+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Bērni var atveidot Zvaigžņu kari: Klonu kari ainas un izspēlēt paši savas spraigās misijas ar 332. rotas Ahsoka Clone Trooper kaujas paku (75359). Tajā ir iekļautas 4 LEGO® Star Wars™ minifigūras – 2023. gada augusta jaunums – Clone kapteiņa Vaughn LEGO minifigūra ar īpašu ķiveri un trīs 332. rotas Clone Troopers, kā arī blasteršautene, 3 šaujamieroči un 2 reaktīvā pacēlāja elementi, kas iedvesmos iztēles bagātām rotaļām. Šis būvējamais rotaļu komplekts ir lieliska ideja dāvanai Zvaigžņu kari: Klonu kari faniem no 6 gadu vecuma, un tas ietver Clone Infantry Support Speeder transportlīdzekli ar 2 šautenēm un vietām 2 LEGO minifigūrām, kā arī lādiņus šaujošu lāzera lielgabalu.

Jauns veids, kā būvēt

Izpēti lietotni LEGO Builder un atradīsi digitālas instrukcijas, kā arī grozīšanas un apskates rīkus, kas vairos bērnu radošo pieredzi.

Aizrautības galaktika

Jau kopš 1999. gada LEGO Group atveido Zvaigžņu karu pasaules zvaigžņu kuģus, transportlīdzekļus, vietas un tēlus, un ir izveidots plašs komplektu klāsts visu vecumu faniem.

  • 332. rotas Ahsoka Clone Trooper kaujas paka (75359). Bērni var atveidot Zvaigžņu kari: Klonu kari ainas un izspēlēt paši savus stāstus ar šo detalizēto, no klucīšiem uzbūvējamo LEGO® rotaļu komplektu.
  • 4 LEGO® Star Wars™ minifigūras – Clone kapteinis Vaughn ar īpašu ķiveri un trīs 332. rotas Clone Troopers, kā arī blasteršautene, trīs šaujamieroči un divi reaktīvā pacēlāja elementi.
  • Radīts piedzīvojumu spēlēm. Komplektā ir iekļauts Clone Infantry Support Speeder transportlīdzeklis ar sēdvietām divām LEGO® minifigūrām, stiprinājumiem to šautenēm, 2 šautenēm un lādiņus šaujošu lāzera lielgabalu.
  • Dāvanas ideja būvētājiem no 6 gadu vecuma. Pasniedz šo būvēšanas rotaļlietu ar 108 detaļām kā svētku, dzimšanas dienas vai pārsteiguma dāvanu Zvaigžņu kari: Klonu kari faniem.
  • Būvē un rotaļājies. Šis no klucīšiem uzbūvējamais Star Wars™ Clone Infantry Support Speeder transportlīdzeklis ir 5 cm augsts, 9 cm garš un 8 cm plats.
  • Palīdzīga roka. Vai vēlies sagādāt savam mazajam būvētājam vēl aizraujošāku būvēšanas pieredzi? Tagad tas ir iespējams ar lietotni LEGO® Builder, kurā ir intuitīvi tālummaiņas un pagriešanas režīmi.
  • Kolekcionējamas būvēšanas rotaļlietas visiem vecumiem. Ar LEGO® Star Wars™ komplektiem bērni un pieaugušieZvaigžņu karu fani var atveidot leģendāras ainas, radīt paši savus stāstus vai vienkārši izlikt apskatei uzbūvētos modeļus.
  • Izcila kvalitāte. LEGO® klucīši atbilst stingriem nozares standartiem, lai tos vienmēr varētu viegli un droši savienot.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas un rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

75359_lifestyle-64e83ca2cefc6.jpg

Zvaigžņu kari: Klonu kari komplekts spraigām rotaļām

Bērni var komandēt savus kaujiniekus un izspēlēt aizraujošas Zvaigžņu kari: Klonu kari misijas ar šo kaujas komplektu.

75359_hero-64e83cb76a6c0.jpg

Ātri uzbūvē, stundām ilgi rotaļājies

Bērni var izlikties par Clone kapteini Vaughn, kurš ved 332. rotas Klonu kareivjus kaujā ar brīnišķīgu Clone Swamp Speeder.

75359_build-64e83cc4d5d64.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

75359_inthebox-64e83cd76b16d.jpg

Lieliska dāvana mazajiem Star Wars™ faniem

Šis būvēšanas komplekts ir saderīgs ar citiem LEGO® Star Wars™ komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) īpaši jautrām rotaļu iespējām.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO STAR WARS. 75359 LEGO® Star Wars™ 332. rotas Ahsoka Clone Trooper kaujas paka - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 75359 LEGO® Star Wars™ 332. rotas Ahsoka Clone Trooper kaujas paka – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75359 LEGO® Star Wars™ 332. rotas Ahsoka Clone Trooper kaujas paka

Kods: 4040101-6494
Svītrkods: 5702017421407
2039
2399
20,39 €
20,39 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs