+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Piešķir bērnu rotaļām līksmu vasaras noskaņu ar LEGO City komplektu "Pingvīna sorbeta busiņš" (60384). Šajā transportlīdzeklī ar pingvīnu motiīvu ir daudz interesantu funkciju un iespēju iztēles bagātām rotaļām bērniem no 5 gadu vecuma. Iekļauta sagatavošanas zona ar 4 rotaļu sorbeta automātiem un bīdāms pasniegšanas lodziņš. Pieliec klāt pārdevēja minifigūru pingvīna tērpā, un jautrība var sākties!

Iekļautas digitālas būvēšanas instrukcijas

LEGO City rotaļu komplektam "Pingvīna sorbeta busiņš" ir viegli saprotama, ilustrēta būvēšanas pamācība un lietotne LEGO Builder — digitāls būvēšanas palīgs ar intuitīviem tālummaiņas un pagriešanas rīkiem, kas palīdzēs bērniem būvēšanas laikā vizualizēt pabeigto modeli no visiem leņķiem.

Iepazīsti pasauli rotaļājoties

Bērni visapkārt redz aizraujošus transportlīdzekļus un mašīnas, un ar LEGO City Vareno transportlīdzekļu sērijas būvēšanas komplektiem viņi var tos izpētīt tuvplānā, iepazīstot reālistiskus modeļus un jautrus tēlus, kuri iedvesmos brīvām rotaļām.

  • Rotaļu pārdotavas busiņa komplekts. LEGO City Vareno transportlīdzekļu klāsts nupat kļuva vēl labāks, pievienojot rotaļu modeli "Pingvīna sorbeta busiņš" ar autentiskām funkcijām un iespējām, lai iztēles bagātās rotaļas turpinātos daudzas stundas.
  • Kas ir kārbā? Viss bērniem nepieciešamais, lai uzbūvētu modeli "Pingvīna sorbeta busiņš", kā arī 2 minifigūras, kuru vidū ir pārdevējs pingvīna tērpā.
  • Gluži kā īsts! Bērni var atvērt furgona sānu malu, lai piekļūtu sagatavošanas zonai ar 4 rotaļu sorbeta automātiem un bīdāmu logu klientu apkalpošanai.
  • Jautra rotaļlieta vasaras noskaņās bērniem no 5 gadu vecuma. Pasniedz LEGO City rotaļu komplektu "Pingvīna sorbeta busiņš" (60384) dzimšanas dienā vai vienkārši tāpat.
  • Izmēri. Pingvīna sorbeta busiņa aptuvenie izmēri: augstums 12 cm, garums 14 cm, platums 6 cm
  • LEGO minifigūru piederumi. Rotaļu piederumu vidū ir pingvīna cepure pārdevēja minifigūrai un 2 sorbeta krūzes.
  • Iekļautas drukātas un digitālas būvēšanas pamācības. Būvēšanas procesā bērni var izmantot viedtālruņu un planšetdatoru lietotni LEGO Builder, lai tuvinātu, pagrieztu un apskatītu šo modeli no visām pusēm.
  • Bērni rotaļājoties mācās. LEGO City rotaļu būvēšanas komplekti palīdz bērniem būvējot un rotaļājoties iegūt pārliecību un dzīvē noderīgas prasmes.
  • Rotaļlietas, uz kurām vari paļauties. Visas LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr sagādā prieku — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Maksimāli pārbaudīti. LEGO klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.

60384_lifestyle-642274cdef95e.jpg

Pingvīna sorbeta busiņš ir klāt!

Pingvīna sorbeta busiņš ir aprīkots ar jautrām funkcijām, kas piešķirs bērnu spēlei vasaras vēsmas.

60384_hero-642274de3af1a.jpg

Būvēšana un rotaļas bērniem no 5 gadiem

Bērniem patiks jautra būvēšana un došanās iztēles bagātos piedzīvojumos īpaši pārsteidzošajā Pingvīna sorbeta busiņā.

60384_build-642274e936ef9.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

60384_inthebox-642274fc22204.jpg

Vairāk komplektu, ko izzināt

Savieno šo komplektu ar citiem LEGO City komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) vēl jautrākiem piedzīvojumiem.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CITY. 60384 LEGO® City Pingvīna sorbeta busiņš - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 60384 LEGO® City Pingvīna sorbeta busiņš – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60384 LEGO® City Pingvīna sorbeta busiņš

Kods: 4040101-6035
Svītrkods: 5702017398860
1527
1999
15,27 €
15,27 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs