+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 10+ gadi
Zīmols: LEGO NINJAGO
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

LEGO NINJAGO® rotaļu komplektā "Zane Ledus pūķa radījums" (71786) ir iekļauts viss, kas bērniem no 10 gadu vecuma ir nepieciešams, lai rotaļās iejustos iemīļoto varonīgo nindzju tēlos. Ar šo “divi vienā” NINJAGO modeli var uzbūvēt kustīgu Ledus pūķi ar 6 kājām, garu asti, ragiem un spārniem ar zelta krāsas asmeņiem, bet pēc tam to pārbūvēt par kustīgu pūķa kareivi, kas stāv uz 2 kājām un tur rokās lielu zelta krāsas asmeni.

Rotaļu komplektā ir iekļautas 5 minifigūras

Būvēšanas komplektā iriekļautas 5 minifigūras: Zane un Piksela ar zobeniem, lai atveidotu cīņas ar ļauno Kaulu bruņinieku, Kaulu kareivi un Kaulu karali, kuriem ir ieroči no zaļo kaulu kareivju ieroču izlases. Šiem trīs ļaundariem ir arī no klucīšiem būvēts templis, kur pulcēties.

Lietotne LEGO Builder

Ļauj lietotnei LEGO Builder aizvest tevi un bērnu vienkāršā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Šeit var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • “Divi vienā” rotaļu Ledus pūķis. Bērniem patiks atveidot nindzju piedzīvojumus ar LEGO NINJAGO® rotaļu komplektu "Zane Ledus pūķa radījums" (71786).
  • 5 minifigūras. Iekļauti Zane un Piksela ar ieročiem, lai cīnītos pret Kaulu bruņinieku, Kaulu kareivi un Kaulu karali, kam ir ieroči no zaļo kaulu kareivju ieroču izlases, kā arī pašiem savs templis.
  • Būvē un pārbūvē. Bērni var uzbūvēt kustīgu Ledus pūķi ar 6 kājām, garu asti, ragiem un spārniem ar zelta krāsas asmeņiem, bet pēc tam to pārbūvēt par kustīgu pūķa kareivi, kas stāv uz 2 kājām un tur rokā zelta krāsas asmeni.
  • Vēl vairāk nindzju piedzīvojumu. Meklē komplektus "Nya Ūdens pūķis EVO" (71800), "Lloyd robotu kauja EVO" (71781), "Kai robota braucējs EVO" (71783) un citus LEGO NINJAGO® komplektus.
  • Būvēšanas un rotaļu iespējas. Šo nindzju rotaļu komplektu, kurā ir 973 detaļas, var pasniegt kā dzimšanas dienas dāvanu bērniem no 10 gadu vecuma, un tas piedāvā aizraujošu būvēšanu un iespēju rotaļās atveidot stāstus par nindzjām.
  • Liels modelis. Ledus pūķa rotaļu figūra ir aptuveni 19 cm augsta, 46 cm gara un 42 cm plata, un rotaļu starplaikā to var izlikt apskatei bērna istabā.
  • Jaunas būvēšanas iespējas. Lietotne LEGO Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Tajā var saglabāt komplektus, sekot līdzi savam progresam, kā arī būvēšanas laikā pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās.
  • Lieliska kvalitāte. Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO klucīši tiek izgatavoti tā, lai tos ikreiz varētu viegli savienot. Nindzju spējas nebūs nepieciešamas.
  • Vienmēr drošās rokās. LEGO būvēšanas klucīši atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

71786_lifestyle-642298a580785.jpg

“Divi vienā” NINJAGO® pūķa būvējamais komplekts

Ar šo rotaļu komplektu nindzju fani var izvēlēties būvēt kādu no 2 dažādiem modeļiem — Ledus pūķa radījumu vai pūķa kareivi.

71786_hero-642298bf5f96b.jpg

Nebeidzamas nindzju rotaļu iespējas

Rotaļu komplekts sniedz bērniem visu, kas nepieciešams iztēles iedarbināšanai un spraigu ainu izspēlēšanai ar nindzju varoņiem.

71786_build-642298ca391df.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

71786_inthebox-642298d8d4507.jpg

Lieliska dāvana mazajiem nindzju faniem

Šis rotaļu komplekts ir lieliska dāvana bērniem un to var izmantot gan rotaļām, gan apskatei.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO NINJAGO. 71786 LEGO® NINJAGO® Zane Ledus pūķa radījums - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71786 LEGO® NINJAGO® Zane Ledus pūķa radījums – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71786 LEGO® NINJAGO® Zane Ledus pūķa radījums

Kods: 4040101-6058
Svītrkods: 5702017413020
8249
10999
82,49 €
82,49 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs