata motocikliem, lieliskiem transportlīdzekļiem, reālistiskām celtnēm un jautriem tēliem, kas rosina radošas lomu spēles, atveidojot īstās dzīves notikumus. Savieno LEGO City Stuntz pasaules komplektus, lai kaskadieru šovi kļūtu vēl aizraujošāki!

  •  Liec bērnu iztēlei pacelties gaisā ar LEGO® City rotaļu komplektu "Lēcienu triku motocikls" (60298), kurā iekļauts motocikls ar spararata piedziņu un TV seriāla “LEGO City” pārgalvīgais varonis Rocket Racer, kuram patīk augsti lēcieni.
  •  Kas atrodas kārbā? Viss, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu kolosālu kaskadieru motociklu ar spararata piedziņu, kā arī TV seriāla “LEGO® City Adventures” tēla Rocket Racer minifigūra.
  •  Bērniem jāiestumj kaskadieru motocikls, lai iedarbinātu spararatu, bet pēc tam tas jāatlaiž, lai izpildītu kolosālus lēcienus un trikus gaisā.
  •  LEGO® City rotaļu komplekts "Lēcienu triku motocikls" būs lieliska Ziemassvētku, dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvana kaskadieru triku faniem un bērniem no 5 gadu vecuma.
  •  Uzbūvēta lēcienu triku motocikla aptuvenie izmēri: augstums 3 cm, garums 6 cm, platums nepilni 2 cm.
  •  Savieno rotaļu komplektu "Lēcienu triku motocikls" ar citiem LEGO® City Stuntz sērijas komplektiem, lai piedzīvojumi kļūtu vēl aizraujošāki.
  •  Iekļauta drukāta būvēšanas pamācība un iespēja Instructions PLUS, kas pieejama viedierīču bezmaksas lietotnē LEGO® Building Instructions. Ar šo interaktīvo pamācību topošie būvētāji ātri vien kļūs par īstiem meistariem!
  •  Ar LEGO® City Stuntz komplektiem bērni nokļūst notikumu centrā ar stilīgiem rotaļu transportlīdzekļiem un jautriem tēliem, kas rosina radošas lomu spēles un ļauj brīvi radīt aizvien jaunus reālistiskus piedzīvojumus.
  •  Visas LEGO® detaļas un klucīši ir ražoti atbilstoši stingriem nozares kvalitātes standartiem, lai tie vienmēr būtu savienojami, saderīgi un sagādātu tikai prieku, — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  •  LEGO® būvēšanas rotaļlietas tiek rūpīgi pārbaudītas, lai ikviens rotaļu komplekts atbilstu stingriem drošības standartiem.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CITY. 60298 LEGO® City Stuntz Lēcienu triku motocikls - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 60298 LEGO® City Stuntz Lēcienu triku motocikls – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60298 LEGO® City Stuntz Lēcienu triku motocikls

Kods: 4040101-5177
Svītrkods: 5702016911596
629
899
6,29 €
8,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs