+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Ienes mājās slēpošanas prieku ar šo LEGO® City Slēpošanas un alpīnisma centra (60366) rotaļu komplektu. Trīsstāvīgajā namā ir ziemas sporta preču veikals, kafejnīca un lifts, kas slēpotājus nogādās trases augšpusē. Centrā ir arī alpīnisma siena un āra zona jautrām ziemas aktivitātēm. Nebeidzamiem ziemas priekiem būvējamajam sniegavīram pievieno 8 minifigūras, un vāveres un pūces figūras.

Interaktīvas digitālās būvēšanas instrukcijas

Bērni no 7 gadu vecuma var izbaudīt jautru būvēšanas procesu ar ilustrēto pamācību vai lejupielādēt lietotni LEGO Builder vēl aizraujošākai pieredzei. Šis digitālais palīgs ļauj bērniem tuvināt un apskatīt modeļus trīs dimensijās, kā arī sekot līdzi būvēšanas progresam, izpētīt, un saglabāt virtuālus rotaļu komplektus.

Aizraujošas rotaļlietas bērniem

LEGO City rotaļu komplekti ieved bērnus notikumu centrā ar reālistiskiem transportlīdzekļiem, detalizētām ēkām un iedvesmojošiem tēliem. Bērni var uzzināt daudz jauna par apkārtējo pasauli, jautrā un aizraujošā veidā atveidojot īstās dzīves notikumus un stāstus.

  • Rotaļu slēpošanas centrs. Rosini bērnu iztēli ar šo būvējamo LEGO® City rotaļu komplektu "Slēpošanas un alpīnisma centrs" (60366), kurā ir daudz aizraujošu ziemas aktivitāšu.
  • Kas atrodas kārbā? Viss, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu trīsstāvīgu ēku ar ziemas sporta preču veikalu, kafejnīcu un trasi, kā arī 8 minifigūras ar slēpošanas piederumiem un sniegavīra, pūces un vāveres figūrām.
  • Īpašības un funkcijas. Iekļauts lifts, kas slēpotājus nogādās kafejnīcā un trases sākuma zonā.
  • LEGO® dāvanas ideja slēpošanas entuziastiem no 7 gadu vecuma. Jautra dāvana dzimšanas dienā, svētkos vai vienkārši tāpat.
  • Izmēri: augstums 29 cm, platums 21 cm, dziļums 45 cm.
  • LEGO® minifigūru piederumi. Rotaļu piederumi ietver velosipēdu, pirmās palīdzības aptieciņu, kameru, 4 slēpes, 2 sniegadēļus, 4 stabus, 2 hokeja nūjas, 4 slidas, 4 sniega zābakus un 2 ledus cirtņus.
  • Iekļauta interaktīva pamācība. Atklāj lietotni LEGO® Builder. Tajā bērni var izpētīt un saglabāt virtuālus rotaļu komplektus, sekot līdzi būvēšanas progresam un tuvināt, un grozīt modeļus trīs dimensijās būvēšanas laikā.
  • Piedzīvojumi bez robežām. Atklāj vēl vairāk jautrības un piedzīvojumu, savienojot šo komplektu ar citiem no LEGO® City klāsta.
  • Uzmanības centrā – kvalitāte. Visas LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr sagādā prieku – un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

60366_lifestyle-64c0cd1c398ad.jpg

Ziemas sporta spēļu komplekts

Veicini bērna iztēli ar LEGO® City slēpošanas un alpīnisma centru, kurā ir dažādas jautras ziemas aktivitātes.

60366_hero-64c0cd2816c35.jpg

Lieliska būvēšanas un spēlēšanas pieredze

Pirms sniegotā slēpošanas un alpīnisma centra atvēršanu un aizraujošiem piedzīvojumiem bērni var izbaudīt jautru būvēšanu.

60366_inthebox-64c0cd353c405.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeļus 3 dimensijās, kā arī sekot līdzi progresam.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CITY. 60366 LEGO® City Slēpošanas un alpīnisma centrs - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 60366 LEGO® City Slēpošanas un alpīnisma centrs – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60366 LEGO® City Slēpošanas un alpīnisma centrs

Kods: 4040101-6406
Svītrkods: 5702017415666
8399
11999
83,99 €
119,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs