+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 10+ gadi
Zīmols: LEGO TECHNIC
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Sniedz bērniem neaizmirstamu piedzīvojumu – NASA visurgājēja Perserverance (42158) LEGO® Technic rotaļu modeļa būvēšanas prieku. Šis būvēšanas projekts ir lielisks bērniem, kuri interesējas par zinātni un tehnoloģijām. Tajā iekļauta paplašinātās realitātes lietotne, kas ļauj uzzināt vairāk par apkārtējo vidi uz Marsa un visurgājēja misiju.

Ceļojums uz Marsu

Šim rotaļu modelim ir īpašības, kas palīdz bērniem izzināt izaicinājumus, ar kuriem saskaras NASA visurgājējs Perserverance un tā pavadonis - helikopters Ingenuity. Visurgājējam ir 360° stūrēšana un kustināma roka, kā arī pilnībā kustīga piekare, kas transportlīdzeklim ļauj uzturēt saķeri visos 6 riteņos uz nelīdzenām virsmām. Citas uzbūvējamas detaļas ietver barošanas bloku, antenas, kameras un zinātniskus instrumentus.

Intuitīvas instrukcijas

Lietotne LEGO Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā ar iespēju pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • Apmierini zinātkāri par zinātni un tehnoloģijām. Bērni no 10 gadu vecuma var uzzināt vairāk par kosmosa izpētes izaicinājumiem ar šo LEGO® Technic rotaļu modeli "NASA Mars Rover Perseverance" (42158).
  • Veic testa lidojumu. Šajā komplektā iekļauts rotaļu NASA helikopters Ingenuity, kas pavadīja visurgājēju Perseverance, kā arī tika lietots, lai testētu lidojumu uz Marsu.
  • Misiju iedzīvina paplašinātā realitāte. Iekļautā paplašinātās realitātes lietotne ļauj bērniem iedziļināties detaļās par visurgājēju un tā misiju.
  • Izpēti funkcijas. Modelim ir 360° stūrēšana, kustināmas rokas un pilnībā kustīga piekare, kas transportlīdzeklim ļauj virzīties pa nelīdzenām virsmām, kā arī uzbūvējami zinātniski instrumenti.
  • Dāvana bērniem no 10 gadu vecuma. Šis Marsa visurgājēja Perseverance rotaļu komplekts ir lieliska dāvana bērniem, kuri aizraujas ar kosmosa izpēti un zinātnes un tehnoloģiju projektiem.
  • Izmēri. Šis LEGO® Technic būvēšanas komplekts ir aptuveni 23 cm augsts, 32 cm garš un 23 cm plats.
  • Labs palīgs. Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO® Builder, kur būvētāji var pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus, pilnveidojot jaunas prasmes.
  • Iepazīšanās ar inženierzinātnēm. LEGO® Technic būvējamo modeļu komplektos iekļautas reālistiskas kustības un mehānismi, kas iepazīstina jaunos LEGO būvētājus ar inženierzinātņu pasauli.
  • Augsta kvalitāte. LEGO® Technic detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir vienlīdz kvalitatīvas un saderīgas, un tās vienmēr var droši savienot.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® Technic detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

42158_lifestyle-64e84e302fd22.jpg

Ved jaunos kosmosa fanus misijā uz Marsu

Ļauj bērniem doties brīnumainā piedzīvojumā ar šo LEGO® Technic komplektu, kas izstrādāts pēc NASA Mars Rover Perseverance parauga.

42158_hero-64e84e3bba1a8.jpg

Neaizmirstams ceļojums

Komplektā ir daudz funkciju, ko bērniem pētīt, mācoties par Perseverance un tā pavadoni, helikopteru Ingenuity.

42158_build-64e84e4fcc84c.jpg

Sāc būvēšanas piedzīvojumu

Atrodi intuitīvas instrukcijas lietotnē LEGO® Builder, kurā bērni var pietuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās.

42158_inthebox-64e84e647ceb0.jpg

Dāvana bērniem no 10 gadu vecuma

Šis komplekts ir lieliska dāvana bērniem, kuri aizraujas ar kosmosa izpēti un zinātnes un tehnoloģiju projektiem.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO TECHNIC. 42158 LEGO® Technic NASA Mars Rover Perseverance - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 42158 LEGO® Technic NASA Mars Rover Perseverance – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42158 LEGO® Technic NASA Mars Rover Perseverance

Kods: 4040101-6398
Svītrkods: 5702017425184
9349
10999
93,49 €
109,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs