+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER MARIO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Bērni var radīt prieka pilnu līmeni ar šo aizraujošo LEGO® Super Mario™ komplektu "Pikniks Mario mājā: paplašinājuma maršruts" (71422). Detalizētā, no klucīšiem būvētā māja un dārzs piedāvā bagātīgas iespējas rotaļām lomās un veidus, kā spēlētājiem pelnīt digitālas monētas ar interaktīvajām LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ un LEGO® Peach™ figūrām (nav iekļautas). Pasaki “Sveiks!” Dzeltenajam Joši, guli gultā, “ēd” cepumus no piknika groza, “aplaisti” dārzeņus dārzā, spēlē hokeju vai makšķerē, sēžot laivā. Ievēro: interaktīvām rotaļām ir nepieciešams sākuma maršruts 71360, 71387 vai 71403.
Izcila dāvana
Šis kolekcionējamais rotaļu komplekts ir lieliska dāvana bērniem no 6 gadu vecuma, kuriem patīk sekot līdzi jaunākajām tendencēm. Lejupielādē lietotni LEGO Super Mario, kurā atradīsi būvēšanas pamācības, iedvesmojošus padomus un citas aizraujošas lietas, kas vairos bērnu radošo pieredzi.
Neierobežotas iespējas
Ar LEGO Super Mario sākuma maršrutiem un paplašinājuma maršrutiem fani var paplašināt, pārbūvēt un izveidot unikālus līmeņus monētu vākšanas rotaļām daudzu stundu garumā.
  • Pikniks Mario mājā (71422). Bērni var uzbūvēt detalizētu Mario mājas versiju monētu vākšanai un rotaļām lomās ar šo LEGO® Super Mario™ paplašinājuma maršrutu.
  • 1 LEGO® Mario™ rotaļu figūra. Dzeltenais Joši, kam LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ vai LEGO® Peach™ var teikt “Sveiks!” (ievēro: šīs 3 interaktīvās figūras nav iekļautas).
  • Aizraujošas īpašības. LEGO® Mario™ var gulēt gultā, “apēst” kārumu no piknika groza, “aplaistīt” dārzeņus dārzā, spēlēt hokeju, izmantojot piknika galdu, un citas lietas.
  • Makšķerē. Ieliec LEGO® Mario™ laivā un ekrānā uz viņa vēdera parādīsies makšķere. Kustini laivu šurpu turpu un pacel to, un mēģini noķert zivi. Kad tā būs noķerta, tad parādīsies ekrānā.
  •  Ideja dāvanai bērniem no 6 gadu vecuma. Šis komplekts ar 259 detaļām būs jauka svētku vai pārsteiguma dāvana bērniem, kam jau ir rotaļām nepieciešamais LEGO® Super Mario™ sākuma maršruta komplekts (71360, 71387 vai 71403).
  •  Pārbūvē un maini vietām. Šis modulārais komplekts pamata konfigurācijā ir aptuveni 14 cm augsts, 24 cm plats un 20 cm dziļš, un to var savienot ar citiem LEGO® Super Mario™ rotaļu komplektiem.
  •  Saistītā lietotne. Lejupielādē lietotni LEGO® Super Mario™, kurā atradīsi būvēšanas instrukcijas, iedvesmojošas idejas un citas iespējas. Saderīgo Android un iOS ierīču saraksts ir sniegts vietnē LEGO.com/devicecheck.
  •  Rosini bērnu iztēli. LEGO® Super Mario™ rotaļlietas ir veidotas rotaļām vienatnē vai kopā ar citiem, un tās piedāvā monētu vākšanas jautrību un neierobežotus radošus izaicinājumus, paplašinot un pārbūvējot.
  •  Izcila kvalitāte. Jau kopš 1958. gada LEGO® būvēšanas klucīši un detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, lai tās būtu saderīgas un droši savienojamas.
  •  Drošība pirmajā vietā. LEGO® detaļas tiek praktiski pārbaudītas visos iedomājamos veidos, lai tās atbilstu stingriem globāliem drošības standartiem.

71422_lifestyle-64ec2f18c4981.jpg

Laipni lūgts Mario mājā!

Bērni var radīt prieka pilnu līmeni un rotaļas lomās Mario mājā ar šo lielisko LEGO® Super Mario™ paplašinājuma maršrutu.

71422_hero-64ec2f2c71398.jpg

Pievieno sākuma komplektu (jāiegādājas atsevišķi)

Interaktīvām rotaļām nepieciešams sākuma maršruts (71360 ar LEGO® Mario™, 71387 ar LEGO® Luigi™ vai 71403 ar LEGO® Peach™).

71422_inthebox-64ec2f53c8cb3.jpg

Lieliska dāvana radošiem bērniem

Paplašini, pārbūvē un radi neskaitāmus līmeņus ar citiem LEGO® Super Mario™ paplašinājuma maršrutiem (jāiegādājas atsevišķi).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SUPER MARIO. 71422 LEGO® Super Mario™ Pikniks Mario mājā: paplašinājuma maršruts - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71422 LEGO® Super Mario™ Pikniks Mario mājā: paplašinājuma maršruts – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71422 LEGO® Super Mario™ Pikniks Mario mājā: paplašinājuma maršruts

Kods: 4040101-6480
Svītrkods: 5702017415741
3009
4299
30,09 €
30,09 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs