+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER HEROES
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Dāvini Marvel piedzīvojumus un neticami lielisku auto bērniem no 7 gadu vecuma ar šo LEGO Marvel komplektu "Miles Morales pret Morbius" (76244).

Miles Morales Zirnekļcilvēka būvējama rotaļlieta

Marvel faniem patiks šis ātrgaitas komplekts ar Miles Morales un ļaunā vampīra Morbius minifigūrām, dažādiem autentiskiem piederumiem un izcilu sacīkšu auto. Priekšā automašīnai ir 2 funkcionālas šautenes, bet aizmugurē ir liels pastiprinātāja elements brīžiem, kad nepieciešama papildu jauda. Miles Morales var “izlaist” lielu tīmekļa elementu, savukārt divi sikspārņi palīdzēs Morbius īstenot viņa ļaunos plānus. Lai jautrība būtu pieejama arī digitālajā pasaulē, lietotnē LEGO Builder ir intuitīvi tālummaiņas un pagriešanas rīki, un bērni var būvējot vizualizēt savu modeli.

  • Jaudīgs Zirnekļcilvēka auto. LEGO Marvel komplekts "Miles Morales pret Morbius" (76244) dāvā jaudīgu supervaroņu izklaidi mazajiem Zirnekļcilvēka faniem.
  • Autentiskas ainas. Iekļautas 2 ikoniskas minifigūras jeb Miles Morales un Morbius, kā arī uzlabots auto ar 2 funkcionālām šautenēm un jaudas pastiprinātāja elementu aizmugurē.
  • Klasiskas Marvel izklaides. Bērni pievienojas Miles Morales ļaundara Morbius medībās ātrgaitas piedzīvojumā ar ieročiem un tīkliem.
  • Dāvana Zirnekļcilvēka faniem. Jautra dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvana bērniem no 7 gadu vecuma.
  • Pārnēsājams rotaļu komplekts. Daudzpusīgā rotaļu un apskates komplekta aptuvenais augstums ir 6 cm, garums 23 cm un platums 9 cm, un bērni var ļauties supervaroņu piedzīvojumiem visur, kur vien dodas.
  • Interaktīva digitālā būvēšana. Lietotnes LEGO Builder intuitīvie tālummaiņas un pagriešanas rīki ļauj bērniem vizualizēt modeli būvēšanas laikā
  • Neierobežota jautrība ar supervaroņiem. Plašajā LEGO Marvel būvēšanas rotaļlietu klāstā pieejamie komplekti sniedz nebeidzamas radošas būvēšanas un rotaļu iespējas.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot.
  • Pilnīga drošība. LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

76244_lifestyle-63b6a5b295596.jpg

Miles Morales piedzīvojumi Zirnekļcilvēka faniem

Bērni var palīdzēt Miles Morales traukties pa ielām sacīkšu auto un notvert ļauno vampīru Morbius.

76244_hero-63b6a5c6bbf22.jpg

Jaudīgi, autentiski piedzīvojumi

Turies cieši un traucies straujos Marvel piedzīvojumos ar klasiskiem tēliem, kolosālu auto, ieročiem un tīkla šaušanu.

11-63b6a614605f5.jpg

Cīņai gatava automašīna

Auto ir 2 šautenes un liels jaudas pastiprinātāja elements.

Tīklu mešanas piedzīvojumi

Iekļauts liels tīmekļa elements, ko Miles Morales var “mest”.

Vampīra piederumi

Morbius ļaunos plānus palīdz īstenot divi sikspārņi.

76244_build-63b6a66b2a04f.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

76244_inthebox-63b6a6854bc8f.jpg

Kolekcionējama dāvana Marvel faniem

Ar šo īpašo, Zirnekļcilvēka faniem piemēroto dāvanu, sniedz Marvel piedzīvojumus kolosālā automašīnā bērniem no 7 gadu vecuma.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SUPER HEROES. 76244 LEGO® Marvel Super Heroes Miles Morales pret Morbius - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76244 LEGO® Marvel Super Heroes Miles Morales pret Morbius – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76244 LEGO® Marvel Super Heroes Miles Morales pret Morbius

Kods: 4040101-6082
Svītrkods: 5702017419640
2099
2799
20,99 €
20,99 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs