+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO HARRY POTTER
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Lepazīsti aizraujošu ideju dāvanai kino noskaņās Kāpa faniem – LEGO® Icons Kāpa: Atreides Royal Ornithopter (10327) būvēšanas komplektu pieaugušajiem. Iepriecini savu mīļāko filmas entuziastu vai paņem pauzi, lai pats uzbūvētu rūpīgi detalizēto leģendārā House Atreides lidaparāta modeli.

Šis augstākās kvalitātes modelis ietver izlokāmus, plivināmus spārnus, ievelkamu nolaišanās šasiju un atveramu kabīni. Komplektā ir arī 8 leģendāri personāži no filmas: Paul Atreides, Lady Jessica, Gurney Halleck, Chani, Leto Atreides, Liet Kynes, Duncan Idaho un Baron Harkonnen savā garajā tērpā.

Atklāj vietu relaksācijai ar iedvesmojošo LEGO būvēšanas komplektu klāstu, kas radīti īpaši pieaugušajiem. Lietotne LEGO Builder piedāvā šajā komplektā iekļauto būvēšanas instrukciju digitālu versiju.

  • Kāpa būvēšanas komplekts pieaugušajiem. Kolekcionējams LEGO® Icons Kāpa: Atreides Royal Ornithopter būvēšanas projekts 2021. gada filmas Kāpa faniem.
  • Kas ir kārbā? Viss vajadzīgais, lai uzbūvētu “Kāpa” Atreides Royal Ornithopter lidaparāta LEGO® repliku ar izlokāmiem, plivināmiem spārniem un ievelkamu nolaišanās šasiju, kā arī 8 filmas personāžu minifigūras.
  • Virkne personāžu minifigūru. Iekļauti Paul Atreides, Lady Jessica, Gurney Halleck, Chani, Leto Atreides, Liet Kynes, Duncan Idaho un Baron Harkonnen savā garajā tērpā.
  • Apskatei izliekama filmas piemiņlieta. Šo LEGO® repliku var izlikt apskatei gan lidojuma, gan nosēšanās režīmā, un tai līdzi nāk 8 minifigūras, kas palīdzēs radīt leģendāras ainas no filmas.
  • Ideja dāvanai filmas noskaņās. Uzdāvini šo LEGO® Icons Kāpa: Atreides Royal Ornithopter būvēšanas komplektu Kāpa faniem un filmu entuziastiem.
  • Iekļautas digitālas būvēšanas instrukcijas. Lietotnē LEGO® Builder ir pieejama šajā LEGO Icons būvēšanas komplektā iekļauto būvēšanas instrukciju digitāla versija.
  • Pilnvērtīgi LEGO® projekti pieaugušajiem. Šis LEGO Icons projekts ir daļa no sarežģītāku modeļu klāsta, kas radīti pieaugušajiem.
  • Izmēri. Šis modelis sastāv no 1 369 detaļām un ar izvērstiem spārniem ir 23 cm augsts, 57 cm garš un 79 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO HARRY POTTER. 10327 LEGO® Icons Kāpa: Atreides Royal Ornithopter - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10327 LEGO® Icons Kāpa: Atreides Royal Ornithopter – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10327 LEGO® Icons Kāpa: Atreides Royal Ornithopter

Kods: 4040101-6853
Svītrkods: 5702017583471
15724
18499
157,24 €
184,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs