+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER MARIO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Ar komplektu Brauciens pa lavas vilni: paplašinājuma maršruts (71416) bērni var izveidot ugunīgi karstu līmeni savā LEGO Super Mario™ pasaulē. Komplektā ir iekļauts lavas vilnis, pa kuru var braukt, un lavas ratiņi, kuros var ielikt LEGO Mario™, LEGO Luigi™ vai LEGO Peach™ figūru (nav iekļauta komplektā). Spēlētāji var nopelnīt digitālas monētas, ja viņiem izdodas nenogāzties no kustīgā viļņa, kā arī par 2 viļņa galos novietoto Lavas burbuļu pieveikšanu. Komplektā, kurš ir lieliski piemērots rotaļām kopā ar citiem, ir iekļauts arī Uguns Bro, ko ar ko cīnīties.

Saistītā lietotne
Lejupielādē lietotni LEGO Super Mario — tajā ir būvēšanas instrukcijas, iedvesmojoši padomi un citas aizraujošas lietas, kas paplašinās bērnu radošās iespējas.
Ideja dāvanai
Šis kolekcionējamais rotaļu komplekts būs fantastiska dāvana bērniem no 7 gadu vecuma, kam patīk Super Mario™ un kam jau ir LEGO Super Mario sākuma maršruta komplekts (71360, 71387 vai 71403; nepieciešams rotaļām). Ar šo un daudziem citiem paplašinājuma maršrutiem fani var paplašināt, pārbūvēt un radīt paši savus unikālos līmeņus monētu vākšanas rotaļām daudzu stundu garumā.
  • Brauc pa lavas vilni (71416). Ar šo paplašinājuma maršrutu, kurā ir iekļauts lavas vilnis, pa kuru var braukt, un Super Mario™ pretinieku tēli, bērni var pievienot savai
  • Brauc pa lavas vilni (71416). Ar šo paplašinājuma maršrutu, kurā ir iekļauts lavas vilnis, pa kuru var braukt, un Super Mario™ pretinieku tēli, bērni var pievienot savai LEGO Super Mario™ pasaulei jautru lavas līmeni.
  • 3 LEGO Super Mario™ figūras. Komplektā ir iekļauts Uguns Bro un 2 Lavas burbuļi.
  • Lavas vilnis, pa kuru var braukt. Palīdzi LEGO Mario™, LEGO Luigi™ vai LEGO Peach™ (figūras nav iekļautas komplektā) braukt pa vilni ar lavas ratiņiem un nopelni digitālās monētas, ja izdodas nenogāzties un pieveikt Lavas burbuļus.
  • Sabiedriskas rotaļas. Ja piedalās 2 spēlētāji, viens no tiem var braukt pa lavas vilni ar interaktīvo LEGO Super Mario™ figūru (nav iekļauta komplektā), bet otrs — pieveikt Uguns Bro.
  • Dāvana bērniem no 7 gadu vecuma. Šis komplekts ar 218 detaļām būs jautra dāvana vai pārsteigums bērniem, kam jau ir interaktīvām rotaļām nepieciešamais LEGO Super Mario™ sākuma maršruta komplekts (71360, 71387 vai 71403).
  • Pārbūvē un savieno. Šis modulārais komplekts pamata konfigurācijā ir aptuveni 18 cm augsts, 32 cm plats un 15 cm dziļš, un to var dažādi savienot ar citiem LEGO Super Mario™ rotaļu komplektiem.
  • Saistītā lietotne. Lejupielādē lietotni LEGO Super Mario™, kurā atradīsi būvēšanas instrukcijas, iedvesmojošas idejas un citas iespējas. Saderīgo Android un iOS ierīču saraksts ir sniegts vietnē LEGO.com/devicecheck.
  • Iedvesmo bērnus radošumam. Kolekcionējamie LEGO Super Mario™ rotaļu komplekti ir veidoti rotaļām vienatnē vai kopā ar citiem, un tie piedāvā monētu vākšanas jautrību un neierobežotus, radošus izaicinājumus, paplašinot un pārbūvējot līmeņus.
  • Augsta kvalitāte. LEGO detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tos var savienot viegli un stingri, lai modeļi būtu izturīgi.
  • Drošības garantija. LEGO būvēšanas klucīši tiek mesti, spiesti, savīti, karsēti un pārbaudīti, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

71416_lifestyle-642285f4d7f30.jpg

Brauc pa lavas vilni!

Bērni var radīt pārsteidzošu jaudu LEGO Super Mario™ pasaulē ar šo aizraujošo Paplašinājuma maršrutu.

71416_hero-6422860845513.jpg

Apvienojieties kopīgai rotaļai

Spēlējiet divatā ar sākuma maršruta 2 interaktīvām figūrām (LEGO Mario™, LEGO Luigi™ vai LEGO Peach™ — nav iekļautas).

71416_inthebox-6422861e84eb7.jpg

Savieno ar LEGO Super Mario™ komplektiem

Paplašini, pārbūvē un radi neskaitāmus līmeņus ar citiem LEGO Super Mario™ paplašinājuma maršrutiem (jāiegādājas atsevišķi).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SUPER MARIO. 71416 LEGO® Super Mario™ Brauciens pa lavas vilni: paplašinājuma maršruts - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71416 LEGO® Super Mario™ Brauciens pa lavas vilni: paplašinājuma maršruts – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71416 LEGO® Super Mario™ Brauciens pa lavas vilni: paplašinājuma maršruts

Kods: 4040101-6049
Svītrkods: 5702017399836
2799
3999
27,99 €
39,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs