+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 10+ gadi
Zīmols: LEGO AVATAR
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Ienirsti ārpus Saules sistēmas esošās planētas Pandoras okeānos ar LEGO Avatar rotaļu būvēšanas komplektu "Tulkuns Pajakans un krabja tērps" (75579), kas paredzēts būvētājiem no 10 gadu vecuma. Bērni un filmas “Avatars” fani var atveidot iemīļotās filmas ainas, izveidot dinamiskus eksponātus vai izdomāt aizraujošus sižetus ar kustīgo tulkuna figūru, krabja tērpa zemūdeni un Loaka, Tsirejas un krabja tērpa vadītāja minifigūrām.

Būvēšanas prieku papildina digitālas instrukcijas

Šim LEGO Avatar rotaļu būvēšanas komplektam ir pieejama drukāta būvēšanas pamācība un lietotne LEGO Builder — digitāls būvēšanas palīgs ar tālummaiņas un pagriešanas rīkiem, kas palīdzēs bērniem būvēšanas laikā vizualizēt modeli no visām pusēm.

Lieliski piemērots rotaļām un apskatei

LEGO Avatar komplektos ir iekļauti leģendāri transportlīdzekļi, ierīces, dzīvnieki, radījumi un tēli, kas atveidoti tālās planētas dabas ainavās. Komplekti ir lieliski piemēroti iztēles bagātām rotaļām, un no modeļiem var izveidot dinamiskus eksponātus. Sakrāj un savieno LEGO Avatar komplektus, lai paplašinātu rotaļu iespējas vai uzbūvētu savu Pandoras versiju.

  • LEGO Avatar būvēšanas komplekts. Bērni un filmas fani var atveidot filmas ainas vai izdomāt paši savus stāstus ar LEGO Avatar rotaļu komplektu "Tulkuns Pajakans un krabja tērps" (75579).
  • Kas atrodas kārbā? Iekļauts kustīgs tulkuns, krabja tērpa zemūdene, 2 jūras dzīļu ainas un demonstrēšanas pamatne, kā arī Loaka, Tsirejas un krabja tērpa vadītāja minifigūras.
  • Iztēles bagātām rotaļām un apskatei. Novieto tēlus dažādās pozās un izmanto demonstrēšanas pamatni, lai atveidotu iemīļotās ainas no filmas “Avatars: Ūdensceļš”.
  • Jautra dāvanas ideja faniem no 10 gadu vecuma. Pasniedz šo LEGO Avatar komplektu kā dzimšanas dienas, svētku vai pārsteiguma dāvanu bērniem un filmas “Avatars” 2. daļas faniem.
  • Izmēri. Tulkuna modelis (bez demonstrācijas pamatnes) ir aptuveni 8 cm augsts, 39 cm garš un 32 cm plats.
  • Par LEGO Avatar būvēšanas komplektiem. Ar šo rotaļu būvēšanas komplektu vari tuvplānā aplūkot leģendārus transportlīdzekļus, ierīces, dzīvniekus, radījumus un tēlus no populārās filmu sērijas “Avatars”.
  • Iekļautas drukātas un digitālas būvēšanas pamācības. Būvēšanas procesā bērni var izmantot viedtālruņu un planšetdatoru lietotni LEGO Builder, lai tuvinātu, pagrieztu un apskatītu šī komplekta modeļus no visām pusēm.
  • Vēl vairāk kolekcionējamu komplektu. Savieno šo komplektu ar citiem LEGO Avatar klāsta komplektiem, lai paplašinātu rotaļu iespējas un uzbūvētu savu Pandoras versiju.
  • Uzmanības centrā — kvalitāte. LEGO būvēšanas detaļas atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas un darbojas vienmēr.
  • Pārbaudīta drošība. LEGO detaļas tiek pārbaudītas, lai nodrošinātu, ka ikviens būvēšanas komplekts atbilst stingriem drošības standartiem, tāpēc šis Avatar komplekts ir lieliski veidots un vienmēr gatavs rotaļām.

75579_lifestyle-642e980d9e9bb.jpg

Izcili kvalitatīvs LEGO Avatar komplekts

Iepriecini jebkuru “Avatars” fanu ar šo rotaļu komplektu, kurā iekļauts tulkuns un krabja tērpa zemūdene no filmas “Avatars: Ūdensceļš”.

75579_hero-642e982164bfb.jpg

Būvēšanas un rotaļu pieredze

Filmas “Avatars” fani varēs izbaudīt būvēšanu, izdzīvot mīļākos filmas mirkļus, radīt dinamiskas ainas un izspēlēt savus stāstus.

75579_build-642e982ef1f0d.jpg

Jauna digitālā būvēšanas pasaule

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

75579_inthebox-642e983e83956.jpg

Vairāk komplektu kolekcionēšanai

Apvieno šo ar citiem LEGO Avatar komplektiem, lai uzbūvētu savu Pandoras versiju (jāiegādājas atsevišķi).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO AVATAR. 75579 LEGO® Avatar Tulkuns Pajakans un krabja tērps - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 75579 LEGO® Avatar Tulkuns Pajakans un krabja tērps – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75579 LEGO® Avatar Tulkuns Pajakans un krabja tērps

Kods: 4040101-6078
Svītrkods: 5702017421919
9294
11499
92,94 €
92,94 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs