+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO CLASSIC
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Rosini bērnu radošo attīstību ar LEGO Classic Radošo neona krāsu jautrību (11027). Piedāvājot ieteikumus ātri uzbūvējamiem modeļiem un nebeidzamu brīvas būvēšanas prieku, šis skatienus piesaistošais komplekts iedvesmos mazos būvētājus no 5 gadu vecuma nodoties interesei par mākslu un dizainu.

Koši klucīši radošiem bērniem

Šajā daudzpusīgajā būvēšanas komplektā ietilpst 333 dažādu izmēru klucīši košās neona krāsās. 18 no klucīšiem ir izteiksmīgas acis, ko bērni var izmantot, lai atdzīvinātuuzbūvēto. Iekļautas drukātas būvēšanas instrukcijas pieciem jautriem modeļiem — ananasam, marķierim, auto, citplanētietim un skrituļslidām — dodot bērniem radošo pārliecību, lai uzbūvētu visu, ko vien var iedomāties! LEGO Builder lietotnē pieejamas arī digitālas komplekta būvēšanas instrukcijas.

Lieliska izvēle visai ģimenei

LEGO Classic rotaļlietas no 5 gadu vecuma dāvā bērniem idejas un iedvesmu, turklāt tā ir lieliska iespēja pieaugušajiem piedalīties būvēšanā un sekot līdzi bērnu attīstībai.

  • Koši klucīši būvēšanai — Vairo bērna prieku par radošu būvēšanu ar LEGO Classic Radošo neona krāsu jautrību (11027) — košu un daudzveidīgu būvējamu rotaļlietu bērniem no 5 gadu vecuma.
  • Krāsas un radošums — Komplektā iekļauti 333 dažādu izmēru klucīši sešās skatienus piesaistošās krāsās. 18 no klucīšiem ir izteiksmīgas acis, ar kurām bērni varēs atdzīvināt savus veidojumus.
  • Ieteikti modeļi — Gan brīvas būvēšanas prieks, gan arī drukātas būvēšanas instrukcijas iedvesmos bērnus uzbūvēt ananasu, marķieri, auto, citplanētieti un skrituļslidas.
  • Dāvana bērniem — Izkrāso radoša bērna dienu ar šo pārsteigumu dzimšanas dienā vai jebkurā citā dienā, bērniem no 5 gadu vecuma.
  • Paredzēts maziem būvētājiem — Skaidri saprotamā pamācība ar attēliem padara būvēšanu vienkāršu un jautru. Lietotnē LEGO Builder pieejama būvēšanas pamācības digitāla versija.
  • Klucīši, kas nostiprina prasmes — LEGO Classic komplekti mazajiem būvētājiem dāvā bezgalīgas rotaļu un radošas pašizpausmes iespējas.
  • Garantēta kvalitāte — LEGO detaļas atbilst stingrākajiem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir nemainīgi kvalitatīvas un saderīgas, un ar tām ir viegli būvēt.
  • Pilnīga drošība — LEGO Classic klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

11027_lifestyle-645494b547fcd.jpg

Klucīši neona krāsās radošiem bērniem

Iedvesmo jaunos būvētājus ar 333 košiem klucīšiem neona krāsās. Iekļauti modeļu piemēri un bezgalīga būvēšanas jautrība.

11027_hero-645494c20381c.jpg

Radošā būvēšana sākas uzreiz

Saprotami norādījumi ananasa, marķiera, automašīnas, citplanētieša un skrituļslidu būvēšanai sniedz bērniem pārliecību, lai uzbūvētu jebko!

11027_build-645494d480a61.jpg

Veicini bērnu radošo attīstību

Šis bezgalīgi izklaidējošais komplekts jaunajiem būvētājiem dāvā bezgalīgas rotaļu un radošas pašizpausmes iespējas.

11027_inthebox-645494e354e25.jpg

Kā radīts jaunajiem būvniekiem

Lietotnē LEGO Builder ir pieejamas digitālas būvēšanas instrukcijas, kuras var aplūkot lielākajā daļā ierīču.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CLASSIC. 11027 LEGO® Classic Radošā neona krāsu jautrība - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 11027 LEGO® Classic Radošā neona krāsu jautrība – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

11027 LEGO® Classic Radošā neona krāsu jautrība

Kods: 4040101-6172
Svītrkods: 5702017415116
1639
2199
16,39 €
16,39 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs