+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Aizraujošā veidā iepazīstini bērnus ar LEGO® Star Wars™ būvēšanas komplektiem, uzdāvinot šo Boba Fett robotu (75369) rotaļām un apskatei. Kustināmajam robota kostīmam ir atverama kabīne Boba Fett LEGO minifigūrai, stiprinājums viņa blasteršautenei, satverošas rokas, kas tur lielo funkcionālo šauteni, un liels reaktīvais pacēlājs ar šauteni piedzīvojumu spēlēm. Boba Fett LEGO minifigūrai ir pašai savs reaktīvais pacēlājs, kuru varonis var valkāt robotu kabīnē.

Palīdzīga roka

Šis LEGO Star Wars robots ir lieliska dāvana jebkurā gadījumā bērniem no 6 gadu vecuma, un tas ir radīts, lai būtu viegli uzbūvējams un lai varētu ātrāk sākt rotaļas. Uzlabo radošo pieredzi ar lietotni LEGO Builder, kurā ir trīsdimensionāli tuvināšanas un grozīšanas rīki, kas ļauj būvētājiem sekot līdzi savam progresam, saglabāt komplektus un darīt citas aizraujošas lietas.

Kolekcionējama būvēšanas rotaļlieta

Šis lieliskais, uzbūvējamais rotaļu robots ir daļa no LEGO Star Wars robotu klāsta, kurā ietilpst arī 75368 Darth Vader robota un 75370 Stormtrooper robota komplekti (nopērkami atsevišķi).

  • Ātri uzbūvējama Boba Fett robota rotaļlieta (75369). Iepazīstini bērnus ar LEGO® Star Wars™ būvēšanas komplektiem, uzdāvinot šo viegli uzbūvējamo rotaļu un apskates robotu.
  • Boba Fett LEGO® minifigūra. Boba Fett rotaļu komplektā ir iekļauti blasteršautenes un reaktīvā pacēlāja elementi. Blasteršauteni var piestiprināt pie robota, un Boba var valkāt reaktīvo pacēlāju kabīnē.
  • Kustināms robota kostīms. Šim no klucīšiem būvētajam rotaļu robotam ir kustināmas plaukstas, rokas, kājas un pēdas, atverama kabīne minifigūrām, liela funkcionāla šautene un uzbūvējams reaktīvais pacēlājs ar šauteni.
  • Daļa no kolekcionējamo LEGO® Star Wars™ robotu sērijas. Šo robotu var kombinēt ar 75368 Darth Vader robota un 57370 Stormtrooper robota komplektiem (nopērkami atsevišķi) jautrām cīņām.
  • Ideja dāvanai bērniem no 6 gadu vecuma. Uzdāvini šo LEGO® Star Wars™ robota būvējamo rotaļlietu ar 155 detaļām bērniem kā pārsteigumu, dzimšanas dienā vai citos svētkos.
  • Radīts piedzīvojumiem un apskatei. Uzbūvējamais robots ir 13 cm augsts un starp rotaļu piedzīvojumiem to var novietot apskatei.
  • Labs palīgs. Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO® Builder, kur būvētāji var pietuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus.
  • Aizraujošas būvēšanas rotaļlietas visiem vecumiem. Ar LEGO® Star Wars™ komplektiem bērni un pieaugušie Zvaigžņu karu fani var izspēlēt savus radošos stāstus vai izlikt apskatei būvējamos modeļus.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO® klucīši atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, lai tos varētu viegli un droši savienot, veidojot izturīgas būves.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas un rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

75369_lifestyle-64ec4d933dd22.jpg

Lielisks Boba Fett™ robots rotaļām un apskatei

Iepazīstini jaunākos bērnus ar aizraujošo LEGO® Star Wars™ universu ar šo ātri būvējamo Boba Fett robotu.

75369_hero-64ec4da592749.jpg

Daļa no kolekcionējamo modeļu sērijas

Meklē 75368 Darth Vader™ robota un 75370 Stormtrooper™ robota komplektus (jāiegādājas atsevišķi).

75369_build-64ec4dbf7fbf9.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

75369_inthebox-64ec4dceebe11.jpg

Lieliska dāvana jaunajiem Star Wars™ faniem

Komplektā iekļauta Boba Fett LEGO® minifigūra ar reaktīvo pacēlāju, ko viņš var turēt robota kabīnē.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO STAR WARS. 75369 LEGO® Star Wars™ Boba Fett™ robots - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 75369 LEGO® Star Wars™ Boba Fett™ robots – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75369 LEGO® Star Wars™ Boba Fett™ robots

Kods: 4040101-6499
Svītrkods: 5702017462837
1529
1799
15,29 €
15,29 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs