+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Bērniem no 5 gadu vecuma paredzētais LEGO City komplekts "Atkritumu pārstrādes auto" (60386) ir pilns ar reālistiskām funkcijām, un iekļauts arī pārstrādes centrs ar 3 konteineriem. Kravas auto ir sagāžama platforma, lai iztukšotu konteinerus, un paceļama kravas kaste, lai izgāztu kravu. Pievieno trīs minifigūras un kaķa figūru, un jautrība var sākties.

Drukātas un digitālas būvēšanas pamācības

Iekļauta vienkārša, ilustrēta būvēšanas pamācība un lietotne LEGO Builder — digitāla būvēšanas pamācība ar intuitīviem tālummaiņas un pagriešanas rīkiem, kas palīdzēs bērniem būvēšanas laikā vizualizēt pabeigto modeli no visiem leņķiem.

LEGO City Vareno transportlīdzekļu rotaļu būvēšanas komplekts

Bērni visapkārt redz aizraujošus transportlīdzekļus un mašīnas, un ar LEGO City Vareno transportlīdzekļu sērijas būvēšanas komplektiem viņi var tos izpētīt tuvplānā, iepazīstot reālistiskus modeļus un jautrus tēlus, kuri iedvesmos brīvām, radošām rotaļām.

  • Rotaļu atkritumu pārstrādes auto. Rūpes par vidi var būt aizraujošas ar šo LEGO City rotaļu komplektu "Atkritumu pārstrādes auto" (60386), ko papildina atkritumu pārstrādes centrs.
  • Kas ir kārbā? Viss bērniem nepieciešamais, lai uzbūvētu LEGO City komplektu "Atkritumu pārstrādes auto", kā arī rotaļu pārstrādes centrs ar 3 konteineriem, 3 minifigūras un kaķa figūra.
  • Interesantas funkcijas bērniem, kuriem patīk reālistiskas lomu spēles. Bērni var iedarbināt sagāžamo platformu, lai iztukšotu pārstrādes konteineru saturu kravas auto, un pacelt auto kravas kasti, lai to izgāztu.
  • LEGO dāvana visiem gadījumiem. Pasniedz šo rotaļu komplektu dzimšanas dienā vai vienkārši tāpat bērniem no 5 gadu vecuma.
  • Izmēri. Uzbūvēts Atkritumu pārstrādes auto ir aptuveni 8 cm augsts, 21 cm garš un 6 cm plats.
  • Baterijas nav nepieciešamas. Šo rotaļu komplektu bez baterijām darbina bērnu iztēle.
  • Drukātas un digitālas būvēšanas pamācības. Būvēšanas procesā bērni var izmantot viedtālruņu un planšetdatoru lietotni LEGO Builder, lai tuvinātu, pagrieztu un apskatītu šo modeli no visām pusēm.
  • Bērni rotaļājoties mācās. LEGO City rotaļu komplekti palīdz bērniem mācīties ar interesantām rotaļlietām un tēliem, kas iedvesmo brīvām un radošām rotaļām.
  • Būvējamas rotaļlietas ar kontrolētu kvalitāti. Visas LEGO detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, tāpēc tās ir savienojamas un saderīgas un vienmēr sagādā prieku.
  • Drošība pirmajā vietā. LEGO klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

60386_lifestyle-642279eb807bf.jpg

Rotaļu komplekts Atkritumu pārstrādes auto

Rūpes par vidi ir jautras ar šo atkritumu pārstrādes auto komplektu, kurā iekļauts pārstrādes centrs, 3 minifigūras un kaķa figūra.

60386_hero-642279fae4534.jpg

Būvēšana un rotaļas bērniem no 5 gadiem

Bērni rūpēs par vidi ar prieku būvē un dodas iztēles bagātos piedzīvojumos.

60386_build-64227a073f23d.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

60386_inthebox-64227a18cecc2.jpg

Vairāk komplektu kolekcionēšanai

Savieno šo komplektu ar citiem LEGO City komplektiem (jāiegādājas atsevišķi), lai atklātu vēl vairāk jautru rotaļu iespēju.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CITY. 60386 LEGO® City Atkritumu pārstrādes auto - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 60386 LEGO® City Atkritumu pārstrādes auto – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60386 LEGO® City Atkritumu pārstrādes auto

Kods: 4040101-6038
Svītrkods: 5702017416410
2726
3699
27,26 €
27,26 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs