+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO GABBY’S DOLLHOUSE
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Aizved “Gabby leļļu māja” fanus no 4 gadu vecuma uz maģisku jautrības, draugu un nebeidzamu rotaļu iespēju vietu ar LEGO® Kitty Fairy dārza ballīti (10787).

Aktivitāšu pilna rotaļlieta – namiņš kokā

Gabby, Pandy Paws un Kitty Fairy no populārā TV seriāla malko tēju koka namiņā, kur ir Kitty Fairy gulta un zemeņu našķi. Te ir ziedi, ko audzēt jaunajiem dārzniekiem, kā arī slidkalniņš, šūpoles un karuselis, kur rotaļāties draugiem. Tādi piederumi kā āboli, lejkanna, tējkanna, tasītes un tauriņi iedvesmos bērnus nodoties radošām rotaļām lomās. Iekļauta krāšņa būvēšanas pamācība attēlu un stāstu veidā, bet digitālā lietotne LEGO Builder piedāvā intuitīvus tuvināšanas un rotēšanas rīkus. Gluži kā visos LEGO 4+ komplektos, arī šajā ir iekļauts liels sākuma klucītis, ar kuru būvēšanas jautrība sāksies uzreiz.

Prieks visai ģimenei

4+ komplekti ir lieliska iespēja pieaugušajiem LEGO faniem dalīties būvēšanas priekā ar mazajiem, neskatoties uz to, vai viņi ir pieredzējuši LEGO fani, vairedz LEGO klucīšus pirmoreiz.

  • Maģisks dārza rotaļu komplekts. LEGO® Kitty Fairy dārza ballīte (10787) aizved bērnus no 4 gadu vecuma uz maģisku vietu, kas ir pilna populāru tēlu no DreamWorks Animation seriāla “Gabby leļļu māja”.
  • Leģendāri varoņi. Iekļauta Gabby minifigūra, Pandy Paws un Kitty Fairy figūras, kā arī uzbūvējams namiņš kokā ar gultu un našķiem, un dārzs ar slidkalniņu, šūpolēm un karuseli.
  • Aktivitātes un piedzīvojumi. Bērni pievienosies draugiem puķu laistīšanā un audzēšanā, rotaļās šūpolēs, karuselī un uz slidkalniņa, un tējas dzeršanā koka namiņā.
  • Dārza dāvana bērniem. Piedāvājot sākuma klucīti un vienkāršus būvēšanas soļus, šis daudzpusīgais LEGO® 4+ rotaļu komplekts ir aizraujošs vieds, kā nostiprināt attīstībai svarīgas prasmes, un tas iepazīstina bērnus ar radošu būvēšanu.
  • Praktiska jautrība dārzā. Namiņš kokā ar slidkalniņu ir 13 cm augsts, 17 cm plats un 11 cm dziļš.
  • Aizraujoša būvēšanas pamācība. Drukāta ilustrēta pamācība parāda katra būvēšanas soļa nozīmi, un lietotne LEGO® Builder piedāvā digitālus tuvināšanas un grozīšanas rīkus, lai bērni būvēšanas laikā varētu vizualizēt modeļus.
  • Izvērs jautrību. Plašā LEGO® 4+ komplektu dažādība parāda bērniem ceļu uz iecienītu filmu, TV tēlu un ikdienas varoņu plašo pasauli.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, tās vienmēr var viegli savienot un atvienot.
  • Pilnīga drošība. LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

10787_lifestyle-64e8549061a99.jpg

Piedzīvojumu pilns pasaku dārzs

Gabby leļļu mājas fani no 4 gadu vecuma var laistīt puķes, lai tās augtu, spēlēties rotaļlaukumā un dzert tēju mājā kokā.

10787_hero-64e854a0b87b5.jpg

Paredzēts īpaši bērniem no 4 gadu vecuma

Liels sākuma klucītis, moduļi un atsevišķs modelis katrā maisiņā — ideāls komplekts, lai mācītos būvēt.

10787_build-64e854b05e840.jpg

Pievienojies jautrībai!

Ģimene un draugi var piedalīties būvēšanā un rotaļās, kopīgi ļaujoties nebeidzamiem, iztēli rosinošiem piedzīvojumiem.

10787_inthebox-64e854bf33d80.jpg

Mācies un spēlējies ar iemīļotākajiem tēliem

Bērni kopā ar Gabby, Pandy un Kitty Fairy audzē augus, spēlējas šūpolēs, karuselī un uz slidkalniņa, kā arī ēd uzkodas mājā kokā.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO GABBY’S DOLLHOUSE. 10787 LEGO® Gabby's Dollhouse Kitty Fairy dārza ballīte - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10787 LEGO® Gabby's Dollhouse Kitty Fairy dārza ballīte – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10787 LEGO® Gabby's Dollhouse Kitty Fairy dārza ballīte

Kods: 4040101-6459
Svītrkods: 5702017424118
2639
3299
26,39 €
32,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-05-11
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs