+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 1,5 gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Palīdzi mazuļiem izzināt viņu sajūtas ar LEGO® DUPLO® rotaļlietu "Mani pirmie ikdienas darbiņi: ēšana un gulētiešana" (10414). Šī aizraujošā, praktiskā rotaļlieta pirmsskolas vecuma bērniem no 18 mēnešu vecuma ietver 4 dzīvnieku figūras.

Gulētiešana un ēšana mazajiem var būt emocionālas nodarbes, taču šī mācību rotaļlieta mazuļiem ļauj šo nodarbju laikā izrādīt savas sajūtas. Komplektā ir iekļautas 2 piemīlīgu dzīvnieku ģimenes, no kurām katra ietver pieaugušo un mazuli. Kaķēna un lācēna figūrām līdzi nāk sejas izteiksmju klucīši ar divām emocijām – prieku vienā pusē un skumjām otrā –, tāpēc mazuļiem, kuri vēl nerunā, ir viegli izrādīt savas emocijas.

LEGO DUPLO komplekti ir lielisks veids, kā mācīties rotaļājoties. Interaktīvo lomu spēļu un jautrības vidū vecāki ar rotaļu figūrām var mazuļiem izskaidrot ikdienas darbiņu nozīmi. Mazuļi attīsta sīkās motorikas iemaņas, saliekot krāsainos klucīšus, lai uzbūvētu abas rotaļu mājas. Katra darbiņa klucīši ir savā krāsā, lai būvēšanu padarītu vieglu.

  • Pirmsskolas vecuma bērnu rotaļlieta sociālai un emocionālai attīstībai. LEGO® DUPLO® būvēšanas komplekts "Mani pirmie ikdienas darbiņi: ēšana un gulētiešana” palīdz bērniem no 18 mēnešu vecuma apgūt svarīgas ikdienas aktivitātes.
  • Būvējama un pārbūvējama rotaļlieta mazuļiem. Ja meklē labāko rotaļlietu, ar ko pirmsskolas vecuma bērniem palīdzēt izprast viņu sajūtas, iepazīsti šo saistošo rotaļu komplektu, kurā ir iekļautas 4 dzīvnieku figūras.
  • Agrīnas mācīšanās rotaļlieta interaktīvām spēlēm. Mazuļi un vecāki var lomās izspēlēt ikdienas darbiņus, runāt par emocijām un uzbūvēt un pārbūvēt koši krāsainās rotaļu mājas.
  • Rotaļu dzīvnieki ar emocijām. Rotaļu lācēna un kaķēna figūrām ir priecīgas un skumjas sejas izteiksmes, tāpēc bērniem, kurivēl nerunā, ir viegli izpaust savas emocijas.
  • Ideja dāvanai mazajiem dzīvnieku mīļiem. Aizraujoša ikdienas dāvaniņa vai pārsteigums īpašā dienā pirmsskolas vecuma bērniem, kuri ir gatavi iemācīties ikdienas darbiņu nozīmi.
  • Kvalitatīvs produkts. Šī LEGO® DUPLO® dzīvnieku komplekta klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem bērnu drošības standartiem.
  • Prasmes attīstošas rotaļas. LEGO® DUPLO® mācību rotaļlietas ir rūpīgi izstrādātas, lai ieinteresētu pirmsskolas vecuma bērnus un palīdzētu viņiem attīstīt sociālās, motorikas un radošās prasmes.
  • Šis komplekts ar 28 detaļām ir 17 cm augsts, 53 cm plats un 13 cm dziļš.

10414_lifestyle-65cf3d68160c3.jpg

Būvē un pārbūvē ikdienas darbiņu rotaļlietu

Pirmsskolas vecuma bērniem paredzēti 4 atpazīstami LEGO® DUPLO® dzīvnieki, kas padarīs sarunas par lielām sajūtām jautras!

10414_hero-65cf3d892e4c1.jpg

Palīdz mazuļiem izprast emocijas

Dzīvnieku komplekts ļauj pieaugušajiem un pirmsskolas vecuma bērniem izspēlēt ikdienas darbiņus un izpētīt saistītās emocijas.

10414_build-65cf3db3a4196.jpg

Priekpilnas mācīšanās pasaule

Daļa no LEGO® DUPLO® komplektiem (jāiegādājas atsevišķi), kas radīti, lai palīdzētu mazuļiem izprast apkārtējo pasauli.

10414_inthebox-65cf3d96944a3.jpg

Būvēšana ir viegla!

Katra darbiņa LEGO® DUPLO® klucīši ir atsevišķās krāsās, lai būvēšana būtu ātra un vienkārša.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DUPLO. 10414 LEGO® DUPLO My First Ikdienas Darbiņi: Ēšana Un Gulētiešana - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10414 LEGO® DUPLO My First Ikdienas Darbiņi: Ēšana Un Gulētiešana – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10414 LEGO® DUPLO My First Ikdienas Darbiņi: Ēšana Un Gulētiešana

Kods: 4040101-6717
Svītrkods: 5702017583242
2549
2999
25,49 €
29,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs