+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Uzbūvē ziemīgu prieku un gaidi tuvojošos svētkus ar LEGO® City 2023. gada Adventes kalendāru (60381). Bērni var skaitīt dienas līdz Ziemassvētkiem ar zināmiem, svinīgiem tēliem, mini modeļiem svētku noskaņās un piederumiem. Vien izklāj mājīgo rotaļu paklājiņu un radi ainu bezgalīgiem, radošuma bagātiem piedzīvojumiem.

Piešķir maģiju katrai dienai

2023. gada LEGO City Adventes kalendārs būs lieliska dāvana bērniem no 5 gadu vecuma. Katrai pārsteiguma rotaļlietai ir pievienota vienkārša, pakāpeniska būvēšanas pamācība, lai arī tie, kas LEGO būvēšanu iepazīst pirmo reizi, varētu būvēt un rotaļāties ar prieku.

Pati aizraujošākā dāvana Ziemassvētku gaidīšanas laikā

LEGO City 2023. gada Adventes kalendārā ir daudz jauku modeļu un svētku pārsteigumu bērniem, kam patīk radošas rotaļas. Lai prieks būtu vēl lielāks, bērni var kalendārā iekļautās būvējamās rotaļlietas, piederumus un minifigūras savienot ar citiem komplektiem no LEGO City rotaļu komplektu klāsta.

  • Daudz svinīgas jautrības. Piešķir svētku noskaņu katrai dienai, bērniem gaidot Ziemassvētku dienu ar LEGO® City 2023. gada Adventes kalendāra komplektu (60381).
  • Aizraujoši varoņi. Iekļauti tādi pārsteigumi kā Ziemassvētku vecīša un vecenītes, dziedātāja, hokeja spēlētāja, ledus figūru tēlnieka un TikTok fana minifigūras, kā arī sniegavīra, ziemeļbrieža, kucēna un kaķēna figūras.
  • Iekļauts rotaļu paklājiņš. Bērni var izklāt kalendāra aizmugurējo pusi un radīt ainu radošiem piedzīvojumiem mājīgā ziemas brīnumzemē.
  • Dāvana Ziemassvētku gaidīšanas noskaņās. Šis rotaļlietu pilnais Adventes kalendārs ir aizraujoša svētku dāvana bērniem un LEGO® būvējamo komplektu faniem no 5 gadu vecuma.
  • Izmēri. LEGO® City Adventes kalendāra kārba ir aptuveni 26 cm augsta, 38 cm plata un 7 cm dziļa.
  • Baterijas nav nepieciešamas. Šajā Ziemassvētku Adventes kalendārā iekļauto būvējamo LEGO® rotaļlietu un tēlu dzinējspēks ir mazi bērni ar lielu iztēli.
  • Viegli būvējamas rotaļlietas. Katrai LEGO® City Adventes kalendāra pārsteiguma dāvanai ir pievienota vienkārša būvēšanas pamācība, kas ir uzdrukāta kalendāra lodziņa iekšpusē.
  • Iztēles bagātām rotaļām. Svētku noskaņā veidotajos LEGO® City Adventes rotaļu komplektos ir iekļauti miniatūri krāsaini modeļi un jauki tēli, kas rosina radošas lomu spēles.
  • Izcili kvalitatīvas rotaļlietas. Visas LEGO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr sagādā prieku — un tā tas ir jau kopš 1958. gada.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO® klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

60381_lifestyle-64f07494cd783.jpg

Adventes kalendārs ar LEGO® pārsteigumiem!

Piešķir svētku noskaņu ikvienai dienai, tuvojoties svētkiem, ar LEGO® City 2023. gada Adventes kalendāru.

60381_hero-64f074ca631cd.jpg

Veido bērnu radošumu

Bērniem atklājot svētku tēlus, svētku sezonas mini modeļus un piederumus aiz katrām durtiņām, atklājas aizraujoši stāsti.

60381_build-64f0759b7c8de.jpg

Jautrība mazajiem būvētājiem

Uz katrām kalendāra durtiņām ir uzdrukāta vienkārša būvēšanas pamācība, lai būvēšana sniegtu prieku.

60381_inthebox-64f075aac7ed2.jpg

Dāvana, kas turpina iepriecināt

Bērni var apvienot dāvanas, kas iekļautas Adventes kalendārā, ar citiem LEGO® City komplektiem (jāiegādājas atsevišķi).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CITY. 60381 LEGO® City 2023. gada Adventes kalendārs - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 60381 LEGO® City 2023. gada Adventes kalendārs – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60381 LEGO® City 2023. gada Adventes kalendārs

Kods: 4040101-6521
Svītrkods: 5702017415581
2999
2999
29,99 €
29,99 €
Derīga līdz 2025-02-28
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs