+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Notver dinamiku no aizraujošās “Zvaigžņu kari: Džedu atgriešanās” ainas ar LEGO Star Wars™ komplektu "Diorāma: Endor™ ātrgaitas pakaļdzīšanās" (75353). Tā ietver 3 LEGO minifigūras (Princess Leia, Luke Skywalker un Scout Trooper), 2 ātrgaitas motociklus ar caurspīdīgiem elementiem, kas ļaus tos novietot dinamiskos leņķos, it kā laistos cauri planētas Endor mežiem, 2 būvējamus kokus un 2023. gada maija jaunumu — papardes elementus. Papildni šo būvēšanas un apskates modeli ar plāksnīti, uz kurasir Luke Skywalker slavenais citāts (“Quick! Jam their comlinks. Center switch!”) un plāksnīti ar “Zvaigžņu kari: Džedu atgriešanās” 40. gadadienas logo.

Radošu piedzīvojumu galaktika

Šī ir daļa no LEGO Star Wars komplektu kolekcijas pieaugušajiem, kura ietver citas būvējamas diorāmas, kas ataino leģendāras ainas un ir lieliska dāvana sav pašam un citiem pieaugušajiem Zvaigžņu karu faniem.

LEGO Builder

Lietotne LEGO Builder ir ērta iespēja saglabāt būvēšanas instrukcijas un izsekot līdzisavam progresam, kā arī izmantot tālummaiņas rīkus un pagriezt modeļus 3 dimensijās.

  • Detalizēta diorāma: Endor ātrgaitas pakaļdzīšanās (75353) — Atveido dinamisko, no LEGO klucīšiem būvēto kadru no leģendārās pakaļdzīšanās ainas planētas Endor mežos no filmas “Zvaigžņu kari: Džedu atgriešanās”.
  • 3 LEGO Star Wars™ minifigūras — Princess Leia un Luke Skywalker Endor tērpos, un Scout Trooper. Luke ir zaļš gaismas zobens, bet Leia un Scout Trooper katram ir pa šautenei.
  • Autentiskas detaļas — 2 ātrgaitas motocikli (viens Leia un Luke, otrs Scout Trooper) ar caurspīdīgiem elementiem, ar ko motociklus novietot dinamiskos leņķos, 2 būvējami koki, papardes elementi un citas detaļas.
  • Papildini savu kolekciju — Šis komplekts ir daļa no kolekcionējamu, būvējamu LEGO Star Wars™ diorāmu modeļu sērijas, kuros atveidotas iemīļotas Zvaigžņu karu ainas.
  • Dāvanas ideja pieaugušajiem — Iepriecini pats sevi vai pasniedz šo komplektu ar 608 detaļām kā svētku vai dzimšanas dienas dāvanu pieaugušam Zvaigžņu karu triloģijas fanam vai LEGO Star Wars diorāmu kolekcionāram.
  • Radīts apskatei — Aptuveni 20 cm augsta, 28 cm plata un 18 cm dziļa, šī diorāma ietver plāksnīti ar uzrakstu par “Zvaigžņu kari: Džedu atgriešanās” 40. gadadienu.
  • Intuitīvas pamācības — Lietotne LEGO Builder palīdz organizēt būvēšanas pamācības un turēt tās rokas stiepiena attālumā, kā arī pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • No tāltālas galaktikas līdz tavām mājām — Kolekcionējamie LEGO Star Wars™ komplekti pieaugušajiem ir paredzēti tādiempašu rokām darinātu projektu entuziastiem kā tu, lai atpūstos no ikdienas jēgpilnā un radošā veidā.
  • Izcila kvalitāte — LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, lai tās varētu viegli un droši savienot, veidojot izturīgas būves.
  • Garantēta drošība — LEGO detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas un pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

75353_lifestyle-6454ae63113bb.jpg

Izdzīvo leģendāru pakaļdzīšanos

Uzbūvē dinamisku ainu no Princess Leia un Luke Skywalker pakaļdzīšanās Scout Trooper filmā “Zvaigžņu kari: Džedu atgriešanās”.

75353_hero-6454ae7492f65.jpg

Veido savu kolekciju

Komplekts ir daļa no kolekcionējamu, būvējamu, dekoratīvu diorāmu modeļu sērijas, kuros atveidoti izcili Star Wars™ mirkļi.

75353_build-6454ae83dea29.jpg

Gandarījumu raisoša, radoša būvēšana

Kastē un lietotnē LEGO Builder atrodamās ilustrētās instrukcijas palīdzēs katrā aizraujošās būvēšanas solī.

75353_inthebox-6454ae96b2d60.jpg

Dāvana, kas raisīs nostalģiskas atmiņas

Iepriecini sevi vai kādu Star Wars™ fanu ar šo filmas “Zvaigžņu kari: Džedu atgriešanās” 40. gadadienas komplektu.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO STAR WARS. 75353 LEGO® Star Wars™ Diorāma: Endor™ ātrgaitas pakaļdzīšanās - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 75353 LEGO® Star Wars™ Diorāma: Endor™ ātrgaitas pakaļdzīšanās – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75353 LEGO® Star Wars™ Diorāma: Endor™ ātrgaitas pakaļdzīšanās

Kods: 4040101-6369
Svītrkods: 5702017421377
6719
9599
67,19 €
95,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs