+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Bērni un skrituļošanas fani no 6 gadu vecuma dievinās šo LEGO® City komplektu "Ārtelpu skeitparks" (60364). Tajā ir daudz iedvesmas radošām rotaļām, kā arī kombinējami rampu moduļi dažādiem parka izvietojumiem. Komplekts ietver arī rotaļu BMX velosipēdu, skrituļdēli, skrejriteni, skrituļslidas, 4 skrituļdēļa braucēju minifigūras un LEGO ceļa plāksni savienošanai ar citiem komplektiem no LEGO City klāsta.

Aizraujoša būvēšanas un rotaļu pieredze

Šis komplekts ietver viegli uztveramu drukātu pamācību un pakāpeniskas instrukcijas LEGO Builder lietotnē. Tajā bērni būvēšanas laikā var tuvināt un grozīt modeļus no visiem leņķiem. Lietotne ļaus viņiem arī sekot līdzi būvēšanas procesam, kā arī izpētīt un saglabāt virtuālos rotaļu komplektus.

Aizraujošas, radošas rotaļlietas bērniem

LEGO City rotaļu komplekti piedāvā detalizētas ēkas, reālistiskus transportlīdzekļus un jautrus tēlus, kas veicina radošas, neierobežotas lomu spēles, kuru pamatā ir ikdienas varoņu tēli un īstās dzīves notikumi.

  • Skeitparka rotaļu komplekts. Rosini bērnu iztēli ar šo LEGO® City komplektu "Ārtelpu skeitparks" (60364), kam ir kombinējami rampu moduļi dažādiem parka izvietojumiem.
  • Kas atrodas kārbā? Viss, kas bērniem vajadzīgs, lai uzbūvētu rotaļu skeitparku ar modulārām rampām un aprīkojumu dažādu veidu trikiem, kā arī BMX velosipēds, skrituļdēlis, skrejritenis, skrituļslidas un 4 minifigūras.
  • Paplašini savu pilsētu. Iekļauta LEGO® ceļa plāksne, lai pievienotu citus komplektus no LEGO City klāsta.
  • Dāvana visiem dzīves gadījumiem. Šo LEGO® komplektu "Ārtelpu skeitparks" var pasniegt kā dāvanu dzimšanas dienā, svētkos vai jebkurā citā dienā bērniem no 6 gadu vecuma.
  • Izmēri. Standarta formā rotaļu skeitparks ir 19 cm augsts, 44 cm plats un 25 cm dziļš.
  • LEGO® minifigūru piederumi ietver rotaļu velosipēdu, skrituļdēli, skrituļslidas, skrejriteni un telefonu.
  • Iekļauta interaktīva pamācība. Atklāj lietotni LEGO® Builder. Tajā bērni var izpētīt un saglabāt virtuālus rotaļu komplektus, sekot līdzi būvēšanas progresam un tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās būvēšanas laikā.
  • Piedzīvojumi bez robežām. Atklāj vēl vairāk jautrības un piedzīvojumu, savienojot šo komplektu ar citiem no LEGO® City klāsta.
  • Rotaļlietas, uz kurām vari paļauties. Visas LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr sagādā prieku — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Maksimāli pārbaudīti. LEGO® klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.

60364_lifestyle-64c0c75010304.jpg

Skeitparka rotaļu komplekts

Interesants skeitparks ar kombinējamiem rampu moduļiem, BMX velosipēdu, skrituļdēli, skrejriteni un skrituļslidām aktīvām spēlēm.

60364_hero-64c0c75d0244e.jpg

Būvē, pielāgo un spēlējies

Bērni var izbaudīt jautru būvēšanu un izvēlēties dažādus parka veidus pirms sacensību un paraugdemonstrējumu rīkošanas.

60364_build-64c0c767dbf79.jpg

Vairāk komplektu kolekcionēšanai

Kombinē šo komplektu ar citiem LEGO® City komplektiem (jāiegādājas atsevišķi), lai paplašinātu rotaļu iespējas.

60364_inthebox-64c0c7750d148.jpg

Atklāj digitālās būvēšanas pasauli

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeļus 3 dimensijās, kā arī sekot līdzi progresam.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CITY. 60364 LEGO® City Ārtelpu skeitparks - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 60364 LEGO® City Ārtelpu skeitparks – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60364 LEGO® City Ārtelpu skeitparks

Kods: 4040101-6404
Svītrkods: 5702017415642
5039
6299
50,39 €
50,39 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs