+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER MARIO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Ar Fliprus sniega piedzīvojuma paplašinājuma maršrutu (71417), kurā ir iekļauti 4 Super Mario™ tēli, bērni var savai LEGO Super Mario™ pasaulei pievienot aizraujošu ledus līmeni. Spēlētāji var saņemt digitālās monētas, palīdzot LEGO Mario™, LEGO Luigi™ vai LEGO Peach™ figūrām (nav iekļautas komplektā) pieveikt Sarkano Kupu Trupu, Freezie un Fliprus, “slidot” pa ledu, sasildīties pie rotaļu ugunskura un uzdāvināt paslēpto augļa elementu pingvīnu mazulim. (Piezīme. Rotaļām ir nepieciešams sākuma maršruta komplekts 71360, 71387 vai 71403.)

Saistītā lietotne

Lejupielādē lietotni LEGO Super Mario — tajā ir būvēšanas instrukcijas, kā arī iedvesmojošas idejas un citas aizraujošas lietas, kas vēl vairāk paplašinās bērnu radošās iespējas.

Lieliska ideja dāvanai

Šis kolekcionējamais rotaļu komplekts būs kolosāla dāvana moderniem bērniem no 7 gadu vecuma. Ar LEGO Super Mario sākuma maršrutiem un paplašinājuma maršrutiem fani var paplašināt, pārbūvēt un pielāgot savus līmeņus stundām ilgām monētu vākšanas rotaļām.

  • Būvējams Fliprus sniega piedzīvojuma paplašinājuma maršruts (71417). Ar šo LEGO Super Mario™ paplašinājuma maršrutu bērni var izveidot aizraujošu ledus līmeni jautrai digitālo monētu vākšanai un lomu spēlēm.
  • 4 LEGO Super Mario™ figūras: Fliprus, Freezie, Sarkanais Kupa Trupa un pingvīnu mazulis.
  • Ledaini piedzīvojumi. Palīdzi LEGO Mario™, LEGO Luigi™ vai LEGO Peach™ (figūras nav iekļautas komplektā) nogāzt sniegavīra galvu un pieveikt Sarkano Kupu Trupu, slidot pa “ledu”, sasildīties pie rotaļu ugunskura un paveikt daudz ko citu.
  • Cīņa ar Fliprus un iespēja uzdāvināt augli. Uzlec uz platformas blakus Fliprus, kurš met sniega pikas, un pieveic Freezie, lai nokļūtu pie saldētā augļa elementa, kuru var uzdāvināt pingvīnu mazulim.
  • Ideja dāvanai bērniem no 7 gadu vecuma. Šis komplekts ar 567 detaļām būs jauka dzimšanas vai svētku dāvana bērniem, kam jau ir interaktīvām rotaļām nepieciešamais LEGO Super Mario™ sākuma maršruta komplekts (71360, 71387 vai 71403).
  • Pārbūvē un savieno. Šis modulārais komplekts pamata konfigurācijā ir aptuveni 13 cm augsts, 39 cm plats un 26 cm dziļš, un to var dažādi savienot ar citiem LEGO Super Mario™ rotaļu komplektiem.
  • Digitālas instrukcijas. Lejupielādē lietotni LEGO Super Mario™, kurā pieejamas būvēšanas instrukcijas, radoša iedvesma un citas iespējas. Saderīgo Android un iOS ierīču saraksts ir sniegts vietnē LEGO.com/devicecheck.
  • Rosini bērnu iztēli. Kolekcionējamās LEGO Super Mario™ rotaļlietas ir veidotas rotaļām vienatnē vai kopā ar citiem, un tās piedāvā monētu vākšanas jautrību un neierobežotus radošus izaicinājumus, paplašinot un pārbūvējot līmeņus.
  • Izcila kvalitāte. Jau kopš 1958. gada LEGO detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, lai tās varētu viegli un droši savienot, veidojot izturīgas būves.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO būvēšanas klucīši tiek pārbaudīti praktiski visos iedomājamos veidos, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

71417_lifestyle-63b6b587c9abb.jpg

Varens paplašinājuma maršruts sniega piedzīvojumam

Bērni var uzbūvēt spraigu ledus līmeni digitālai monētu krāšanas rotaļai ar šo LEGO Super Mario™ paplašinājuma maršrutu.

71417_hero-63b6b59b33e09.jpg

Apvienojieties kopīgai rotaļai

Spēlējiet divatā ar sākuma maršruta 2 interaktīvām figūrām (LEGO Mario™, LEGO Luigi™ vai LEGO Peach™ — nav iekļautas).

9-63b6b5fe517a4.jpg

Plašākas rotaļu iespējas

Interaktīvām rotaļām nepieciešams sākuma maršruts.

Sarkanais Kupa Trupa

Nosit sniegavīra galvu, lai tā uzkrīt uz Sarkanā Kupa Trupa.

Fliprus

Cīnies ar Fliprus, kas met ledus gabalus.

99-63b6b63f1345c.jpg

Freezie

Uzveic Freezie, lai iegūtu noslēpto saldēto augli.

Pingvīnēns

Pasniedz saldēto augli pingvīnēnam.

Lietotne LEGO Super Mario

Lietotnē atradīsi instrukcijas, iedvesmu un citas iespējas.

71417_inthebox-63b6b6627177a.jpg

Savieno ar LEGO Super Mario™ komplektiem

Paplašini, pārbūvē un radi neskaitāmus līmeņus ar citiem LEGO Super Mario™ paplašinājuma maršrutiem (jāiegādājas atsevišķi).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SUPER MARIO. 71417 LEGO® Super Mario™ Fliprus sniega piedzīvojuma paplašinājuma maršruts - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71417 LEGO® Super Mario™ Fliprus sniega piedzīvojuma paplašinājuma maršruts – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71417 LEGO® Super Mario™ Fliprus sniega piedzīvojuma paplašinājuma maršruts

Kods: 4040101-6050
Svītrkods: 5702017415703
5319
7599
53,19 €
75,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs