+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER MARIO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Rotaļājies lomās un radi jautrības pilnu līmeni ar LEGO® Super Mario™ pingvīnu ģimenes sniega piedzīvojuma paplašinājuma maršrutu (71430). Šī uzbūvējamā rotaļlieta bērniem no 7 gadu vecuma ietver 3 Super Mario™ varoņus – no LEGO® klucīšiem būvētu pingvīnu, pingvīnu mazuli un Goomba figūru ar ziemas cepuri – kā arī uzbūvējamu alu sniegā, “ledus” slīdkalniņu, ko var pārvērst slidotavā, 2 zivs figūras un kamanas radošām rotaļām.

Interaktīvām rotaļām pievieno LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ vai LEGO® Peach™ figūru no LEGO Super Mario sākuma maršruta (71360, 71387 vai 71403 – katrs jāiegādājas atsevišķi) un nopelni digitālas monētas, palīdzot pingvīnu mazulim atkal satikt vecāku, atvairot Goomba, un vēl.

Šis komplekts ir aizraujoša dāvana videospēļu spēlētājiem un to papildina lietotne LEGO Super Mario. Lejupielādē to un atradīsi iedvesmojošas idejas būvēšanai dažādos veidos un rotaļām, kā arī drošu forumu, kurā bērni paveikto var apspriest ar citiem faniem.

  • LEGO® Super Mario™ būvējama rotaļlieta ar Goomba figūru bērniem. Rotaļājies sniega alā, brauc ar kamanām un slido – tas viss Penguin ģimenes sniega piedzīvojuma paplašinājuma maršrutā.
  • Iekļauti 3 LEGO® Super Mario™ varoņi. No LEGO® klucīšiem būvēts pingvīns, pingvīnu mazulis un Goomba figūra ar ziemas cepuri, kā arī 2 zivju figūras.
  • Lomu spēļu jautrība. Pavadi laiku ar pingvīniem alā, palīdzi tiem nošļūkt pa “ledus” slīdkalniņu un pārvērt to slidotavā.
  • Digitālas, interaktīvas rotaļas. Palīdzi LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ vai LEGO® Peach™ (figūras nav iekļautas) ļaut pingvīnu mazulim atkal satikt tā vecāku, slidinies pa “ledu”, atvairi Goomba un dari vēl citas lietas.
  • Dāvana videospēļu spēlētājiem no 7 gadu vecuma. Uzdāvini šo nelielo komplektu mazajiem Super Mario™ faniem; interaktīvām rotaļām nepieciešams LEGO® Super Mario™ Sākuma maršruts (71403 vai 71403).
  •  Lietotne LEGO® Super Mario™. Lejupielādē lietotni, kur atradīsi būvēšanas instrukcijas, radošu iedvesmu un citas iespējas; saderīgo Android un iOS ierīču saraksts ir sniegts vietnē LEGO.com/devicecheck.
  •  Iedvesmo bērnu radošumu. LEGO® Super Mario™ kolekcionējamie rotaļu komplekti ir radīti rotaļām vienatnē vai kopā ar citiem, un tie piedāvā digitālu monētu vākšanas jautrību, rotaļas lomās un radošus izaicinājumus.
  • Radi ledus līmeni. Šī modulārā, būvējamā rotaļlieta sastāv no 228 detaļām un ir 9 cm augsta, 22 cm plata un 12 cm dziļa, un to var savienot ar citiem LEGO® Super Mario™ komplektiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SUPER MARIO. 71430 LEGO® Super Mario Penguin Ģimenes Sniega Piedzīvojuma Paplašinājuma Maršruts - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71430 LEGO® Super Mario Penguin Ģimenes Sniega Piedzīvojuma Paplašinājuma Maršruts – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71430 LEGO® Super Mario Penguin Ģimenes Sniega Piedzīvojuma Paplašinājuma Maršruts

Kods: 4040101-6828
Svītrkods: 5702017592398
1954
2299
19,54 €
22,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs