+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: Bulgārija

Par preci

Pievienojies mazajam būvētājam un izbaudiet pilnvērtīgu rotaļu laiku ar LEGO® City ātrās palīdzības auto un snovotāja (60403) rotaļu komplektu, kurā ir rotaļu ātrās palīdzības auto ar biezām riepām braukšanai pa bezceļiem. Komplekts ietver arī nelielu sniegā klāta skeitparka ainu, kā arī snovotāja un paramediķa minifigūras iztēli raisošu stāstu veidošanai.

Šajā viegli uzbūvējamajā glābšanas transportlīdzekļa rotaļu komplektā ir iekļauts LEGO sākuma klucītis, pamācība ar attēliem un 3D instrukcijas lietotnē LEGO Builder – digitālā būvēšanas palīgā ar intuitīviem rīkiem, kas palīdz bērniem būvēšanas procesā tuvināt un grozīt, un vizualizēt modeļus no visiem leņķiem.

Tavā pilsētā robežu nav! LEGO City komplektos ir aizraujoši transportlīdzekļi, reālistiskas celtnes un jautri tēli, kas rosina bezgalīgas, radošas lomu spēles, atveidojot īstās dzīves notikumus. Savieno šo ātrās palīdzības auto komplektu ar citiem no LEGO City klāsta (jāiegādājas atsevišķi) un radi veselu rotaļu iespēju pasauli!

  • Rotaļu ātrās palīdzības komplekts. Pievienojies mazajam būvētājam pilnvērtīgās rotaļās ar šo LEGO® City Ātrās palīdzības auto un snovotāja būvēšanas komplektu bērniem no 4 gadu vecuma.
  • Kas atrodas kārbā? Šis rotaļu transportlīdzekļa būvēšanas komplekts piedāvā visu, kas bērniem vajadzīgs, lai uzbūvētu ātrās palīdzības auto, sniegā klāta skeitparka ainu un snovotāja un mediķa minifigūras.
  • Prieks bērniem, kas ir sajūsmā par iztēles bagātām rotaļām. Bērni var izspēlēt glābšanas misijas ar nestuvēm un rotaļu šļirci.
  • Saistošs rotaļlietas būvēšanas komplekts ar interaktīvu pamācību. Atklāj lietotni LEGO® Builder, kurā bērni var tuvināt un grozīt komplektus trīs dimensijās, sekot līdzi savam būvēšanas progresam un saglabāt virtuālus rotaļu komplektus.
  • Aizraujoša dāvana ikvienam gadījumam. Šis būvēšanas komplekts ir aizraujoša pārsteiguma vai dzimšanas dienas dāvana zēniem un meitenēm no 4 gadu vecuma.
  • Esi laipni lūgts radošu rotaļu pasaulē. Atklāj vēl vairāk jautrības un piedzīvojumu, savienojot šo komplektu ar citiem no LEGO® City klāsta (jāiegādājas atsevišķi).
  • Pilsēta bez robežām. LEGO® City ir vieta, kur bērni var ļaut vaļu neierobežotai iztēlei – ar ēkām, transportlīdzekļiem un iedzīvotājiem, kas motivē būvēt, radīt, pētīt un rotaļāties.
  • Izmēri. Šajā būvēšanas komplektā ir 79 detaļas, un ātrās palīdzības auto modelis ir 7 cm augsts, 13 cm garš un 7 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CITY. 60403 LEGO® City Ātrās Palīdzības Auto Un Snovotājs - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 60403 LEGO® City Ātrās Palīdzības Auto Un Snovotājs – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60403 LEGO® City Ātrās Palīdzības Auto Un Snovotājs

Kods: 4040101-6775
Svītrkods: 5702017566764
1699
1999
16,99 €
19,99 €
-15% pērkot 2 preces. Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-04-29
Piegāde
Bezmaksas piegāde Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav
Novērtējiet mūs