+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER HEROES
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Ļauj bērniem izdzīvot Marvel Studios filmas “Atriebēji: Bezgalības karš” ainas ar kustīgo LEGO Marvel komplektu "Hulkbuster: cīņa par Wakanda" (76247). Milzīgais, kustīgais robots un 4 minifigūras ir lieliska dāvana mazajiem Marvel faniem no 8 gadu vecuma.
Kustīgs Hulkbuster autentiskiem Marvel piedzīvojumiem
Daudzpusīgais rotaļu komplekts veidots, iedvesmojoties no Marvel Studios filmas “Atriebēji: Bezgalības karš” ainas, un tajā iekļauts būvējams Hulkbuster megalielais robots ar dažādām kustību iespējām, lai bērni varētu pavisam viegli pagriezt, novietot un pārvietot robotu. Nofiksētās ceļgalu locītavas gādā par stabilitāti, un atveramajā kabīnē ir vieta pilota minifigūrai. Komplektā iekļautas 4 minifigūras: Bruce Banner, Okoye un 2 Outrider. Bruce Banner galvu var pagriezt, lai parādītu, kā viņš “kļūst zaļš”. Okoye ir bruņojusies ar šķēpu. Lai jautrība būtu arī digitāla, lietotnē LEGO Builder ir pieejami intuitīvi tālummaiņas un pagriešanas rīki, ar kuriem bērni būvējot var vizualizēt modeli.
  • Marvel milzu robots. Ļauj mazajiem supervaroņiem izdzīvot Marvel Studios filmas “Atriebēji: Bezgalības karš” ainas ar kustīgo LEGO Marvel komplektu "Hulkbuster: cīņa par Wakanda" (76247).
  • Ikoniski varoņi. Iekļauts būvējams Hulkbuster un 4 minifigūras: Bruce Banner, kura galvu var pagriezt, parādot “zaļo” seju, Okoye ar šķēpu un 2 Outrider.
  • Bagātīgas kustību iespējas. Bērni var rotaļājoties pārvietot, saliekt un kustināt robotu. Fiksētās ceļgalu locītavas gādā par stabilitāti, un atveramajā kabīnē ir vieta pilota minifigūrai.
  • Dāvana bērniem. Pasniedz šo praktisko, būvējamo Hulkbuster rotaļu komplektu dzimšanas dienā, svētkos vai vienkārši tāpat supervaroņu un Marvel filmu cienītājam no 8 gadu vecuma.
  • Ņem un spēlējies. Pārvietojamās robota figūras aptuvenais augstums ir 15 cm, tāpēc bērni to var visur ņemt līdzi.
  • Interaktīva digitālā būvēšana. Lietotnes LEGO Builder intuitīvie tālummaiņas un pagriešanas rīki ļauj bērniem vizualizēt modeli būvēšanas laikā.
  • Paplašini izklaides iespējas. Plašais LEGO Marvel kolekcionējamo un apvienojamo būvējamo rotaļlietu klāsts uzkurina bērnu iztēli ar inovatīvām funkcijām un neskaitāmām būvēšanas un rotaļu iespējām.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot.
  • Pilnīga drošība. LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

76247_lifestyle-6422a6f50e3e8.jpg

Lieli cīņu piedzīvojumi ar kustīgo Hulkbuster

Sniedz supervaroņu faniem Marvel Studios filmas “Atriebēji: Bezgalības karš” piedzīvojumus ar šo kustīgo Hulkbuster megarobotu.

76247_hero-6422a70f8f513.jpg

Taustāma jautrība Marvel faniem

Figūrai ir kustīgi savienojumi, tāpēc bērni var to var kustināt un novietot dažādās pozās, lai cīnītos pret ļaundariem.

76247_build-6422a71c4a30c.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

76247_inthebox-6422a72c058f0.jpg

Kolekcionējama dāvana Marvel fanam

Šis milzīgais, kustīgais robots un 4 minifigūras būs lieliska dāvana mazajiem supervaroņiem no 8 gadu vecuma.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SUPER HEROES. 76247 LEGO® Marvel Super Heroes Hulkbuster: cīņa par Wakanda - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76247 LEGO® Marvel Super Heroes Hulkbuster: cīņa par Wakanda – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76247 LEGO® Marvel Super Heroes Hulkbuster: cīņa par Wakanda

Kods: 4040101-6084
Svītrkods: 5702017419664
4349
5799
43,49 €
43,49 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs