+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 2+ gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Aizved savu mazuli lieliskā piedzīvojumā ar LEGO DUPLO Pilsēta komplektu "Ģimenes māja uz riteņiem" (10986). Palīdzi mazajam uzbūvēt piemīlīgu rotaļu pārvietojamo māju, ko var pievienot automašīnai. Bērni no 2 gadu vecuma var pievienot māju automašīnai un braukt, kurp vien vēlas. Iespējams, viņi satiks daudz jaunu un interesantu cilvēku!
Piesprādzējies un traucies iztēles bagātās rotaļās!
Mazuļi izspēlē ģimenes dzīvi ceļā ar 2 figūrām, ko var ievietot automašīnā. Viņi var izspēlēt priekpilnas brīvdienas, sapulcējoties pie ugunskura, apmainoties stāstiem un dzerot karstu šokolādi.
Rosina izdomāt stāstus
LEGO DUPLO Pilsēta rotaļu komplekti piešķir topošajiem būvētājiem atvērtu rotaļu un pašizpausmes iespējas. Atpazīstamas ainas, dažādi tēli un mazuļiem piemēroti klucīši ļauj pirmsskolas vecuma bērniem pievērsties radošām aktivitātēm.

  • Atvērtas rotaļas, iztēlojoties dzīvi uz lielceļa. Rosiniet mazuļus uz pašizpausmi lieliskos piedzīvojumos ar LEGO DUPLO Pilsēta komplektu "Ģimenes māja uz riteņiem" (10986).
  • Iekļauts viss nepieciešamais mazam piedzīvojumam. Komplektā ir vadāma automašīna, kurā var ievietot pieaugušā un bērna figūru, neliela māja uz riteņiem, ko var atvienot no automašīnas, ugunskurs, krūzīte un katls.
  • Jautras un iztēles bagātas rotaļas. Bērni no 2 gadu vecuma labprāt vadīs automašīnu un atveidos mirkļusar ģimeni, ierīkojot nometni jebkurā vietā, ko vien spēj iztēloties.
  • Jautrība visai ģimenei. Aprūpētāji un vecāki var pievienoties mazuļiem un atveidot priekpilnus ģimenes izbraucienus ar šo radošo rotaļlietu, kas pamudina dažādu paaudžu pārstāvjus uz kopīgām rotaļām.
  • Maza rotaļlieta, liela jautrība. Automašīnas un mājas kopējais aptuvenais augstums ir 18 cm, garums 30 cm un platums 10 cm
  • Pakāpeniskas norādes. Šajā komplektā iekļautas vienkārši izpildāmas norādes attēlu veidā, un lietotnē LEGO Builder ir pieejama digitāla versija, lai LEGO būvēšanas iesācēji varētu uzreiz ķerties klāt.
  • Reālistiskas rotaļas. LEGO DUPLO Pilsēta komplekti palīdz pirmsskolas vecuma bērniem izspēlēt apkārtējo pasauli un atveidot pazīstamas ainas ar reālās pasaules varoņiem, izmantojot mazuļiem piemērotus klucīšus.
  • Kvalitatīva prece. LEGO DUPLO būvēšanas komplekti ir veidoti tā, lai mazām rociņām būtu viegli satvert, savienot un atvienot detaļas; komplekti atbilst visaugstākajiem nozares standartiem — un tā tas ir jau kopš 1969. gada.
  • Droša būvēšana. LEGO DUPLO rotaļu komplektu klucīši un detaļas tiek ļoti rūpīgi pārbaudītas, lai ikviena mazajiem būvētājiem paredzētā rotaļlieta atbilstu stingriem globālajiem drošības standartiem.
10986_lifestyle-642127b1f1bed.jpgBezgalīgai iztēlei
Dodieties ceļojumā ar aizrautīgiem mazuļiem, kuri caur lomu spēli iepazīst pasauli mājā uz riteņiem.
10986_hero-642127c285253.jpg
Daudz rotaļu iespēju
Mazuļi uzbūvē māju uz riteņiem un ugunskuru pirms gulētiešanas, tad pievieno piekabi, lai dotos jaunos piedzīvojumos.
10986_build-6421285acc5d8.jpg
Reālās pasaules lomu spēles
LEGO DUPLO pilsētas komplekti palīdz mazuļiem attīstīt pašizpausmi un pētīt pasauli, atveidojot pazīstamas ainas.
10986_inthebox-642128831f8b1.jpg
Rotaļlietas sīkās motorikas iemaņu attīstībai
Ar viegli satveramajiem un spilgtajiem klucīšiem LEGO DUPLO komplekti ļauj attīstīt spēcīgas būvēšanas prasmes.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DUPLO. 10986 LEGO® DUPLO Town Ģimenes māja uz riteņiem - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10986 LEGO® DUPLO Town Ģimenes māja uz riteņiem – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10986 LEGO® DUPLO Town Ģimenes māja uz riteņiem

Kods: 4040101-5968
Svītrkods: 5702017417011
1499
1999
14,99 €
14,99 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs