+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Izmantojot LEGO City mobilās policijas galvenās mītnes kravas automašīnas spēļu komplektu, bērni var izveidot savus stāstus no LEGO City Adventures TV seriāla. 

Šim LEGO konstruēšanas komplektam ir pievienots soli pa solim izdrukāts būvniecības ceļvedis un interaktīvas digitālās būvniecības instrukcijas. 

LEGO City spēļu komplekti nodrošina lielisku būvēšanas un spēļu pieredzi ar daudzfunkcionālām ēkām, reālistiskiem transportlīdzekļiem un jautriem varoņiem, kas iedvesmos jūs radoši un jautri spēlēt lomas.

Produkta īpašības:

  • LEGO City mobilā policijas galvenās mītnes kravas automašīna ir iedvesmas pilna bērniem un TV seriāla LEGO City Adventures faniem.
  • Komplektā ir viss, kas bērniem nepieciešams, lai izveidotu rotaļlietu policijas pikapu, cietuma piekabi, dronu, kvadraciklu un traktoru ar piekabi, kā arī 4 minifigūras, tostarp 3 LEGO City TV varoņus.
  • Funkcijas - bērni var izmest olu elementus no traktora piekabes, izmantot evakuācijas funkciju un vadīt kvadraciklu, griežot to visos virzienos.
  • Detalizēti modeļi spēlēšanai un izstādīšanai - uzbūvētais policijas pikaps ir 6 cm augsts, 16 cm garš un 6 cm plats.
  • Ar LEGO minifigūras piederumiem šajā rotaļu policijas spēļu komplektā ir daudz jautru aksesuāru izgudrojošai spēlei, tostarp rotaļu drona tālvadības pults, roku dzelži un olu elementi.
  • Iekļauts interaktīvs digitālās būvniecības ceļvedis - bērni var tuvināt, pagriezt un skatīt modeļus no visiem leņķiem, izmantojot viedtālruņiem un planšetdatoriem paredzēto lietotni LEGO Building Instructions.
  • Attīsta bērnu radošās prasmes – konstruējot un spēlējoties bērni iegūst lielāku pārliecību par sevi un attīsta pamatprasmes.
  • LEGO sastāvdaļas atbilst stingriem nozares standartiem, kas nodrošina nemainīgu kvalitāti, savietojamību un jautras konstrukcijas kopš 1958. gada.
  • LEGO paliktņi un detaļas tiek mētātas, karsētas, sasmalcinātas, savītas un analizētas, lai nodrošinātu atbilstību stingrajiem globālajiem drošības standartiem.
  • Bērniem no 6 gadu vecuma.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CITY. 60315 LEGO® City Police Policijas mobilais komandcentrs - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 60315 LEGO® City Police Policijas mobilais komandcentrs – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60315 LEGO® City Police Policijas mobilais komandcentrs

Kods: 4040101-5378
Svītrkods: 5702017161907
3149
4499
31,49 €
44,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs