+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO NINJAGO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Bērni no 7 gadu vecuma būs sajūsmā par iespēju atveidot spraigas cīņas ar LEGO NINJAGO® rotaļu komplektu "Cole Zemes pūķis EVO" (71782). Cīņas karstumā bērni var kustīgajam rotaļu pūķim pievienot zelta krāsas spārnus, ragus un asti, lai tas kļūtu vēl lielāks un spēcīgāks.

Lieliskas nindzju rotaļlietas bērniem

Rotaļu komplektā ir iekļautas 2 minifigūras: ar zelta krāsas katanu bruņots Cole un Kaulu skorpions ar sirpi un kaulu kareivju ieroču izlasi. Kaulu skorpions var arī traukties cīņā arskorpionu radījumu uz sešām kājām. Par veiksmīgi izpildītu uzdevumu bērni tiek apbalvoti ar kolekcionējamu Spēka karogu.

Aizraujoša digitāla pieredze LEGO būvētājiem

Ļauj lietotnei LEGO Builder aizvest tevi un bērnu vienkāršā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Šeit var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • Kustīgs rotaļu pūķis. Bērni no 7 gadu vecuma ar atveidot piedzīvojumu stāstus ar LEGO NINJAGO® rotaļu komplektu "Cole Zemes pūķis EVO" (71782).
  • 2 minifigūras. Rotaļu komplektā ir iekļauts ar zelta krāsas katanu bruņots Cole un skeletu kareivis Kaulu skorpions, kurš ir bruņots ar sirpi. Komplektā ir iekļauts arī skorpionu radījums ar 6 kājām.
  • Modelis ar uzlabošanas iespējām. Rotaļu pūķim ir kustīgs ķermenis, galva un kājas, un bērni tam var pievienot zelta krāsas spārnus, ragus un asti, lai to pārveidotu par lielāku un spēcīgāku radījumu.
  • Kolekcionējams karogs. Ja bērni veiksmīgi izpilda uzdevumu un uzvar cīņā, viņi tiek apbalvoti ar Spēka karogu, kuru var izlikt apskatei uz pūķa.
  • Vēl vairāk nindzju piedzīvojumu. Meklē komplektus "Lloyd robotu kauja EVO" (71781), "Kai robota braucējs EVO" (71783), "Jay zibenīgā reaktīvā lidmašīna EVO" (71784) un citus LEGO NINJAGO® komplektus.
  • Jautra LEGO dāvana. Bērniem no 7 gadu vecuma patiks būvēt un rotaļāties ar šo rotaļlietu, kurā ir 285 detaļas, un tā būs lieliska pārsteiguma, dzimšanas dienas vai svētku dāvana.
  • Rotaļas jebkurā vietā. Šis NINJAGO® pūķis ir aptuveni 14 cm augsts, un bērni var ar to rotaļāties mājās vai paņemt līdzi, dodoties ceļā.
  • Jaunas būvēšanas iespējas. Lietotne LEGO Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Tajā var saglabāt komplektus, sekot līdzi progresam, kā arī būvēšanas laikā pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās.
  • Izcila kvalitāte. Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO klucīši tiek izgatavoti tā, lai tos ikreiz varētu viegli savienot.
  • Garantēta drošība. LEGO būvēšanas klucīši atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

71782_lifestyle-642293dd4641c.jpg

Fantastisks LEGO NINJAGO® pūķu rotaļu komplekts

Bērniem patiks izspēlēt spraigos stāstus kopā ar nindzju varoņiem rotaļu komplektā ar kustīgu pūķi.

71782_hero-642293eda984a.jpg

Lieliska būvēšana un episki piedzīvojumi

LEGO fani var izbaudīt patīkamu būvēšanas pieredzi pirms iegrimšanas stāstos jautrā lomu spēlē.

71782_build-642293facd6d9.jpg

Kolekcionējami karogi citos NINJAGO® rotaļu komplektos

Atrodi karogus citos komplektos (jāiegādājas atsevišķi), tostarp Lloyd robotu kaujas EVO (71781) un Kai robota braucēja EVO (71783).

71782_inthebox-64229407cf210.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO NINJAGO. 71782 LEGO® NINJAGO® Cole Zemes pūķis EVO - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71782 LEGO® NINJAGO® Cole Zemes pūķis EVO – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71782 LEGO® NINJAGO® Cole Zemes pūķis EVO

Kods: 4040101-6054
Svītrkods: 5702017399690
2999
3999
29,99 €
29,99 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs