+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 2+ gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Ienes ārtelpas mājās ar šo aizraujošo un daudzpusīgo LEGO® DUPLO® Pilsēta komplektu "Sapņu rotaļlaukums" (10991). Mazuļi no 2 gadu vecuma var uzbūvēt interesantu rotaļlaukumu un tad priecāties mācoties, spēlējoties un iegūstot jaunus draugus.

Mazuļu rotaļlieta spēlēšanos padara aizraujošu

Šī izglītojošā rotaļlieta ir radoša dzimšanas dienas dāvana un sevī ietver modernu aprīkojumu. Mazuļi apgūs burtus un ciparus, kāpjot pa rotaļu konstrukciju vaļa formā. Komplektā ir daudzpusīgs varoņu klāsts, ar ko bērniem sadraudzēties, tostarp bērns slidskrējējs un mīlīgs suns-pavadonis! Spēlējoties ar šīm figūrām, mazuļi ar jautrību apgūs sociālās prasmes, ko varēs pielietot īstajā dzīvē.

Mācīšanās rotaļājoties

LEGO Pilsēta būvēšanas komplekti ļauj pirmsskolas vecuma bērniem izzināt sev apkārt esošo pasauli un lomās izspēlēt mūsdienīgu dzīvi. Kā visas LEGO DUPLO rotaļlietas, arī šī piedāvā daudzpusīgas mācīšanās iespējas. Krāšņie un viegli satveramie klucīši, un kustīgās detaļas stimulē bērnu sajūtas un palīdz viņiem pilnveidot sīkās motorikas iemaņas.

  • Stundām ilga jautrība rotaļlaukumā. Šī daudzpusīgā LEGO® DUPLO® Pilsēta rotaļlieta "Sapņu rotaļlaukums" (10991) iedvesmo nebeidzamām, iztēli rosinošām lomu spēlēm un rosina kā fizisko, tā arī mentālo attīstību.
  • Sociālo prasmju apgūšana. Šī iespējām bagātā rotaļlieta ietver 5 figūras, tostarp bērnu slidskrējēju un suni pavadoni, lai bērni lomās izspēlētu jaunu draugu iegūšanu mūsdienīgā vidē.
  • Mazuļiem draudzīgas aktivitātes. Bērni kāps raķetē, vizināsies pa apli uz vaļa astes un laidīsies lejā pa rotaļu slidkalniņu, lai šūpotos šūpolēs vai kopā ar draugu – uz šūpoļu dēļa.
  • Uz rotaļām balstīta mācīšanās. Izzinot mūsdienīgo rotaļu aprīkojumu, pirmsskolas vecuma bērni apgūs burtus un ciparus, un pilnveidos sīkās motorikas iemaņas un pašizpausmi.
  • Dāvana pirmsskolas vecuma bērniem. Uzdāvini šo praktisko ārtelpu rotaļu komplektu bērniem no 2 gadu vecuma dzimšanas dienā, citos svētkos vai kā pārsteigumu.
  • Izmēri. Vaļa konstrukcijas aptuvenie izmēri kopā ar slidkalniņu: augstums 16 cm, platums 34 cm, dziļums 17 cm; šūpoļu izmēri: augstums 16 cm, platums 14 cm.
  • Digitālas būvēšanas instrukcijas. Lietotnē LEGO® Builder ir pieejama šajā komplektā iekļauto būvēšanas instrukciju digitāla versija.
  • Mazuļu rotaļlietas, kas mācīšanos padara jautru. LEGO® DUPLO® komplekti ir īpaši izstrādāti, lai palīdzētu mazuļiem attīstīt pacietību, pašpārliecību un paplašināt iztēli, iesaistoties radošās rotaļās.
  • Nemainīga kvalitāte. LEGO® DUPLO® rotaļu komplekti atbilst stingriem nozares standartiem. Mazajām rociņām ir viegli satvert, savienot un atvienot detaļas – un tā tas ir jau kopš 1969. gada.
  • Pārbaudīta drošība. LEGO® DUPLO® detaļas un klucīši tiek maksimāli pārbaudīti, lai tie atbilstu stingriem globāliem drošības standartiem.

10991_lifestyle-64e872e98e320.jpg

Jautrs mācību komplekts bērniem, kam patīk parki

Ienes ārpasauli telpās ar daudzpusīgā rotaļlaukuma būvējamā komplekta šūpolēm, šūpoļu dēli un konstrukciju kāpšanai.

10991_hero-64e872f675ef1.jpg

Palīdzi bērniem iepazīt sociālās rotaļas

Mazuļi nodosies stundām ilgām radošām rotaļām, vienlaikus izkopjot pacietību un pašpārliecību ar šo daudzpusīgo rotaļu komplektu.

10991_build-64e87303d551b.jpg

Dāvana bērniem, kam patīk reālistiskas lomu spēles

LEGO® DUPLO® Pilsēta komplekti palīdz bērniem attīstīt prasmes, izspēlējot apkārtējo pasauli.

10991_inthebox-64e87312cd527.jpg

Lielie klucīši piemēroti maziem būvētājiem

LEGO® DUPLO® Pilsēta komplekti ir veidoti no košiem un krāsainiem, viegli satveramiem klucīšiem, kas piemēroti mazām rociņām.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DUPLO. 10991 LEGO® DUPLO Town Sapņu rotaļlaukums - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10991 LEGO® DUPLO Town Sapņu rotaļlaukums – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10991 LEGO® DUPLO Town Sapņu rotaļlaukums

Kods: 4040101-6463
Svītrkods: 5702017417073
4144
5699
41,44 €
41,44 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs