+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO SPEED CHAMPIONS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Pirmo reizi sacīkšu līdzjutēji un bērni no 9 gadu vecuma var tikt pie diviem McLaren hiperauto ar LEGO Speed Champions būvējamo komplektu "McLaren Solus GT un McLaren F1 LM" (76918). Leģendārais F1 LM modelis no 90. gadiem un jaunākais Solus GT ir gatavībā, lai bērni ar tiem spēlētos, izliktu tos apskatei un lomās izspēlētu sacīkstes.

Uzbūvē pats savu McLaren

Abas McLaren rotaļu superauto būvējamās versijas ietver autentiskas detaļas, ko iemieso arī īstie auto. Ierobežotā daudzumā pieejamais F1 LM ir savā retajā papajas oranžajā krāsā, tam ir centrāls vadītāja sēdeklis un dzesēšanas kanāli abās pusēs. Arī Solus GT ir centrāls vadītāja sēdeklis un aizmugurējais spārns. Komplektā iekļautas arī 2 pilota minifigūras, lai bērni tās varētu novietot aiz katra auto stūres un sarīkot aizraujošas autosacīkstes.

Jautra, digitāla pieredze LEGO faniem

Ļauj lietotnei LEGO Builder aizvest tevi un bērnu vienkāršā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Šeit var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • 2 būvējami McLaren transportlīdzekļi — LEGO Speed Champions McLaren Solus GT un F1 LM (76918) būvējamais komplekts bērniem no 9 gadu vecuma un aizrautīgiem auto faniem, ko kolekcionēt, būvēt un izlikt apskatei.
  • 2 minifigūras — Katram rotaļu auto līdzi nāk pilota minifigūra, ko bērniem un auto entuziastiem novietot aiz katra auto stūres un sarīkot aizraujošas sacīkstes.
  • Reālistiskas detaļas — Būvējamie modeļi ietver īsto auto iezīmes: F1 LM ir savā retajā papajas oranžajā krāsā, un Solus GT ietver izteiksmīgas riteņu arkas un kabīni.
  • McLaren modeļi rotaļām un izlikšanai apskatei — Bērni var izbaudīt gandarījumu sniedzošu būvēšanas procesu ar klasisko F1 LM un moderno Solus GT modeli, un tad lepni tos izlikt apskatei vai rīkot ar tiem sacīkstes.
  • LEGO dāvana — Uzdāvini šo izcilo Speed Champions komplektu ar 581 detaļu dzimšanas dienā vai brīvdienās bērniem no 9 gadu vecuma vai aizrautīgiem auto entuziastiem.
  • Kompakts izmērs — McLaren F1 LM ir 4 cm augsts, 15 garš un 7 cm plats, un bērni to var izlikt apskatei mājās un ņemt līdzi, esot ceļā.
  • Jaunas būvēšanas iespējas — Dodies intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā kopā ar lietotni LEGO Builder. Saglabā komplektus, seko līdzi progresam, pietuvini un pagriez modeļus 3 dimensijās, lai pilnvērtīgi aplūkotu būvējamo modeli.
  • Vairāk nekā ātrums — Iepazīsti arī pārējos LEGO Speed Champions auto, tostarp Ferrari 812 Competizione (76914), Pagani Utopia (76915) un Porsche 963 (76916).
  • Izcila kvalitāte — Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO klucīši tiek izgatavoti tā, lai tos ikreiz varētu viegli savienot un atvienot.
  • Garantēta drošība — LEGO būvēšanas klucīši atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

76918_lifestyle-6454b6e43c12f.jpg

LEGO būvējamais komplekts ar 2 McLaren hiperauto

Pirmo reizi bērni var iegūt dubultu McLaren LEGO modeļu komplektu ar klasisko F1 LM un jauno Solus GT.

76918_hero-6454b6eed974f.jpg

Kolekcionē, būvē, rotaļājies un demonstrē

Pēc aizraujošām sacīkstēm ar diviem LEGO McLaren hiperauto bērni var tos izlikt apskatei.

76918_build-6454b7023d306.jpg

Izbaudi jautru digitālo pieredzi

Būvētāji var saglabāt progresu, tuvināt un pagriezt modeli trīs dimensijās, izmantojot lietotni LEGO Builder.

76918_inthebox-6454b7152ca4b.jpg

Lieliska divkārša dāvana auto faniem

McLaren 2 LEGO modeļi ir lieliska dāvana svētkos gan aizrautīgiem auto faniem, gan bērniem no 9 gadu vecuma.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SPEED CHAMPIONS. 76918 LEGO® Speed Champions McLaren Solus GT un McLaren F1 LM - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76918 LEGO® Speed Champions McLaren Solus GT un McLaren F1 LM – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76918 LEGO® Speed Champions McLaren Solus GT un McLaren F1 LM

Kods: 4040101-6207
Svītrkods: 5702017424224
4249
4999
42,49 €
49,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs