+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO NINJAGO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Bērniem no 9 gadu vecuma patiks atveidot nebeidzamus spraigus nindzju piedzīvojumus ar LEGO NINJAGO® būvēšanas komplektu "Jay Titāna robots" (71785). Kustīgajam rotaļu robotam krūškurvī ir kabīne ar vietu Jay, liels pūķa asmens, 2 katanu zobeni un 2 uz pleciem stiprinātas šautenes.
5 minifigūras episkām cīņām
Šajā lieliskajā bērnu rotaļu komplektā ir iekļautas 5 minifigūras: nindzju cīnītāji Jay un Nya, kuri ir bruņoti ar zobeniem, kā arī zaļie kaulu kareivji Kaulu karalis, Kaulu bruņinieks un Kaulu mednieks ar saviem ieročiem no kaulu kareivju ieroču izlases un dubultu stopu, kas nostiprināts uz riteņu pamatnes un ātri izšauj 4 tajā ielādētās šautriņas. Te ir arī Pixal bots.
Lietotne LEGO Builder
Ļauj lietotnei LEGO Builder aizvest tevi un bērnu vienkāršā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Šeit var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Aizraujošs cīņu rotaļu robots. LEGO fani var traukties uz NINJAGO® pilsētu, lai mestos cīņā ar LEGO NINJAGO komplektu "Jay Titāna robots" (71785).
  • 5 minifigūras. Nindzju rotaļu komplektā ir iekļauti nindzju cīnītāji Jay un Nya, lai bērni varētu sarīkot kaujas ar skeletu kareivjiem Kaulu karali, Kaulu bruņinieku un Kaulu mednieku. Un te ir arī Pixal bots.
  • Daudz funkciju. Kustīgajam rotaļu robotam krūškurvī ir kabīne ar vietu Jay, un tam ir liels pūķa asmens, 2 katanas un 2 uz pleciem stiprinātas šautenes spraigām lomu spēlēm.
  • Šauj tieši mērķī. Zaļajiem kaulu kareivjiem ir dubults stops, kas nostiprināts uz riteņu pamatnes un ātri izšauj 4 tajā ielādētās šautriņas, lai sniegtu aizrautīgiem nindzju faniem vēl vairāk rotaļu iespēju.
  • Vēl vairāk nindzju piedzīvojumu. Meklē komplektus "Cole Zemes pūķis EVO" (71782), "Zane Ledus pūķa radījums" (71786), "Lloyd nindzju motocikls" (71788) un citus LEGO NINJAGO® komplektus.
  • Uzbūvē un rotaļājies. Ar šo nindzju rotaļu komplektu, kurā ir 794 detaļas, bērni no 9 gadu vecuma var būvēt un rotaļās atveidot stāstus par varonīgajiem nindzjām. Komplekts būs lieliska dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvana.
  • Rotaļām un apskatei. Jay Titāna robots ir aptuveni 28 cm augsts, un pēc aizraujošām lomu spēlēm to var izlikt apskatei bērna istabā.
  • Jaunas būvēšanas iespējas. Lietotne LEGO Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Tajā var saglabāt komplektus, sekot līdzi savam progresam, kā arī būvēšanas laikā pietuvināt unpagriezt modeļus trīs dimensijās.
  • Izcila kvalitāte. Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO klucīši tiek izgatavoti tā, lai tos ikreiz varētu viegli savienot.
  • Vienmēr drošās rokās. LEGO būvēšanas klucīši atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

71785_lifestyle-642297fb005f2.jpg

Iespaidīgs NINJAGO® robota rotaļu komplekts

Nindzju fani var izspēlēt aizraujošas cīņas ar rotaļu komplektu, kurā ir kustīgs rotaļu robots, stopa ierocis un 5 minifigūras.

71785_hero-642298035617e.jpg

Jautra būvēšana un episki piedzīvojumi

Bērni var iegremdēties jautrā būvēšanā, pirms dodas fantāziju NINJAGO® pilsētas cīņu pasaulē.

71785_build-64229812dce8d.jpg

Citi NINJAGO® rotaļu komplekti

Jautrībai ir vēl citi komplekti (jāiegādājas atsevišķi), tostarp Kai robota braucējs EVO (71783) un Lloyd nindzju motocikls (71788).

71785_inthebox-6422981f9df3d.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO NINJAGO. 71785 LEGO® NINJAGO® Jay Titāna robots - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71785 LEGO® NINJAGO® Jay Titāna robots – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71785 LEGO® NINJAGO® Jay Titāna robots

Kods: 4040101-6057
Svītrkods: 5702017413013
7225
8999
72,25 €
72,25 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs