+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO SPIDEY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Iepriecini bērnus ar LEGO® 4+ supervaroņu rotaļu piedzīvojumu komplektu "Zirnekļcilvēks pret Zaļo Goblinu" (10793). Šī Marvel Zirnekļcilvēka rotaļlieta ir īpaši radīta, lai attīstītu pašpārliecību un problēmu risināšanu un iedvesmotu bērnus no 4 gadu vecuma izbaudīt bezgalīgas, iztēles bagātas spēles.

Šis "Disney+ Spidey and His Amazing Friends" rotaļu transportlīdzekļa komplekts ietver Zirnekļcilvēka minifigūru transportlīdzeklī ar rotējošu propelleru un paceļamu kabīni, Zaļā Goblina minifigūru un tās planieri ar ķirbju lādiņiem, kā arī Ghost-Spider minifigūru ar tās lielā, zeltainā tīkla elementu. Ir arī Zirnekļcilvēka draugs robots Trace-E, jūras piederumi un mīlīgs krabītis. Komplektā ir kabīnes sākuma klucītis, kas palīdzēs uzsākt būvēšanu, un intuitīvas pamācības krāšņu attēlu formātā.

Kārbā ir klucīšu paciņas, kurās ir klucīši ātrai modeļu un varoņu uzbūvēšanai, lai ātri varētu sākt rotaļas. 4+ rotaļlietas ir lielisks veids, kā pieaugušajiem un bērniem dalīties būvēšanas priekā.

  • Disney+ Spidey and His Amazing Friends rotaļlieta. Zirnekļcilvēka un Zaļā Goblina rotaļu transportlīdzekļa komplekts ir radīts, lai atbilstu mazo supervaroņu, Zirnekļcilvēka fanu, zēnu un meiteņu no 4 gadu vecuma interesēm un spējām.
  • Marvel supervaroņu un rotaļu transportlīdzekļa komplekts. Iekļautas Zirnekļcilvēka, Zaļā Goblina un Ghost-Spider minifigūras piedzīvojumu rotaļām, kā arī liels sākuma klucītis ātrai un jautrai būvēšanai.
  • Kustīgas rotaļlietas bērniem. Rotaļu komplektā ir Zirnekļcilvēka transportlīdzeklis ar rotējošu propelleru un paceļamu kabīni un Zaļā Goblina planieris.
  • Zirnekļcilvēka rotaļlietas. Autentiski elementi no TV seriāla – Zirnekļcilvēka draugs robots Trace-E, ķirbja lādiņi, zeltains tīkls, jūras piederumi un krabis.
  • Zirnekļcilvēka dāvana bērniem. Ar sākuma klucīti un vienkāršiem būvēšanas soļiem vari uzdāvināt šo rotaļu transportlīdzekli ikvienam mazajam būvētājam un supervaroņu fanam.
  • Izvērs jautrību. Izpēti plašo LEGO® 4+ rotaļu transportlīdzekļu un LEGO® Marvel rotaļlietu klāstu.
  • Būvējama rotaļlieta pirmsskolas vecuma bērniem. LEGO® komplekti bērniem no 4 gadu vecuma iepazīstina mazos ar mīļāko filmu, TV personāžu un ikdienas varoņu pasauli.
  • 4+ transportlīdzekļu komplekts. Šajā pārnēsājamajā rotaļu komplektā ir 84 detaļas, un Zaļā Goblina planieris ir 3 cm augsts, 8 cm garš un 14 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SPIDEY. 10793 LEGO® Spidey Zirnekļcilvēks pret Zaļo Goblinu - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10793 LEGO® Spidey Zirnekļcilvēks pret Zaļo Goblinu – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10793 LEGO® Spidey Zirnekļcilvēks pret Zaļo Goblinu

Kods: 4040101-6989
Svītrkods: 5702017580265
1784
2099
17,84 €
20,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-05-06
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs