+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 2+ gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Pirmsskolas vecuma bērni ik dienas var izdzīvot piedzīvojumu ar LEGO® DUPLO® Pilsēta komplektu "Brauciens autobusā" (10988). Šis krāšņais rotaļu komplekts ļauj bērniem no 2 gadu vecuma iztēloties braucienu uz bērnudārzu kopā ar labākajiem draugiem. Bērni uz rotaļu soliņa pieturā pacietīgi gaidīs autobusu un skatīsies, kādi gardumi ir viņu pusdienu kārbās.

Izglītojošas rotaļlietas pirmsskolas vecuma bērniem, kas mācīšanos padara jautru

LEGO DUPLO komplekti ietver daudzveidīgus tēlus, lai mazi bērni varētu izspēlēt draugu iegūšanu. Atverot autobusa virspusi un ievietojot tajā figūras, viņi attīstīs sīkās motorikas iemaņas. Autobusam ierodoties, figūras stāvēs aiz žoga, un tas bērniem palīdzēs iemācīties, kā uzvesties satiksmē. Gluži kā visas LEGO DUPLO rotaļlietas pirmsskolas vecuma bērniem, šis komplekts mazo bērnu rokās ieliek neierobežotu jautrību, pašizpausmi un jautru pasaules izzināšanas iespēju.

  • Prasmes attīstošs rotaļu skolas autobuss. Pirmsskolas vecuma bērni no 2 gadu vecuma var doties ikdienas piedzīvojumā un attīstīt sīkās motorikas iemaņas, kā arī sociālās prasmes ar LEGO® DUPLO® Pilsēta rotaļlietu "Brauciens autobusā" (10988).
  • Daudzveidīgi tēli un autentiskas detaļas. Šī pirmsskolas vecuma rotaļlieta ietver divas bērnu un vienu šofera figūru, autobusu ar noņemamu jumtu, soliņu, ceļazīmi, pulksteni un uzbūvējamu puķi.
  • Vadi bērnu iztēles. Varoņi sastājas rindā rotaļu autobusa pieturā un skatās pulkstenī, tad iekāpj autobusā un atver savas pusdienu kārbas, lai uzzinātu, kas tajās iekšā, un brauc uz bērnudārzu.
  • Mācību rotaļlieta pirmsskolas vecuma bērniem. Bērni trenē pacietību, gaidīdami ierodamies rotaļu autobusu, izspēlē sadraudzēšanos ar citiem bērniem un izkopj sīkās motorikas iemaņas, noņemot autobusa jumtu un ievietojot figūras.
  • Dāvana bērniem no 2 gadu vecuma. Šī izglītojošā būvēšanas rotaļlieta pirmsskolas vecuma bērniem derēs ikvienam mazajam, kurš aizraujas ar transportlīdzekļiem un atdarina apkārt redzēto.
  • Daudz vietas mazajiem pirkstiņiem. Šis LEGO® DUPLO® autobuss ir 7 cm augsts, 14 cm garš un 10 cm plats.
  • Digitālas būvēšanas instrukcijas. Lietotnē LEGO® Builder ir pieejama šajā komplektā iekļauto būvēšanas instrukciju digitāla versija.
  • Izglītojošas rotaļlietas ģimenes priekam. Visi LEGO® DUPLO® komplekti ietver aizraujošus stāstus, košas krāsas un daudzveidīgus varoņus, lai bērni un vecāki dalītos skaistos rotaļu brīžos.
  • Nemainīgakvalitāte. LEGO® DUPLO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem. Mazajām rociņām ir viegli tās satvert, savienot un atvienot – un tā tas ir jau kopš 1969. gada.
  • Drošība pirmajā vietā. Šis LEGO® DUPLO® bērnudārza rotaļu komplekts ir rūpīgi testēts, lai nodrošinātu tā atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

10988_lifestyle-64e86b6689d1f.jpg

Viegli uzbūvējams skolas autobusa komplekts

Rosini bērnu iztēli ar viegli uzbūvējamo rotaļlietu, kas ļauj mazuļiem iztēloties, ka ar draugiem jāpaspēj uz autobusu.

10988_hero-64e86b985ffe1.jpg

Izglītojošā rotaļlieta veicina mazuļu mācīšanos

Mazuļi uzzina par noteikumiem uz ceļa un attīsta motorikas iemaņas, novietojot figūras autobusā, lai dotos uz bērnudārzu.

10988_build-64e86ba5aa4de.jpg

Lieliska dāvana bērniem, kam patīk auto rotaļas

LEGO® DUPLO® Pilsēta komplekti palīdz bērniem attīstīt prasmes, izspēlējot apkārtējo pasauli.

10988_inthebox-64e86bb6c7ae6.jpg

Lielie klucīši piemēroti maziem būvētājiem

LEGO® DUPLO® Pilsēta komplekti ir veidoti no košiem un krāsainiem, viegli satveramiem klucīšiem, kas piemēroti mazām rociņām.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DUPLO. 10988 LEGO® DUPLO Town Brauciens autobusā - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10988 LEGO® DUPLO Town Brauciens autobusā – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10988 LEGO® DUPLO Town Brauciens autobusā

Kods: 4040101-6461
Svītrkods: 5702017416243
1474
1999
14,74 €
14,74 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs