+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO HARRY POTTER
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Fani var izrādīt savu Kraukļanaga torņa lepnumu ar šo LEGO Harija Potera torņa karogu (76411). Tajā iekļauts apdrukāts elements ar Kraukļanaga simboliku un pakaramais, lai to izstādītu pie sienas. No klucīšiem būvēto karogu var arī atvērt, lai atklātu detalizētu lielās Kraukļanaga koptelpas atveidi ar galdu, grāmatu, 2 sēdvietām un 2 lampām, kā arī Kraukļanaga diadēmu. Izbīdāms, izliekts elements rada tādus maģiskus 3D efektus kā telpas dziļumu, raugoties caur logiem, un kvēlošu liesmu kamīnā.Atdzīvini šo ainu ar Čo Čangas, Lunas Mīlabas un Maikla Kornera minifigūrām, kā arī Lankšīras laumiņu elementu.

Kolekcionējamas rotaļlietas

Šis viegli pārnēsājamais LEGO Harija Potera rotaļu komplekts būs lieliska ikdienas dāvana bērniem no 9 gadu vecuma, un tas ir viens no četriem Cūkkārpas torņu karogiem.

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Piedāvā mazajam vienkāršu un intuitīvu būvēšanas piedzīvojumam ar lietotni LEGO Builder. Šeit var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • LEGO Harija Potera, Kraukļanaga torņa karogs (76411) — Bērni var apliecināt savu uzticību Kraukļanagam ar šo būvējamo karogu. Piekar to pie sienas vai atver, lai rotaļātos detalizētajā koptelpā.
  • Trīs Kraukļanaga skolēnu minifigūras — Čo Čanga, Luna Mīlaba un Maikls Korners, kā arī Lankšīras laumiņas un zižļa elementi.
  • Autentiskas detaļas — Karogs ietver Kraukļanaga torņa simboliku un ir atverams, lai atklātu koptelpu ar uzbūvējamu galdu, grāmatu, divām sēdvietām un lampām, kā arī Kraukļanaga diadēmu.
  • Maģiski 3D efekti — Izliekts elements rada telpas dziļuma ilūziju Klementīnes Kraukļanagas attēlā, kā arī kustīgus mākoņus un kvēlošas liesmas attēlu kamīnā.
  • Jauka dāvana ikdienai — Uzdāvini šo 305 detaļu būvējamo rotaļu komplektu kā pārsteigumu, dāvanu dzimšanas dienā vai citos svētkos Harija Potera faniem no 9 gadu vecuma.
  • Kompaktas rotaļas — Karogs ir 20 cm augsts, 13 cm plats un 3 cm dziļš, kad aizvērts, tāpēc to ir viegli ielikt bērna mugursomā, lai varētu spēlēties, esotceļā.
  • Palīdzīga roka — Atklāj intuitīvas būvēšanas pamācības LEGO Builder lietotnē, kur bērni var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi savam progresam un saglabāt komplektus, pilnveidojot jaunas prasmes.
  • Četri kolekcionējami Cūkkārpas torņu karogi — Bērni var izveidot savu karogu kolekciju ar 76409 Grifidora torņa karogu, 76410 Slīdeņa torņa karogu un 76412 Elšpūša torņa karogu.
  • Izcila kvalitāte — LEGO detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, lai tās varētu viegli un droši savienot.
  • Drošība pirmajā vietā — LEGO būvēšanas klucīši tiek praktiski pārbaudīti visos iedomājamos veidos, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

76411_lifestyle-6454b229c5ff4.jpg

Maģisks karogs apskatei un rotaļām

Bērni var ar lepnumu izrādīt savu no klucīšiem būvēto Kraukļanaga torņa karogu. Pakarini to vai atver rotaļām koptelpā.

76411_hero-6454b232bc0c4.jpg

Praktiskas, radošas rotaļas

Bērni var iztēloties savus apburošos Harry Potter™ stāstus vai novietot detalizēto karogu apskatei.

76411_inthebox-6454b2581e6e7.jpg

Ienāc jaunā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi savam progresam.

76411_build-6454b24508f8e.jpg

4 aizraujoši karogi kolekcionēšanai

1 no 4 Cūkkārpas torņu karogu komplektiem: Gryffindor™ (76409), Slytherin™ (76410) un Hufflepuff™ (76412) jāiegādājas atsevišķi.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO HARRY POTTER. 76411 LEGO® Harry Potter™ Kraukļanaga torņa karogs - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76411 LEGO® Harry Potter™ Kraukļanaga torņa karogs – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76411 LEGO® Harry Potter™ Kraukļanaga torņa karogs

Kods: 4040101-6200
Svītrkods: 5702017413150
2799
3999
27,99 €
39,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs