+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO SPEED CHAMPIONS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Atklājiet 007 Aston Martin DB5, pasaulslavenās 1964. gada automašīnas kopiju no LEGO Speed ​​​​Champions (76911) rotaļu komplekta.

Produkta īpašības:

  • Komplektā ir viss, kas nepieciešams, lai izveidotu LEGO 007 Aston Martin DB5 kopiju, kā arī Džeimsa Bonda minifigūra ar rotaļu uzgriežņu atslēgu.
  • Kolekcionējams modelis rotaļām un demonstrēšanai. Izveidojiet savu Aston Martin DB5, parādiet to saviem draugiem un izklaidējieties, sacenšoties ar citām Speed ​​​​Champions automašīnām.
  • Dāvana jebkuram gadījumam. Šis 298 daļu modelis ir lieliska dāvana bērniem no 8 gadu vecuma, automašīnu entuziastiem un Džeimsa Bonda faniem.
  • Izmēri: 007 Aston Martin DB5 modeļa izmēri ir vairāk nekā 5 cm augsts, 17 cm garš un 7 cm plats.
  • Nav nepieciešamas baterijas. Jūsu iztēle ir viss, kas jums nepieciešams, izmantojot šo kolekcionējamo 007 Aston Martin DB5 no LEGO Speed ​​​​Champions.
  • Interaktīvas būvniecības instrukcijas. Tuviniet, pagrieziet un skatiet modeļus no visiem leņķiem, izmantojot viedtālruņiem un planšetdatoriem paredzēto lietotni LEGO Builder.
  • Izbaudiet nepārspējamas transportlīdzekļu inovācijas. LEGO Speed ​​​​Champions būvēšanas komplekti sniedz bērniem un pieaugušajiem iespēju izpētīt dažas no pasaulē slavenākajām automašīnām.
  • Uzmanība kvalitātei. LEGO komponenti atbilst stingriem nozares standartiem, lai nodrošinātu nemainīgu kvalitāti, savietojamību un jautru būvēšanu.
  • Drošība pārbaudīta. Visas LEGO celtniecības rotaļlietas tiek rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu, ka katrs rotaļu komplekts atbilst stingriem drošības standartiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SPEED CHAMPIONS. 76911 LEGO® Speed Champions 007 Aston Martin DB5 - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76911 LEGO® Speed Champions 007 Aston Martin DB5 – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76911 LEGO® Speed Champions 007 Aston Martin DB5

Kods: 4040101-5888
Svītrkods: 5702017231044
1749
2499
17,49 €
24,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs