+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Bērni var pievienoties policijai, neatliekamās palīdzības mediķiem un ugunsdzēsējiem ar šo universālo LEGO City rotaļu komplektu "Neatliekamās palīdzības transportlīdzekļu bāze" (60371). Divu līmeņu bāzes ēkā ir daudz funkciju iztēles bagātām rotaļām, un to papildina rotaļu ugunsdzēsēju helikopters, neatliekamās palīdzības auto, policijas apvidus auto un noziedznieka motocikls. Vienkārši pievieno 5 minifigūras, un rotaļas var sākties.

Iekļauta interaktīva būvēšanas pamācība katram modelim

Dažādām funkcijām bagāto būvējamo komplektu papildina vienkārša, ilustrēta drukātā būvēšanas pamācība un lietotne LEGO Builder — digitāls būvēšanas palīgs ar intuitīviem tālummaiņas un pagriešanas rīkiem, kas palīdzēs bērniem būvēšanas laikā vizualizēt pabeigto modeli no visiem leņķiem.

Ieved bērnus pašā notikumu centrā

LEGO City būvējamās rotaļlietas rosina izspēlēt dažādus scenārijus, kas aizraujošā un interesantā veidā attēlo reālo dzīvi, un tajos iekļautas ēkas ar dažādām funkcijām, reālistiski transportlīdzekļi un iedvesmojoši tēli.

  • Universāls policijas, ugunsdzēsēju un neatliekamās palīdzības rotaļu komplekts. Mobilizē aizraujošas rotaļas ar šo vairāku modeļu LEGO City komplektu "Neatliekamās palīdzības transportlīdzekļu bāze" (60371).
  • Kas ir kārbā? Viss nepieciešamais, lai uzbūvētu rotaļu neatliekamās palīdzības dienestu bāzes ēku, policijas apvidus auto ar iebūvētu cietumu, ugunsdzēsēju helikopteru, neatliekamās palīdzības auto un noziedznieka motociklu, kā arī 5 minifigūras.
  • Pielāgojami rotaļu ārkārtas dienestu transportlīdzekļi. Bērni var pievienot transportlīdzekļiem dažādus elementus, tostarp LEGO ūdens elementu šāvēju, rotaļu prožektoru un kameru.
  • Radīts bērniem, kuriem patīk spraigas rotaļas. Pasniedziet bērniem no 6 gadu vecuma dzimšanas dienā, svētkos vai tāpat vien šo rotaļu komplektu, kas patiks interesantu glābšanas transportlīdzekļu faniem.
  • Daudz vietas rotaļām. Neatliekamās palīdzības dienestu bāzes aptuvenais augstums ir 21 cm, platums 23 cm un dziļums 19 cm
  • Rotaļu prieku papildinainteresanti piederumi. LEGO minifigūru rotaļu piederumu vidū ir banknote, medicīniskās ierīces un 2 āboli.
  • Aizraujoša, interaktīva būvēšana. Būvēšanas procesā bērni var izmantot viedtālruņu un planšetdatoru lietotni LEGO Building Instructions, lai tuvinātu, pagrieztu un apskatītu šī komplekta modeļus no visām pusēm.
  • Reālistiskas rotaļas. LEGO City rotaļu komplekti piedāvā ēkas, transportlīdzekļus un tēlus, kas iedvesmos iztēles bagātām lomu spēlēm, atveidojot īstās dzīves notikumus.
  • Garantēta kvalitāte. Visas LEGO detaļas atbilst ļoti stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas un vienmēr sagādā prieku.
  • Pārbaudīta drošība. LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

60371_lifestyle-6422e1d25207a.jpg

Policijas, ugunsdzēsēju un ātrās palīdzības rotaļu komplekts

Šajā komplektā iekļauta galvenās pārvaldes ēka, rotaļu ugunsdzēsēju helikopters, policijas apvidus auto un ātrā palīdzība, un 5 minifigūras.

60371_hero-6422e1e3258d3.jpg

Iepazīsti pasauli rotaļājoties

Struktūras, transportlīdzekļi un tēli šajā komplektā iedvesmo tēlainas rotaļas, kas palīdz bērniem attīstīt dzīvē noderīgas prasmes.

60371_inthebox-6422e1ed2a435.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CITY. 60371 LEGO® City Neatliekamās palīdzības transportlīdzekļu bāze - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 60371 LEGO® City Neatliekamās palīdzības transportlīdzekļu bāze – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60371 LEGO® City Neatliekamās palīdzības transportlīdzekļu bāze

Kods: 4040101-6027
Svītrkods: 5702017416311
4899
6999
48,99 €
69,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs